Vizitator menache Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 ia uite o pe vecinica mea!!!si noi o tineam de fata cuminte!!! 3 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Februarie 9, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Februarie 9, 2016 ia uite o pe vecinica mea!!!si noi o tineam de fata cuminte!!!Mutu fute pamantul Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Februarie 9, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Februarie 9, 2016 Mutu fute pamantulNu fute , trage pe nas 2 1 Link spre comentariu
paraditu86 Reputație: 8 Postat Februarie 10, 2016 Partajează Postat Februarie 10, 2016 Am sunat acume. Cica e singura in locatie. Locatia pe Calarasilor....Ca tarife 100 finalizarea sau 200 ora...daca ajung va anunt 1 Link spre comentariu
margy1 Reputație: -28 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 10, 2016 ia uite o pe vecinica mea!!!si noi o tineam de fata cuminte!!!Nu pot sa cred ca ti-ai gasit vecina pe forum... Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Februarie 11, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Februarie 11, 2016 ia uite o pe vecinica mea!!!si noi o tineam de fata cuminte!!!Programeaza-te poate o face gratis cu tine,sau ai reducere Link spre comentariu
Vizitator menache Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Programeaza-te poate o face gratis cu tine,sau ai reducereAm eu alta tactica!!! Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Februarie 11, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Februarie 11, 2016 Am eu alta tactica!!!Baftă și așteptăm rezultatul Link spre comentariu
margy1 Reputație: -28 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2016 coryna44 alias Cheacky ce ai fa defecto de imi dai rating negativ, la postul anterior de la acest theard?Ai o obsesie cu ratingul meu si cred ca tu cauti sa te bagi aiurea in seama... mai binte te-ai duce sa te cauti la mansarda sa vezi de ce dai pe acolo pentru ca in mod cert este nevoie de un tratament daca nu de ospiciu. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 coryna44 alias Cheacky ce ai fa defecto de imi dai rating negativ, la postul anterior de la acest theard?Ai o obsesie cu ratingul meu si cred ca tu cauti sa te bagi aiurea in seama... mai binte te-ai duce sa te cauti la mansarda sa vezi de ce dai pe acolo pentru ca in mod cert este nevoie de un tratament daca nu de ospiciu.Repet: Sa ma lingi in pizda,daca ma mai pomenesti! Link spre comentariu
hipnotiq Reputație: 21 Postat Februarie 11, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Februarie 11, 2016 Vorbiți frumos bre 1 Link spre comentariu
margy1 Reputație: -28 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 12, 2016 Vorbiți frumos bre N-ai cu cine, e dusa cu pluta Chucky si aveti grija sa nu aveti puncte comune cu ea ca ... mergeti pe topicul ei sa vedeti ce mai zine unul si altul pe bune... Link spre comentariu
margy1 Reputație: -28 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 12, 2016 Repet: Sa ma lingi in pizda,daca ma mai pomenesti!Auzi fa, sa-ti bagi mixerul pe mare si sa-i dai tare-n galetusa.Oricum nu uita acolo sa ii mai pui vreo dua copci. Link spre comentariu
larva Reputație: 9 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 15, 2016 Salutare, Am vizitat-o pe Carmen sambata in locatia de pe Calea Calarasilor. Fata este cea din poze, inaltime 1.80, varsta in jur de 20 anisori, tonus sportiv, comunicativa, joviala. Am baut un pahar de suc si am stat un pic de taclale, apoi dus si pat.Am convenit sa raman o ora si am trecut la actiune. Pe scurt: masaj erotic, oral neprotejat, normal protejat. Fata e super ok, se implica, intreaba ce iti place, iti spune si ce ii place, intr-un cuvant merita fiecare banut. GFE foarte bun, chiar nesteptat. Cel putin cu mine asa s-a comportat, si apreciez, si drept dovada o sa si punctez. Locatie: 9Aspect: 9Oral: 9Normal: 9GFE: 10Halatul: 200 ora Revin cu siguranta!!! Zi faina! 5 Link spre comentariu
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 15, 2016 Salutare, Am vizitat-o pe Carmen sambata in locatia de pe Calea Calarasilor. Fata este cea din poze, inaltime 1.80, varsta in jur de 20 anisori, tonus sportiv, comunicativa, joviala. Am baut un pahar de suc si am stat un pic de taclale, apoi dus si pat.Am convenit sa raman o ora si am trecut la actiune. Pe scurt: masaj erotic, oral neprotejat, normal protejat. Fata e super ok, se implica, intreaba ce iti place, iti spune si ce ii place, intr-un cuvant merita fiecare banut. GFE foarte bun, chiar nesteptat. Cel putin cu mine asa s-a comportat, si apreciez, si drept dovada o sa si punctez. Pe mine genul ăsta de logică mă depășește... Faptul că el punctează nu reprezintă vreo dovadă la nimic... 2 Link spre comentariu
masternice Reputație: 55 Postat Februarie 15, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 15, 2016 Cum dracu' sa iti pui id- " larva" !? Ori suferi de sindromul Down, ori a umblat mata' la tine cand erai bebe. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2016 Partajează Postat Februarie 15, 2016 Acum, pe bune, dar voi nu vedeti din poze ca are un entuziasm sub cota de avarie?E clar ca e nimfomana asa cum eu sunt gay!Nu sunt relevante pozele, nu le-a facut special pentru anunturi, ci sunt poze de pe facebook Link spre comentariu
larva Reputație: 9 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 15, 2016 Pe mine genul ăsta de logică mă depășește... Faptul că el punctează nu reprezintă vreo dovadă la nimic...E o logica mai old school...daca te deranjeaza poti sa pastrezi pentru tine. Link spre comentariu
larva Reputație: 9 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 15, 2016 Cum dracu' sa iti pui id- " larva" !? Ori suferi de sindromul Down, ori a umblat mata' la tine cand erai bebe.masternice....nu prea am timp si dispozitie sa-mi bat capul cu tine...nu inteleg care e treaba ta cu nick-ul meu? Nu ai mai multa grija de tine si mai ok asa? Sau acasa, ca la scoala observ nu ai reusit sa ajungi, nu te-a invatat ma-ta ( apropo, ma-ta are cratima ...si te asigur ca nu e o boala venerica nemernica asta de cratima) sa respecti oamenii indiferent daca iti place sau nu ceva la ei sau despre ei? Sau nivelul tau de masternice te pune pe vreun piedestal...iti explic si asta ce inseamna in caz ca nu ai reusit sa il folosesti pana acum ....dar nu mai am chef sa scriu...si de pe piedestalul ala crezi tu ca poti sa iti permiti orice. Aici trebuie sa scrii recenzii si nu sa te dai in stamba avand impresia ca limba romana si in special gramatica sunt vreo curva pe care le poti avea cu 50 de lei. Respecta si vei fi respectat! Numai bine! 2 Link spre comentariu
codered Reputație: 3190 Postat Februarie 16, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 16, 2016 Salutare, Normal: 9GFE: 10Halatul: 200 ora Revin cu siguranta!!! Zi faina! Larva, fata ofera si FK? De obicei,o nota de 10 la GFE presupune si asta. Link spre comentariu
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Februarie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 16, 2016 Larva, fata ofera si FK? De obicei,o nota de 10 la GFE presupune si asta. A zis deja că merită fiecare bănuț și drept dovadă a și punctat! Așa că de ce mai întrebi? 2 Link spre comentariu
codered Reputație: 3190 Postat Februarie 16, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 16, 2016 A zis deja că merită fiecare bănuț și drept dovadă a și punctat! Așa că de ce mai întrebi? I-am gasit profilul de facebook intre timp si mi-a pierit interesul, de la sani in jos e grasa bine. Interesant ca activeaza cu numele pe care il are pe facebook, fata e pe treaba bine si n-are nicio jena sa o arate. Link spre comentariu
zino Reputație: 235 Postat Februarie 16, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 16, 2016 Carmen Ana e pe fb? Link spre comentariu
scorpion1982 Reputație: 292 Postat Februarie 16, 2016 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Februarie 16, 2016 Carmen Ana e pe fb?mai cauta,esti pe aproape 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2016 Partajează Postat Februarie 16, 2016 Respectati si voi intimitatea fetei. Iar atata timp cat are poze cu fata pe forum nu vad de ce va mai intereseaza facebookul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum