troznitorul Reputație: 755 Postat Februarie 2, 2016 Telefon: 8989789 Oras:Bucuresti Telefon: 8989789 Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2016 EMY, simpatica, amabila, noua in acest domeniu, ofer masaj de relaxare prin diferite tehnici, doar la domiciliul meu. Discretia si igiena sunt indispensabile. Te astept sa ne cunoastemTelefon: 0737932980Pret: 100 lei / h Am marcat azi la EMY; o vazusem de ieri pe AT, iar azi avand drum prin zona (binecunoscutul apartament deasupra ALTEX-ului de la Obor).Emy, o fata draguta, usor plinuta, dar doar cat sa ai pe ce pune mana, joviala si BONUS, facut dus si inainte si intre !Sanii 3-4, se excita frumos, geme frumos, se umezeste natural, ii place sa se futa, ca s-o spun pe aia dreapta !Niste note:Aspect: 9GFE: 9Oral: 9Normal: 9Locatia, cam 8 (cunoscuta)De testat si revenit, daca nu si-o ia in cap si sare la pret ! 7
liviu58 Reputație: -7337 Postat Februarie 2, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Februarie 2, 2016 Eu am vazut-o abia acum bravo 1 4
laury Reputație: 24072 Postat Februarie 2, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 2, 2016 Rebranding cred...mai sunt pe aici pozele astea dar cu o alta rochie...neagra parca....tot rubensiana fata, tot obor, tot ea este.... 4
liviu58 Reputație: -7337 Postat Februarie 2, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Februarie 2, 2016 150 L oraANCA, sunt o persoana joviala, foarte deschisa si sociabila. Iubesc provocarile si ofer mai multe tipuri de masaj de relaxare domnilor care isi doresc sa se destinda in compania mea. 100 L/ 30 min., 02 Feb 17:48 Foto (8) Selecteaza http://stor2.anuntul.ro/media/foto/imgs/2016/1/10/148041821.jpg http://stor2.anuntul.ro/media/foto/thumb/2016/1/14/148657991.jpg http://stor1.anuntul.ro/media/foto/thumb/2016/1/14/148657981.jpg http://stor0.anuntul.ro/media/foto/thumb/2016/1/10/148041801.jpg http://stor2.anuntul.ro/media/foto/thumb/2016/1/10/148041821.jpg http://stor1.anuntul.ro/media/foto/thumb/2016/1/10/148041811.jpg http://stor1.anuntul.ro/media/foto/thumb/2016/1/8/147904891.jpg http://stor2.anuntul.ro/media/foto/thumb/2016/1/10/148041791.jpg http://stor1.anuntul.ro/media/foto/thumb/2016/1/14/148658041.jpg 2 4
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Februarie 2, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Februarie 2, 2016 Rebranding cred...mai sunt pe aici pozele astea dar cu o alta rochie...neagra parca....tot rubensiana fata, tot obor, tot ea este....Salutare,Am fost si eu astaz la Emy.Tin sa specific ca nu este Anca pe care am recenzat-o.Emy...o fata joviala,deschisa,simpatica.De revenit???Cu siguranta.Renin cu o recenzie completa maine.Bafta!!! 4
troznitorul Reputație: 755 Postat Februarie 2, 2016 Telefon: 8989789 Oras:Bucuresti Telefon: 8989789 Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 2, 2016 Salutare,Am fost si eu astaz la Emy.Tin sa specific ca nu este Anca pe care am recenzat-o.Emy...o fata joviala,deschisa,simpatica.De revenit???Cu siguranta.Renin cu o recenzie completa maine.Bafta!!! E "peste" Anca... Parerea mea ! 1
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Februarie 3, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Februarie 3, 2016 Va saluta fratele vostru PUTZIFER.Cum am spus, am marcat si la Emy.EMY, simpatica, amabila, noua in acest domeniu, ofer masaj de relaxare prin diferite tehnici, doar la domiciliul meu. Discretia si igiena sunt indispensabile. Te astept sa ne cunoastem, ceva de genu suna anuntul domnisoarei.Modalitate de contact 0737.932.980.Sunat si progamat,locatie bucur-obor...binecunoscuta...Se pare ca locatia strikes again.Emy...Cum spuneam...Draguta,simpatica,joviala,putin plinuta. M-o asteptat dupa usa,imbracata in rochita din fotografii.M-o condus in camera de actiune,am palavragit oleaca,platit 100 ron pentru o ora cu 2 finalizari si am primit in schimb un prosop curat fara mirosuri si papuci.Iesit de la baie infasurat doar cu prosop si intrat in camera.Emy s-a dus si ea sa se improspateze.+++Am cerut oleaca de masaj pe care l-am si primit,dar lucru la care ea nu exceleaza.L-o frecat pe micul pompier cu mana si cu gura pana s-a sculat,pus un Matador si a s-a urcat peste mine neinvitata.++pentru pozitie deoarece ai ce privi. .Sani marimea 3-4,cu niste sfarcuri micute de culoare roz numai bune de supt,care sareau in stanga si dreapta, in timp ce ea imi sarea in pompier,pozitie in care am si terminat.Ea,geme frumos,se excita in cel mai intens mod posibil,se umezeste natural.Mers la dus improspatat,ea urmandu-ma si intrat din nou in poligon.Am stat imbratisati ceva timp,am vorbit una alta,si imi spunea ca este al 2-lea ei job.Nu mi-a spus unde mai lucreaza dar nici nu am fost curios.Eu ma jucam cu sanii ei ea se juca cu pompieru' meu si asa am obtinut si a 2 erectie.Mi s-a facut un oral bunicel protejat,cu tentative de deep,atenta cu prietenii pompierului si destul de umed.Cerut pozitia unde sincer sa fiu,iti trebuie CCA 12 cm de penis,ca sa treci de buci si apoi sa o mai penetrezi cu restu'.Si acum note.Discutie telefonica...9...Rabdatoare,voce placuta.Aspect...8-9...Putin cam plinuta,satena cu niste sani de GFE...8...Lipicioasa ascultatoare.Oral...8-9...Doar capu' si ceva,,destul de umed,atenta la bilute.Normal...9...Se umezeste natural,geme frumos,da contre bune la capra si nu am simtit nici un miros neplacut.Anal...Nu face,pacat.Locatie...7-8...Cunoscuta,poligonu' ok,prosop ok.De revenit si recomandat??????DA.Raport calitate pret,bun.Mai este colega cu Anca,pe care am recenzat-o aici... :hihat :hihat . 8
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Februarie 3, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Februarie 3, 2016 E "peste" Anca... Parerea mea !Salut.Poate este peste Anca,referitor la pret.Fiecare cu bugetul lui.Dar,sincer sa fiu cu voi,mai mult mi-a placut Anca decat Emy,referitor la GFE.Mie Anca mi-a facut finalizare orala,faciala,Emy nu le face Ramane de vazut pe viitor.Emy e de revenit pentru...Raport calitate prert ...Anca,pentru GFE,Ma repet,parerea mea. 2
troznitorul Reputație: 755 Postat Februarie 4, 2016 Telefon: 8989789 Oras:Bucuresti Telefon: 8989789 Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 4, 2016 Salut.Poate este peste Anca,referitor la pret.Fiecare cu bugetul lui.Dar,sincer sa fiu cu voi,mai mult mi-a placut Anca decat Emy,referitor la GFE.Mie Anca mi-a facut finalizare orala,faciala,Emy nu le face Ramane de vazut pe viitor.Emy e de revenit pentru...Raport calitate prert ...Anca,pentru GFE,Ma repet,parerea mea. Nu la pret ma refeream, ci la GFE... Dar gusturile nu se discuta... 1
sweet glory Reputație: -366 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 4, 2016 Emy ofera FK sau ba ?
Vizitator hartmann Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2016 Postat Februarie 5, 2016 Din ce cunosc eu,raspunsul este nu.
secret.squirrel Reputație: 289 Postat Februarie 5, 2016 Postat Februarie 5, 2016 Ofera FK. E joviala, sociabila, nimic de zis. E OK si la fata, cu sanii mari, dar scunda si un plic plinuta. Daca o vanati pentru ca e noua in domeniu: nu e, adica nu in Romania. "Noua in domeniu" face coada la usa ei si isi permite sa nu faca programari, trebuie sa o suni cu 20 de minute inainte si apoi la inca 10, ceea ce la Altex Obor inca nu mi s-a intamplat pana acum. Si da, stie cat e ceasul si cand a cazut fisa in aparat, asa ca vedeti sa nu se opreasca subit in timpul numarului doi. Incep sa ma gandesc la ce a zis Anton ca aici merge cu bonusarea fetelor, dar nu stiu pentru ce pretext, iar in cazul asta locul nu mai e competitiv. Altfel, nu pot sa zic ca nu am petrecut timpul agreabil, dar venisem cu alte asteptari. De notat ar fi cam asa: aspect 7, atitudine 7-8 (corecta, pana la urma), actiunea 7 (nimic spectaculos), locatie 8. 4
xxx.xxx Reputație: 816 Postat Februarie 17, 2016 Oras:xxx Oras:xxx Postat Februarie 17, 2016 EMY,21 ANI simpatica, amabila, noua in acest domeniu, ofer masaj de relaxare prin diferite tehnici, doar la domiciliul meu. Discretia si igiena sunt indispensabile. Te astept sa ne cunoastem 0737932980 100 l ora !!! 3
intensive33 Reputație: 38 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2016 Am vizitat-o si eu pe Emy. Locatia Altex Obor. Fata foarte dragutica la fata. Am facut amandoi dus inainte de actiune( amandoi dar separat). Fata nu este slimfit, are putina burtica, insa sanii sunt dementiali, buni de supt si jucat cu ei.Actiunea a debutat cu oral protejat la cererea mea. Oralul de vis, cu atentie pe peste tot. Primul nr nu am putut sa ma opresc si am lasat-o sa ma termine efectiv la oral. Ne-am igenizat amandoi la dus si ne am intors in camera unde am palavragit un pic si s-a apucat din nou de treaba. Masaj cu sanii pe penis, masaj la oua pus prez si trecut iar la oral suuuper tare. Se umezeste cnd o suge, geme frumos. Am trecut dupa la normal la fel de bine,am pus-o capra, cu contre, gemete si finalizat in prezervativ. Experienta super ok. Oral supermisto. Recomand.Note: Oral 10Gfe:9. Amabila, zambitoare conversabila gagica.Normal: 9Anal: nu faceIgiena 10. A facut si la inceput si intre numere. Pasarica rasa totalHalatul 100ron/h 2 finalizari 4
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Februarie 28, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Februarie 28, 2016 Rebranding cred...mai sunt pe aici pozele astea dar cu o alta rochie...neagra parca....tot rubensiana fata, tot obor, tot ea este.... aceea era Anca, colega ei care mie personal nu mi-a placut.
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Februarie 28, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Februarie 28, 2016 Am vizitat-o si eu pe Anca si pot spune ca e cea mai buna experiența pret/calitate pe care am întâlnit-o pana acum. Desi nu imi place genul ei ca aspect au fost bani foarte bine investiți. Revin cu recenzia putin mai tarziu.
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Februarie 28, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Februarie 28, 2016 Am vizitat-o si eu pe Anca si pot spune ca e cea mai buna experiența pret/calitate pe care am întâlnit-o pana acum. Desi nu imi place genul ei ca aspect au fost bani foarte bine investiți. Revin cu recenzia putin mai tarziu. "Emy", am încurcat borcanele.
laury Reputație: 24072 Postat Februarie 28, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 28, 2016 Emy este noua in bransa? Prospatura? 4
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Februarie 28, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Februarie 28, 2016 Emy este noua in bransa? Prospatura? da este noua in branșa ca de altfel toate fetele care s-au perindat in cuibul acela. 1
liviu58 Reputație: -7337 Postat Februarie 28, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Februarie 28, 2016 da este prospatura dar ok 3 3
laury Reputație: 24072 Postat Februarie 28, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 28, 2016 Bun...ma duc. Multumesc Liviu si Boy4! 4
liviu58 Reputație: -7337 Postat Februarie 28, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Februarie 28, 2016 Mai bine te duci la blonda stii tu ce zic sunt colege.Blonda merita este mai buna 3 3
activoral1 Reputație: 387 Postat Februarie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 28, 2016 Bun! Doar ce am ajuns de la domnisoara Emy. O sa fiu scurt:Obor - deasupra la AlexTipa nota 9, frumusica, glumeata, GFE ridicat, no FK ( Nici nu am intrebat eu fiind racit), fund bombat. Pare mai plinuta in poze. Tate bestiale.Oral: Nota 9, incercari de deep, NP, gemete. Nu prea am vazut ce se intampla avand in vedere ca eram in 69.Igiena: 10. Dus inainte de actiune, pasarica curata si frumoasa.Normal : 10. Pasional. Mi-a lasat impresia ca i-a placut.Igienizare inainte, dupa si fumat pe balcon. Servit cu un pahar de apa ( m-au rugat cu suc, cafea, apa, ..... ) Gaura in buget 100 de lei/ ora. Eu am stat o finalizare fiind destul de racit. Am cunoscut-o si pe colega ei, Anca. Pare o tipa ok si o sa vreau sa ii imping o vizita.De revenit! 1
liviu58 Reputație: -7337 Postat Februarie 28, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Februarie 28, 2016 Totul protejat ,fara fk 2 3
activoral1 Reputație: 387 Postat Februarie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 28, 2016 Totul protejat ,fara fk ONP!NP
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum