Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

usrusr nu fac anal. rospider,crezi ca e mai convenabil pentru voi sa fac 150 de lei finalizarea si 250 de lei ora? Ca sa prestez toate serviciile pe 100 de lei, scuza-ma dar mi se pare poponarie cum spui tu. jackjohny, din pacate nu am in plan o plecare din Bucuresti...inca.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Buna, accepti diverse fantezii cum ar fi:  eu sa iti ofer limbi in pasarica cu frisca..sau dulceata..sau ce iti trece tie prin cap..sa finalizez pe ea..sau pe sanii tai apoi a iti dau limbi..sau sa finalizez oral si apoi sa  ne sarutam...mai exact eu sa fiu curva fanteziilor tale...

Link spre comentariu

Buna, accepti diverse fantezii cum ar fi:  eu sa iti ofer limbi in pasarica cu frisca..sau dulceata..sau ce iti trece tie prin cap..sa finalizez pe ea..sau pe sanii tai apoi a iti dau limbi..sau sa finalizez oral si apoi sa  ne sarutam...mai exact eu sa fiu curva fanteziilor tale...

Iti multumesc si apreciez ca vrei sa fii curva fanteziilor mele, doar ca nu am fantezii de genul...si nu accept astfel de fantezii.:)

Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Baaa pretene,te-ai prostit de tot?ai imbatranit si ti-a plecat mintea cu sorcova?

Daca nu erai in lumea virtuala,aveai curaj sa le spui prietenilor tai de pahar ce iti trece prin cap? :slap2  :slap2  :laugh2  :laugh2 .

• Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...