Sari la conținut

Threesome Sibiu

Vizitator etala

Postări Recomandate

Vizitator etala
Reputație: 0
Postat

Mi-am facut curaj si am fost la ele pana la urma. Fetele sunt ok, una din ele e mai frumusica si sociabila. Cealalta nu prea vorbeste, dar treaba fac amandoua, e ok. Am vorbit la telefon, am fost dirijat usor la locatie, o pensiune pe Bd. Vasile Milea. Camera de "lucru" nu e cine stie ce, dar merge... Am stat aproximativ o ora, n-am fost grabit, fetele n-au facut figuri, chiar n-am ce comenta. Am avut parte de 2 finalizari, prima cu ON, cealalta cu NP. Experienta a fost foarte ok, si poate revin.

Recenzia obligatorie:

Fetele: una arata de un 8.50 si cealalta un 7 cu indulgenta

Igiena: 9

ON: 9.50

NP: 8.50

Decartat 200ron/h. Eu zic ca si raport pret/calitate e jos cu palaria :) 

Astept si alte pareri, sa nu ziceti ca fac reclama sau ceva. Spor la ciocanit!

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Suntem alina si alexandra 22 si 23 ani si te asteptam in locatia noastra pentru momente unice de salbaticie. Detalii la telefon.

post-35672-0-23462100-1454707952_thumb.jpg

post-35672-0-64699400-1454707961_thumb.jpg

post-35672-0-44301400-1454707967_thumb.jpg

post-35672-0-90334400-1454707973_thumb.jpg

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

Le-am contactat eu sambata, confirm locatia, pensiune pe milea. la cum am fost intampinat, adica fetele au iesit la tigara in strada si vorbind la telefon cu clientii. Am avut timp mai mult sa ma uit la ele si am decis sa nu raman fiindca nu merita nici macar 200 ron/h (negociat inainte).

Par a fi niste fete de pe centura, plictisite si grabite. Dar cum gusturile nu se discuta, poate m-am inselat eu si vin altii cu recenzii favorabile lor.

bafta.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.