xswzaq Reputație: 1064 Postat Martie 15, 2016 Oras:where it's money Oras:where it's money Postat Martie 15, 2016 Am incetat sa mai lucrez in romania datorita persoanelor precum LAURY care strica imaginea fetelor de pe site fara a avea dovezi sau informatii precise in legatura cu argumentele sale.Laury tata , te-a facut lavinia sperietoare , sper ca nu arati ca cele de le punea bunicamea in vie sa sperie ciorile care visau sa manance strugurii ) 1
vladimir2015 Reputație: 161 Postat Martie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 15, 2016 Congratulations Lavinia ! Hope to meet you when you will come back
jinx1994 Reputație: -1 Postat Martie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2016 anal ?
vladimir2015 Reputație: 161 Postat Martie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2016 cu siguranta voi reveni in tara, momentan lucrez in straimatate deoarece persoanele de aici nu critica ca cei de pe acest site si plus de asta stiu sa se poarte.din respect pentru voi si pentru a va linisti am facut un set de analize care sa demonstreze faptul ca sunt clinic sanatoasa si nu aveti de ce sa fiti asa penibili cu comentariile.Cand revin in tara ? Te astept
Postări Recomandate