Sari la conținut

Carmen-1.80/60kg-20Ani NOUA

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

coryna44 alias Cheacky ce ai fa defecto de imi dai rating negativ, la postul anterior de la acest theard?

Ai o obsesie cu ratingul meu si cred ca tu cauti sa te bagi aiurea in seama... mai binte te-ai duce sa te cauti la mansarda sa vezi de ce dai pe acolo pentru ca in mod cert este nevoie de un tratament daca nu de ospiciu.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

coryna44 alias Cheacky ce ai fa defecto de imi dai rating negativ, la postul anterior de la acest theard?

Ai o obsesie cu ratingul meu si cred ca tu cauti sa te bagi aiurea in seama... mai binte te-ai duce sa te cauti la mansarda sa vezi de ce dai pe acolo pentru ca in mod cert este nevoie de un tratament daca nu de ospiciu.

Repet: Sa ma lingi in pizda,daca ma mai pomenesti!

Link spre comentariu

Salutare,

Am vizitat-o pe Carmen sambata in locatia de pe Calea Calarasilor. Fata este cea din poze, inaltime 1.80, varsta in jur de 20 anisori, tonus sportiv, comunicativa, joviala. Am baut un pahar de suc si am stat un pic de taclale, apoi dus si pat.Am convenit sa raman o ora si am trecut la actiune. Pe scurt: masaj erotic, oral neprotejat, normal protejat. Fata e super ok, se implica, intreaba ce iti place, iti spune si ce ii place, intr-un cuvant merita fiecare banut. GFE foarte bun, chiar nesteptat. Cel putin cu mine asa s-a comportat, si apreciez, si drept dovada o sa si punctez.

Aspect: 9

Oral: 9

Normal: 9

GFE: 10

Halatul: 200 ora

Revin cu siguranta!!!

Zi faina!

• Like 5
Link spre comentariu

Salutare,

Am vizitat-o pe Carmen sambata in locatia de pe Calea Calarasilor. Fata este cea din poze, inaltime 1.80, varsta in jur de 20 anisori, tonus sportiv, comunicativa, joviala. Am baut un pahar de suc si am stat un pic de taclale, apoi dus si pat.Am convenit sa raman o ora si am trecut la actiune. Pe scurt: masaj erotic, oral neprotejat, normal protejat. Fata e super ok, se implica, intreaba ce iti place, iti spune si ce ii place, intr-un cuvant merita fiecare banut. GFE foarte bun, chiar nesteptat. Cel putin cu mine asa s-a comportat, si apreciez, si drept dovada o sa si punctez.

Pe mine genul ăsta de logică mă depășește... Faptul că el punctează nu reprezintă vreo dovadă la nimic...

• Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Acum, pe bune, dar voi nu vedeti din poze ca are un entuziasm sub cota de avarie?E clar ca e nimfomana asa cum eu sunt gay!

Nu sunt relevante pozele, nu le-a facut special pentru anunturi, ci sunt poze de pe facebook

Link spre comentariu

Cum dracu' sa iti pui id- " larva" !? Ori suferi de sindromul Down, ori a umblat mata' la tine cand erai bebe.

masternice....nu prea am timp si dispozitie sa-mi bat capul cu tine...nu inteleg care e treaba ta cu nick-ul meu? Nu ai mai multa grija de tine si mai ok asa? Sau acasa, ca la scoala observ nu ai reusit sa ajungi, nu te-a invatat ma-ta ( apropo, ma-ta are cratima ...si te asigur ca nu e o boala venerica nemernica asta de cratima) sa respecti oamenii indiferent daca iti place sau nu ceva la ei sau despre ei? Sau nivelul tau de masternice te pune pe vreun piedestal...iti explic si asta ce inseamna in caz ca nu ai reusit sa il folosesti pana acum ....dar nu mai am chef sa scriu...si de pe piedestalul ala crezi tu ca poti sa iti permiti orice. Aici trebuie sa scrii recenzii si nu sa te dai in stamba avand impresia ca limba romana si in special gramatica sunt vreo curva pe care le poti avea cu 50 de lei.

Respecta si vei fi respectat!

Numai bine!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

A zis deja că merită fiecare bănuț și drept dovadă a și punctat! :laugh2 :laugh2 :laugh2 

Așa că de ce mai întrebi? :rax2 

I-am gasit profilul de facebook intre timp si mi-a pierit interesul, de la sani in jos e grasa bine.

Interesant ca activeaza cu numele pe care il are pe facebook, fata e pe treaba bine si n-are nicio jena sa o arate.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...