Sari la conținut

Luiza - 0760098662

Postări Recomandate

• Oras:Bau
Postat

Oricum nu ne cunoastem cu siguranta !!Daca vrei sa ma cunosti nu trbuie sa scrii atat pe forum e simplu !

Reputație: 2570
  • Oras:Pe aici
Postat

SI pe publi24 cum te chema Ana sau Maria? Ca nu ai anunt cu numarul de aici, sau cel putin nu ai anunt astazi.

• Oras:Sea side
Postat

In opinia mea, faptul ca nu mai ai locatie, este un neajuns atat pentru noi, cat si pentru tine. De aceea, iti sugerez si recomand sa faci demersurile de rigoare, in vederea clarificarii acestui aspect. Nu mai era bine acolo in zona la Pod Butelii ?

Si mai pune si tu niste poze, ai cu ce te ...mandri. 100 vorbe nu fac cat o fotografie. "Succesuri".

Postat

Heiii ! Dar eu am locatie am rezolvat demult treaba asta !

Postat

Tot cu nr asta !

Azi pe publi24, nu ai anunt cu nr. din titlu pe judetul Constanta asa ca nu vin la tine. :)

Postat

Nu veni ! Imi faci un bine:)

Ce nu fac eu pentru binele tau. Iti multumesc ca ma apreciezi. Si cred ca ai mare dreptate, poate ca nu ar fi bine pentru tine daca as veni si daca ma gandesc este bine si pentru mine ca nu vin la tine.

Vezi ce bine ne intelegem noi ne facem bine unul celuilalt.

Postat

Pentru ca imi este deja somn ,am dormit la 4 dimineata ! Si ma gandeam sa -mi pun telf pe silencios si sa dorm o ora doua, asa este dupa weekend ! Lunea nu sunt buna de nimic ..glumeam sa nu te superi .pupici

Postat

Pentru ca imi este deja somn ,am dormit la 4 dimineata ! Si ma gandeam sa -mi pun telf pe silencios si sa dorm o ora doua, asa este dupa weekend ! Lunea nu sunt buna de nimic ..glumeam sa nu te superi .pupici

Nu am cum sa ma supar pe tine nici o data doar esti fata. Si bine faci sa-ti pui telefonul de pe silentios daca ai de gand sa dormi, vezi tu dupa aceea cati admiratori te-au sunat.

Postat

Ca m-am dumirit asupra locatiei (in ce zona ?), nu pui si niste fotografii. 

Macar asa cateva, de control.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.