Sari la conținut

Luiza - 0760098662

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

aaaaaaaaaaaaaa ce mijto.

la 2 pasi de mine :laugh2

wawa - ti-am dat un punct si te tzuk sa iti treaca :snap

Bravo vecine. Pai poate ne vedem si noi la o bere, ne imprietenim si dupa aia mergem la fete. Evident, spunandu-i consoartei mele ca ies cu Victor la o bere. Chiar aveam nevoie de un "partener".

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:constanta
Postat

Va` Salut

Curios si atras de frumos am vizitat`o ieri pe domnisoara Luiza.

Nu sunt sigur dar cred ca este Andreea de pe strada Baba Novac - Lidl.

Am ramas pentru ca intradevar este foarte atragatoare dar daca acorzi putina atentie nu este de nota 11 cum a spus un coleg putin mai sus. Vorbeste frumos, nu se grabeste si are sarmul ala un quelque chose...je ne sais quoi :)

Locatie: Strada Dezrobirii vis`a vis de banca ING (zona pod de butelii, Cora)

Note nu o sa acord, eu am fost multumit si o sa mai revin. Totul curat, prosopul mirosea frumos, baia curata si pentru prima data m-am tavalit pe niste asternuturi curate (sunt maniac cu chestia asta)

O zi buna.

hau maci iz da halat? :)

• Oras:Bau
Postat

Va` Salut

Curios si atras de frumos am vizitat`o ieri pe domnisoara Luiza.

Nu sunt sigur dar cred ca este Andreea de pe strada Baba Novac - Lidl.

Am ramas pentru ca intradevar este foarte atragatoare dar daca acorzi putina atentie nu este de nota 11 cum a spus un coleg putin mai sus. Vorbeste frumos, nu se grabeste si are sarmul ala un quelque chose...je ne sais quoi :)

Locatie: Strada Dezrobirii vis`a vis de banca ING (zona pod de butelii, Cora)

Note nu o sa acord, eu am fost multumit si o sa mai revin. Totul curat, prosopul mirosea frumos, baia curata si pentru prima data m-am tavalit pe niste asternuturi curate (sunt maniac cu chestia asta)

O zi buna.

Postat

Dupa cum am spus 'nu mi doream sa mi se dea adresa din mai multe probleme personale...pute ai sa spui zona pod buteli,dar vad ca mai aveai putin si dadeai si scara,interfonul!rog pe pisicuts sa mi stearga aceasta recenzie! Multumesc

Postat

Si cred ca astea tin de confidentialitate,,iar persoana care doreste sa te viziteze te poate suna nu? Si ai indici adresa !Nu mi se pare corect cum ai procedat!dupa cum ai spus mai aveai doar scarabsi interfonul,sti foarte bine daca iti aducibaminte, cand te am condus ti am spus ca vreau discretie! dar vad ca nu te ai tinut de cuvant,cred ca si voi in general doriti acelasi lucru nu? Gresesc cu ceva?!

• Like 2
  • Telefon: v_king_67
Postat

Dupa cum am spus 'nu mi doream sa mi se dea adresa din mai multe probleme personale...pute ai sa spui zona pod buteli,dar vad ca mai aveai putin si dadeai si scara,interfonul!rog pe pisicuts sa mi stearga aceasta recenzie! Multumesc

Stai linistita ,nu trebuie sa-ti faci probleme.zona pod butelii ,Cora ,este o zona cu multe blocuri si apartamente .Deci cu siguranta nu poti fi gasita dupa o mica descriere a zonei .Totul se relateaza la telefon ,si apoi ghidezi clientul .Succes in continuare in tot ce faci . :atm

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu se da adresa exacta! :iagree

Carbone poti fi eliminat de pe forum pentru treaba asta! :slap2

Postat

Avand in vedere ,ca mi sa dat adresa in afara de scara si interfon ce nu mi se pare corect,mentionand ca am avut mari pb cu asta !

• Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea
Postat

Eu n-am vazut adresa exacta, dat cred ca e locatia in catr era Pisi acum un an. Presupunind ca s-a mutat

• Like 1
Postat

unde dracu e ma adresa exacta? vis-a-vis de ing sunt multe bloace, cu multe scari, cu multe apartamente...... 

asta suna deja a paranoia......

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Avand in vedere ,ca mi sa dat adresa in afara de scara si interfon ce nu mi se pare corect,mentionand ca am avut mari pb cu asta !

Hai ca acum chiar exagerezi ...a spus zona pod butelii..ING ..si zona Cora .Daca spunea Bloc X77...Sc.Y ...din acea zona ...atunci era grav ...

Peseu..Nu cred ca trebuie sa te victimizezi ... :hug1 .Uite trec pe la tine si te linistesc  :pepsi .dar sa mai si raspunzi la tel.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

cobor eu in papuci si ii dau un pupic, ca tot e vecina mea...

bate-i in calorifer sa nu se mai agite ca sprayul inainte de folosire .E speriata deja ca are probleme ...sau exercitii  :laugh2 .

Postat

n-am in ce sa-i bat, ca io sunt debransat ca am centrala si nu mai am tevile vechi....

Eeee na...bate in teava de apa rece ...si raspunde fata ...codul morse sa-l stii  :laugh2 .Poate face  si reducere la vecini ...te bagi administrator de scara  :laugh2 .Si scapa si fata de stress si de probleme .

Postat

Consider ca nu am gresit cu nimic, am dat doar detalii despre zona. Sunt foarte multe blocuri acolo si nu este deloc usor sa ghicesti care este scara unde tu locuiesti, numai zic de etaj sau numar apartament. Cred ca exagerezi si ca faci prea mult tam tam pentru un lucru de nimic.

Poate ai dreptate si gresesc eu dar am obs ca majoritatea utilizatorilor sunt de partea mea....totusi, rog administratorul forumului sa stearga mesajul postat anterior.

Multumesc....O zi buna.

• Like 3
Postat

pula mea, daca ma bag administrator va iau si taxa de tranzit la intrarea in bloc

Nuuu bre ...ca ne da fata scara de pisica si urcam direct in apt. Ca sa nu se mai plinga de noi ca stim scara unde presteaza ea  :laugh2 .

Ps..undeva pe topicul dedicat maturei viky acolo am atentionat un user care chiar a scris scara blocului ...cu lux de amanunte .Aici a facut fata valuri aiurea ...ca si zona pod butelii...pai sunt zeci de scari de bloc acolo . :slap2

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.