karina Reputație: 416 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2016 Buna seara! Am revenit si eu cu forte proaspete ) dupa 2 luni de "concediu". Tarifele si serviciile raman aceleasi. Le voi mai scrie o data totusi. - 30 de minute (o finalizare) Oral si normal- 150 de lei - O ora (doua finalizari) Oral si normal- 250 de lei Outcall - Prima ora (2 finalizari) oral si normal- 300 de lei - A doua ora - 250 de lei - Pentru mai multe ore, tariful se discuta in momentul intalnirii. Cim-ul este inclus in fiecare dintre optiunile de mai sus. Pot fi gasita la numarul 0732674299 Locatie: Bulevardul Mircea Voda in apropierea Camerei de Comert Program: De luni pana sambata intre orele 12:00 si 03:00Voi posta poze noi din locatie cand voi gasii pe cineva sa-mi faca. ) Rog un moderator sa-mi modifice numarul din titlul topicului. Va si va astept. 2
adi_best_freind Reputație: 11 Postat Ianuarie 29, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 29, 2016 Ne delectezi te rog frumos cu niște poze noi cu tine și locația noua ?! As aprecia mult ms!
karina Reputație: 416 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2016 Ne delectezi te rog frumos cu niște poze noi cu tine și locația noua ?! As aprecia mult ms!Adi...am spus mai sus...cand o sa gasesc pe cineva sa-mi faca poze, o sa va delectez. Promit. Nu am colege si daca imi face un barbat poze, trebuie sa fie unul langa care ma simt in largul meu.
Membru Premium only-me Reputație: 17200 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Februarie 3, 2016 Adi...am spus mai sus...cand o sa gasesc pe cineva sa-mi faca poze, o sa va delectez. Promit. Nu am colege si daca imi face un barbat poze, trebuie sa fie unul langa care ma simt in largul meu. Buna!!Lui tre sa ii desenezi,ca nu stie sa citeasca :laugh2 .
karina Reputație: 416 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2016 Buna!!Lui tre sa ii desenezi,ca nu stie sa citeasca :laugh2 .Buna! Nu fi rautacios only-me Poate nu a citit... 1
karina Reputație: 416 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2016 Daca ar putea sa le micsoreze cineva...abia apoi am vazut si nu mai pot edita.
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2016 Postat Februarie 6, 2016 Sa le micsorezi pentru ce?. La naiba, ce fundulet fata! :clapp
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Februarie 6, 2016 e de vanzare subufåru ala? 1
karina Reputație: 416 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2016 Sa le micsorezi pentru ce?. La naiba, ce fundulet fata! :clappSunt prea mari Jili, este de inchiriat. Are pret pe ora 1
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2016 Postat Februarie 6, 2016 Sunt prea mari Si care-i problema, lasa asa sa se vaza detaliile
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 6, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 6, 2016 e de vanzare subufåru ala? Tot pă acarete ţi-s ochii E Logitech, nu-i dă noi 1
doggy8080 Reputație: 10 Postat Februarie 11, 2016 Postat Februarie 11, 2016 Ne-am intalnit ieri cu Karina si a fost o experienta foarte placuta. Spun "ne-am" pentru ca i-am spus inca din convorbirea telefonica faptul ca e vorba de doua persoane, barbati si ca vrem sa ne bucuram de serviciile ei pe rand. A acceptat fara probleme, am chemat-o acasa. A sosit foarte punctuala, s-a purtat natural, este empatica, intelegatoare si comunica usor. A fost atenta la nevoile noastre, dupa cum si noi am avut grija de ale ei, cel putin asa speram A oferit tot ceea ce a spus in lista de servicii si am fost foarte multumiti. Nu sta cu ochii pe ceas si nu te grabeste, iar daca se apropie finalul timpului, incearca sa sugereze acest lucru in asa fel incat sa nu deranjeze. Atentia am oferit-o noi de la bun inceput, pentru a evita situatii stanjenitoare. Karina e cat se poate de ingrijita, curata, proaspat epilata, cu un miros placut. Piele fina si catifelata, se implica foarte mult, se vede ca intr-adevar ii place ce face. 3
karina Reputație: 416 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2016 Multumesc pentru recenzie doggy8080. Ma bucur ca v-ati simtit bine in compania mea. 1
karina Reputație: 416 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2016 Buna seara! Programul meu va fi modificat putin. 😠Voi lucra inclusiv duminica. Aceleasi ore, 12:00-03:00 cu posibilitate de prelungire in functie de programari. Va si va astept. 1
karina Reputație: 416 Postat Februarie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 27, 2016 Buna seara! Asta seara pot fi gasita doar in locatia mea de pe bulevardul Mircea Voda. Nu voi fi disponibila pentru outcall. Va
karina Reputație: 416 Postat Martie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2016 Buna seara! Pentru cei ce ati inteles gresit, inca fac outcall. A fost doar o seara in care nu am dorit sa ma deplasez. Atat. So...incall, outcall...same price, same services. Va si va astept.
karina Reputație: 416 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 8, 2016 Buna seara!!! Sunt disponibila in acest weekend in locatia mea de pe bulevardul Mircea Voda. Va si va astept.
Membru Premium only-me Reputație: 17200 Postat Aprilie 20, 2016 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Aprilie 20, 2016 Neata "morcoveata":-)(de la culoarea părului),o actualizare de preturi si servicii nu strica.Ti pup!
karina Reputație: 416 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 22, 2016 Neata "morcoveata":-)(de la culoarea părului),o actualizare de preturi si servicii nu strica.Ti pup!Buna! O sa le actualizez atunci cand o sa le schimb. Momentan sunt aceleasi.
antonio19 Reputație: 33 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Bucharest City Oras:Bucharest City Postat Aprilie 22, 2016 rasa mati de tepara , grasa si nesimtita ieftina!!! de evitat....sa va povestesc ce tepara e femeia!!! 2
antonio19 Reputație: 33 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Bucharest City Oras:Bucharest City Postat Aprilie 22, 2016 femeia- barbat tepara saptamanii!!! Am sunat-o si mi a dat teapa cica hai vino cand de fapt era cu altul cica hai mai asteapta 20 de min..!!!!!!!!!!! 1
karina Reputație: 416 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 22, 2016 WTF!?!?!?!? In primul rand controleaza-ti limbajul mai putulache. In al doilea rand, eu imi respect programarile. Detaliaza te rog cum s-a intamplat ca sa imi dau seama cat de distrus esti. Eu nu fac chestii de genul. Mai gandeste-te un pic la cine ti-ai facut programare. 2
karina Reputație: 416 Postat Mai 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 10, 2016 Buna ziua! Ca tot a vrut only-me actualizare, revin cu o actualizare. Incall - 30 de minute (o finalizare) Oral si normal- 100 de lei (+50 de lei CIM) - O ora (doua finalizari) Oral si normal- 200 de lei (+50 de lei CIM) Outcall - Prima ora (2 finalizari) oral si normal- 250 de lei (+50 de lei CIM) - A doua ora - 200 de lei - Pentru mai multe ore, tariful se discuta in momentul intalnirii. Pot fi gasita la numarul 0732674299 Locatie: Bulevardul Mircea Voda in apropierea Camerei de Comert Program....cand raspund la telefon :laugh2 Va 1
moccasin Reputație: -4 Postat Mai 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2016 Karina, unde gasesc si eu pagina colegei tale Adela sa ii fac o recenzie? Am fost luni la ea si mi-a placut, m-am simtit bine. Dar nu ii gasesc pagina, stiu ca are pe undeva. Thanks)))) 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 Karina, unde gasesc si eu pagina colegei tale Adela sa ii fac o recenzie? Am fost luni la ea si mi-a placut, m-am simtit bine. Dar nu ii gasesc pagina, stiu ca are pe undeva. Thanks))))https://nimfomane.com/forum/topic/7675-adela-0769342412-colega-karinei-piata-alba-iulia/?hl=adela&do=findComment&comment=594560 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum