Sari la conținut

Dumnezeu sa o odihneasca in pace

Postări Recomandate

Postat

Lopix nu poți sa stii cum a decurs ancheta , cine si ce declara dar vinovatul este proxenetul are clasa e foarte deștept sa facă testul poligraf si presupusul criminal si proxenetul .

Ba tu esti prost sau nu intelegi limba romana?

Tampitul a recunosct ce dracu....cum plm sa nu fie el?

http://ziarulunirea.ro/alba-iulia-mihai-pandelea-a-recunoscut-ca-a-ucis-o-pe-alina-tanasie-si-spune-ca-regreta-360352/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cert este un lucru proxenetul si presupusul criminal se cunosc

In cazul infractiunilor si a crimelor, nu exista NIMIC cert, atata vreme cat nu este dovedit prin probe, adica prin certitudini tehnico-stiintifice si de alta natura, menite a dovedi sau a infirma - dupa caz - existenta sau inexistenta faptei sau/si a faptuitorului.

Ai tu dovezi certe care sa certifice afirmatia ta ???

• Oras:ROMANIA
Postat
nu fi agresiv verbal si nu fi sigur
Postat

In cazul infractiunilor si a crimelor, nu exista NIMIC cert, atata vreme cat nu este dovedit prin probe, adica prin certitudini tehnico-stiintifice si de alta natura, menite a dovedi sau a infirma - dupa caz - existenta sau inexistenta faptei sau/si a faptuitorului.

Ai tu dovezi certe care sa certifice afirmatia ta ???

Pt a rasp la întrebarea ta , e treaba criminaliștilor sa afle cît de bine se cunoșteau cei doi nu crezi ?! Exista camere video unde sunt cei doi la cafele ! Sper din tot sufletul sa fie condamnat criminalul la o moarte chinuitoare ca a lui Gheorghe Doja .si anchetatorii sa - si facă treaba cum trebuie , nu cum se fac de obicei lucrurile in Romania aproximativ !
  • Like 1
  • Oras:nimfomane
  • Oras:nimfomane
Postat

Citind acest topic ma tot intrebam de ce a fost descoperit asa de tarziu omorul. Asa zisul prieten fiind de fapt pestele, un prieten de 5 ani imposibil sa nu stie cu ce se ocupa prietena, nu insist asupra acestui aspect. Asta peste fiind nu se interesa deloc de cum ii merge protejatei? Protejata nu suna dupa fiecare client ca e bine si e totul in regula. Daca nu, e un dobitoc, daca da, a fost la locul omorului sa verifice de ce nu raspunde la telefon si atunci a gasit-o moarta si nu a anuntat. De ce? Probabil il cunostea pe faptas, e posibil sa ii fie prieten sau se temea de el, sau e complice.

Postat

Citind acest topic ma tot intrebam de ce a fost descoperit asa de tarziu omorul. Asa zisul prieten fiind de fapt pestele, un prieten de 5 ani imposibil sa nu stie cu ce se ocupa prietena, nu insist asupra acestui aspect. Asta peste fiind nu se interesa deloc de cum ii merge protejatei? Protejata nu suna dupa fiecare client ca e bine si e totul in regula. Daca nu, e un dobitoc, daca da, a fost la locul omorului sa verifice de ce nu raspunde la telefon si atunci a gasit-o moarta si nu a anuntat. De ce? Probabil il cunostea pe faptas, e posibil sa ii fie prieten sau se temea de el, sau e complice.

Mai oameni buni  sunt ruda de sange  cu Alina   vinovat este si proxenetul ce ne-a mintit 5 ani de zile .iertati va rog furia  mea dar as dori sa-l zugrum cu mainile mele pe nenorociti  iertati-ma

Postat

Ca are si prietenul(proxenetul) o parte din vine se poate si asta. Sunt sigur  ca daca este intr-un fel vinovat, anchetatorii,  o sa stabileasca acest lucru in urma cercetarilor. 

Dar omu asta(ucigasu) a recunoscut fapta. I-a condus pe achecatorii in locurile unde a aruncat lucrurile victimei si armele crimei.

Nimeni nu ii atat de prost, inconstient sa isi asume vina pentru o asemenea fapta.

Sper sa nu scape prea usor. Din cate am inteles s-a cerut o evaluare pshiatrica, pe motiv ca individu asta nu isi poate explica de ce a facuto.

• Oras:Undeva aproape
Postat

Tocmai am auzit si eu la stiri,si parca imi parea cunoscuta de undeva.

Acum stiu de unde,dar tot nu imi vine sa cred,vai ce usor este pentru cineva sa pateasca asa ceva in zilele astea.

Mai te atepti la asa ceva prin Buc, dar nu prin zonele astea.

Vai sarmana de ea.

Chestia cu vinovatu,de multe ori au scapat multi facand pe nestiutorii sau prostii,si ajutand si chiar aducand probe impotriva lor,facandu-i pe politisti,anchetatori sa conste ca ii prea prost/sincer/prea ajuta ancheta sa fie el/ea vinovatu/a.

• Like 1
Postat

Ca are si prietenul(proxenetul) o parte din vine se poate si asta. Sunt sigur  ca daca este intr-un fel vinovat, anchetatorii,  o sa stabileasca acest lucru in urma cercetarilor. 

Dar omu asta(ucigasu) a recunoscut fapta. I-a condus pe achecatorii in locurile unde a aruncat lucrurile victimei si armele crimei.

Nimeni nu ii atat de prost, inconstient sa isi asume vina pentru o asemenea fapta.

Sper sa nu scape prea usor. Din cate am inteles s-a cerut o evaluare pshiatrica, pe motiv ca individu asta nu isi poate explica de ce a facuto.

adica sa se declare ca e nebun si inapt mintal si sa scape nepedepsit?as da viata mea la schimb sa fiu cu criminalul 10 minute in ceva incapere numai noi doi  .as deveni canibal  al mananc de viu

Postat

adica sa se declare ca e nebun si inapt mintal si sa scape nepedepsit?as da viata mea la schimb sa fiu cu criminalul 10 minute in ceva incapere numai noi doi  .as deveni canibal  al mananc de viu

Sa scape nepedepsit nu cred...dar o pedeapsa mai usoara pe motiv ca nu avea discernamant cand a savarsit crima.

Postat

Bine ca l-a prins,dar greu de crezut de la cineva atat de bine educat si cu o pozitie si familie asa de buna.

Postat

Hai sa nu devenim si noi animale.

Nu poti deveni canibal,deoarece esti deja.

• Oras:Cluj
Postat

Sa scape nepedepsit nu cred...dar o pedeapsa mai usoara pe motiv ca nu avea discernamant cand a savarsit crima.

Dacă nu avea discernământ, nu va primi o pedeapsă mai ușoară, ci nicio pedeapsă. Este un principiu al dreptului penal că nu poți pedepsi pe cineva care nu are reprezentarea (deci nici controlul) faptelor sale. Asta nu înseamnă că e lăsat în libertate - va fi internat într-un spital de nebuni, spitale care, adesea, sunt mai rele decât o pușcărie. Dacă se vindecă ulterior (ceea ce e rar spre imposibil), va fi liber și fără cazier. Dacă nu, teoretic trebuie ținut toată viață acolo (deci mai mult decât la închisoare pentru omor).

Nu există ideea de pedeapsă mai ușoară pentru lipsa discernământului.

• Like 4
  • Minus 11
  • Oras:Everybody in the casa mare..
  • Oras:Everybody in the casa mare..
Postat

Pisicut stim ca iti place traficul,dar titlul este ceva urat pentru aceasta drama!

Ar fii uman sa il schimbi sau sa il stergi!

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Dupa aceasta intamplare nu o sa mai lucrez niciodata singura sau cea mai buna solutie un contract la BGS!

Dumnezeu sa o odihneasca in pace ,iar criminalul sa fie gasit si pedepsit! :(

BGS = este egal cu zero....deplasarea se face din cel mai apropiat punct de stationare din zona ta..pana ajung, pana etc, pana apesi butonul de panica, esti moarta....5 sec maxim gatul taiat, 1 min plecat de mult din zona.

• Oras:Cluj Napoca
Postat

Dacă nu avea discernământ, nu va primi o pedeapsă mai ușoară, ci nicio pedeapsă. Este un principiu al dreptului penal că nu poți pedepsi pe cineva care nu are reprezentarea (deci nici controlul) faptelor sale. Asta nu înseamnă că e lăsat în libertate - va fi internat într-un spital de nebuni, spitale care, adesea, sunt mai rele decât o pușcărie. Dacă se vindecă ulterior (ceea ce e rar spre imposibil), va fi liber și fără cazier. Dacă nu, teoretic trebuie ținut toată viață acolo (deci mai mult decât la închisoare pentru omor).

Mă scuzați că îmi dau aici cu părerea... e chiar o chestie prea serioasă pentru stilul meu frivol de aici de pe forum (mai fur și curent din când în când :P). Ceea urmează să zic e doar părerea mea personală și atât.
Având în vedere că ființa respectivă (nu mă așteptam să fie un client... un animal) a trecut prin viața și prin facultate... facultatea din Alba Iulia (nu Harvard... dar totuși)... nu cred că o să fie catalogat fără discernământ (sper să nu fie) și să primească pedeapsa pentru omor calificat.
Dacă ar fi catalogat fără discernământ ar scăpa pâna și de la Socola în maxim 5 ani... din ceea știu eu, e foarte greu de ținut un nebun mai mult de 5 ani... din păcate legea e făcută de hoți în țara asta :(... tot părerea mea personală.
  • Like 7
Postat

Nu am cunostiinte in domeniul drept penal, deci nu pot sa te contrazic. 

Dupa parerea mea internarea intr-un spital de nebunii mi se pare pedeapsa usoara. 

Postat

Nu suna rau varianta cu spitalul de nebuni. insa din pacate in Ro in majoritatea cazurilor aceste spitale au lacune serioase in ce priveste retinerea bolnavilor acolo, cred ca e mult mai usor sa 'iasa' de acolo. Pana la urma sa zicem ca va fi declarat fara discernamant . ramane varianta ca acest om fara discernamant a comis o crima si faptul ca lipsa discernamantului poate reveni iar el poate comite din nou o alta crima. iti dai seama ca in spitalul ala de nebuni va fi alaturi de niste nebuni. ca acolo il vor indopa de medicamente. si eu cred ca e mai rau decat o puscarie. dar......as vrea sa-l vad stand acolo 20 ani! oare e posibil asa ceva? sau in 5 ani e vindecat, scos ca nou fara cazier tocmai bun pentru reintegrare in societate? 

• Like 3

Postat

Lipsa completa a discernamantului este foarte rara in practica, iar nebunii cu asemenea fapte la activ nu-s eliberati prea usor. Daca recidiveaza, vor fi luati la intrebari cei ce au avizat eliberarea.

Este si parerea mea aceea ca e preferabila inchisoarea unui spital de nebuni, cel putin in Romania.

Referitor la cazul in discutie, cred ca nu se pune problema sa fie declarat nebun. Faptul ca s-a dispus o expertiza psihiatrica intr-un caz grav de omor e ceva firesc.

• Like 4
  • Minus 11

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...