bianca_27 Reputație: 8 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 1, 2016 Buna , Ma numesc Bianca si cred ca iti pot oferii o experienta peste medie. Sunt disponibila outcall respectiv : Hotel sau la Domiciulul tau. Detaliile le putem discuta la telefon la numarul : 0799016939Dar exclud analul ! In felul asta salvam minutele operatorilor si alte discutii inutile .Pretul este de 350 Ron / H Si evident pozele sunt REALE !!! P.S. Imi cer scuze celor ce au postat din motive tehnice a trebuit sa inchid thread-ul de la inceputul weekend-ului. 2
bianca_27 Reputație: 8 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2016
vicuta Reputație: 2 Postat Februarie 1, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 1, 2016 buna
bianca_27 Reputație: 8 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2016 Hello!!!
giony79 Reputație: 16 Postat Februarie 1, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 1, 2016 superba
baietel72 Reputație: -6 Postat Februarie 1, 2016 Oras:cluj Oras:cluj Postat Februarie 1, 2016 Buna , te intalnesti si cu un cuplu ?. Ms
bianca_27 Reputație: 8 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2016 Buna , te intalnesti si cu un cuplu ?. Ms Nu pot.....sa va refuz
gvr3000 Reputație: -5 Postat Februarie 1, 2016 Postat Februarie 1, 2016 Sa ii dau eu Domnisoarei prima recenzie .Azi m am hotarat dupa experienta execrabila cu fata tatuata careia i am scris o recenzie sa imi incerc norocul cu ceva ce mi sa parut mie fin la outcall si fresh punandu i sperante ca fiind noua sa isi doreasca afirmarea. Am sunat pe domnisoara Bianca mi a raspuns la telefon voce draguta coeerenta am stabilit locatia fiind la hotel a luat toate masurile de siguranta a sunat in camera. Mintea mi a fugit am zisca iar am dat peste o profesionista mecanica.Sa prezentat la hotel fara taxa de taxi si alte aberatii cerute la telefon.Ma trezesc ca bate la usa cu o intarziere de 10 min lucru acceptabil din punctul meu de vedere. Ceea ce am vazut cand am deschis usa a fost si mai placut. O tipa blonda la 183 cu tocuri ganditiva ca am 171 deja ...eram in dezavantaj !!!Fata este clar fata din poze.Intra stam de vb ...se scuza pentru a merge la dus. Eu evident eram dusat asteptam in ring A venit si am trecut la ostilitati cu toate armele din dotare . Un oral fabulos cu tendinte de deep cu toate ca la mine nu este interesant deepul ci pasiunea cu care se adreseaza netrebnicului ...fiind epilat am avut parte si de zone adiacente lucru care l am aflat dupa.Oral cca 8.50 sunt pretentios:)In schimb are o frumusete de pasarica ce compenseaza orice lipsuri ...La normal a fost placerea mare imi place sa fut si ei sa fie fututa...din ceea ce am dedus.9.50 o experienta ffff placuta pentru mine.In incheiere ce sa va mai spun:) decat ca sper sa ramana asa si ceva vreme pe piata si disponibila si pentru mine .Decartat 350 pentru halat Simt ca i am dat teapa Si recomand numai sa ii lasati frumusetea aia de pizda cum o primiti Va pup !!!!
bianca_27 Reputație: 8 Postat Februarie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 2, 2016 Disponibila !!! Si multumesc gvr3000!
scorpion1982 Reputație: 292 Postat Februarie 2, 2016 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Februarie 2, 2016 Bianca ai 1.83 inaltime ?
jinx1994 Reputație: -1 Postat Februarie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2016 superba
ragno Reputație: -556 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 4, 2016 A fost și la mine recent . A venit cu o mașină de culoare închisă pe care o conducea chiar ea ( în caz că nu avea volanul pe dreapta) . Este cea din poze , care sunt f ușor prelucrate . Este sociabilă și de bun simț . Bate spre 30 de ani dar se ține bine de tot . Curată , parfumată și îmbrăcată cu gust . Cel care a făcut recenzie înainte mea a scris destul de detaliat și adevărat acțiunea și prețul . Nu cred că este din București și este cu mult peste închipuitele astea de pe aici care au prețuri similare . Am înțeles de la cineva că deja este pe "circuit închis " . 1 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum