n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2016 Pisi, nu te injur, cred ca te crucesti deja doar cand vezi ca am scris ceva... intreb. Pe tabelul ala cu facilitatile conturilor scrie ca as avea 50 puncte pozitive zilnic la cont albastru...M-a mai luat flama si am punctat mai mult decat de obicei, dar nu cred ca am consumat 50.De cand s-au introdus conturile alea 2 verzi ai mai taiat din ele? Nu avem un contor la ele cu vreo posibilitate sa vezi cate ai, cate ai dat, cate ti-au ramas, deci evident pare cam suspect ca se insista pe achizitionarea conturilor verzi... Poate am zis si acum o prostie. http://45.media.tumblr.com/3264e42a9de49523b587987c404ee81a/tumblr_mtj9ssgh3G1sic1eto1_500.gif Daca e legit, atunci da posibilitatea sa vezi unde si ce ai punctat, poate unii ar vrea sa si reciteasca postarile care le-au placut... 3
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 5, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 5, 2016 Pisi, nu te injur, cred ca te crucesti deja doar cand vezi ca am scris ceva... intreb. Pe tabelul ala cu facilitatile conturilor scrie ca as avea 50 puncte pozitive zilnic la cont albastru...M-a mai luat flama si am punctat mai mult decat de obicei, dar nu cred ca am consumat 50.De cand s-au introdus conturile alea 2 verzi ai mai taiat din ele? Nu avem un contor la ele cu vreo posibilitate sa vezi cate ai, cate ai dat, cate ti-au ramas, deci evident pare cam suspect ca se insista pe achizitionarea conturilor verzi... Poate am zis si acum o prostie. http://45.media.tumblr.com/3264e42a9de49523b587987c404ee81a/tumblr_mtj9ssgh3G1sic1eto1_500.gif Daca e legit, atunci da posibilitatea sa vezi unde si ce ai punctat, poate unii ar vrea sa si reciteasca postarile care le-au placut... pe ale tale i le-a dat lui bombardieru
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 5, 2016 Nu se insista suspect, se insista ca strategie de marketing ... trebue sa faca si omu' bani din ceva, nu ? .... Cat despre contor de puncte, sa fim seriosi, ca doar nu le dramuiesc ca pe salariu ,,,, pe pula au venit, pe pula s-au dus
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 5, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 5, 2016 Nu se insista suspect, se insista ca strategie de marketing ... trebue sa faca si omu' bani din ceva, nu ? .... Cat despre contor de puncte, sa fim seriosi, ca doar nu le dramuiesc ca pe salariu ,,,, pe pula au venit, pe pula s-au dus iei salariul din pula? 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 5, 2016 iei salariul din pula? Dramuiesc ei, la general, nu eu, eu nu iau salariul, eu imi dau singur salariul
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 5, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 5, 2016 Dramuiesc ei, la general, nu eu, eu nu iau salariul, eu imi dau singur salariul esti patron sau administrator?
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 5, 2016 esti patron sau administrator? asa ceva ... eu incerc totusi sa fiu lider
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 5, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 5, 2016 asa ceva ... eu incerc totusi sa fiu lider eu zic ca esti doar casier, ala e singurul care-si da salariul, ceilalti il iau de la casierie 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 5, 2016 eu zic ca esti doar casier, ala e singurul care-si da salariul, ceilalti il iau de la casierie cum le stii tu pe toate, ca un om mare
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2016 Postat Februarie 5, 2016 cum le stii tu pe toate, ca un om mare Te ocupi, bre, de speta aia ??? Vezi ca vine primavara, infloresc copacii, florile, acu' e momentul pentru landscape photography ! 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 5, 2016 Nu se insista suspect, se insista ca strategie de marketing ... trebue sa faca si omu' bani din ceva, nu ? .... Cat despre contor de puncte, sa fim seriosi, ca doar nu le dramuiesc ca pe salariu ,,,, pe pula au venit, pe pula s-au dus Pai daca ai la notificari de la cine ai primit, poti avea si cui ai dat.Daca iti apare si ora, vezi cand se reactualizeaza.Nu in ultimul rand, daca vrei sa revezi o postare/recenzie punctata de tine, nu o cauti prin N pagini pe forum...Daca nu-l crezi pe Pisi (mare bandit! ) ti le numeri. So, nu mi se pare prea complicat, dar util, ce-i drept nu pentru conturile XXL care nu au cum sa consume 800 puncte /zi, deci Pisi financiar n-are nici un interes, ar fi doar un mic upgrade la site.
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 5, 2016 Pai daca ai la notificari de la cine ai primit, poti avea si cui ai dat.Daca iti apare si ora, vezi cand se reactualizeaza.Nu in ultimul rand, daca vrei sa revezi o postare/recenzie punctata de tine, nu o cauti prin N pagini pe forum...Daca nu-l crezi pe Pisi (mare bandit! ) ti le numeri. So, nu mi se pare prea complicat, dar util, ce-i drept nu pentru conturile XXL care nu au cum sa consume 800 puncte /zi, deci Pisi financiar n-are nici un interes, ar fi doar un mic upgrade la site. Pai mie chiar nu-mi pasa de acele puncte, sincer, nu le tin socoteala deloc
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 5, 2016 Pai mie chiar nu-mi pasa de acele puncte, sincer, nu le tin socoteala deloc Nici mie de alea primite, alea de dat ma irita cand se termina. Daca ma ia cu sa-mi platesc contul verde, sanatate!
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 5, 2016 Nici mie de alea primite, alea de dat ma irita cand se termina. Daca ma ia cu sa-mi platesc contul verde, sanatate! Pe mine negativele m-au ispitit de m-am inverzit
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 5, 2016 Pe mine negativele m-au ispitit de m-am inverzit Ce rau esti! Am avut verde de proba acum un an dat de Craciun, nu ma pasioneaza, m-am jucat putin si m-am plictisit. Dar pentru negative primite m-a dus capul la prostii mai mari decat sa dau cu minus... 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 5, 2016 Ce rau esti! Am avut verde de proba acum un an dat de Craciun, nu ma pasioneaza, m-am jucat putin si m-am plictisit. Dar pentru negative primite m-a dus capul la prostii mai mari decat sa dau cu minus... Stiu, stiu, pai eram in razboi total anul trecut .... acuma suntem precum Coreea de Nord si Coreea de Sud
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 5, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 5, 2016 Stiu, stiu, pai eram in razboi total anul trecut .... acuma suntem precum Coreea de Nord si Coreea de Sud tu esti? http://static3.businessinsider.com/image/534d72f66da81183347b5264/north-korean-officials-go-after-london-salon-for-making-fun-of-kim-jong-uns-haircut.jpg
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 5, 2016 tu esti? Nu, eu sunt ceva gen Putin ... nu stiu aci pe forum de ce ma comport asa ramolit
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 5, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 5, 2016 nu stiu aci pe forum de ce ma comport asa ramolit Ți-a mâncat pizda capu' 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 5, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 5, 2016 Nu, eu sunt ceva gen Putin ... nu stiu aci pe forum de ce ma comport asa ramolit putin la minte
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 5, 2016 Ți-a mâncat pizda capu' Sa vezi ce de puncte o sa capeti .... valuuuri, sala e'n delir
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 5, 2016 putin la minte Fara sa fi pus diacritica necesara, eu consider c-ai scris de bine, numele presedintelui Rusiei, doar ca n-ai scris cu majuscula
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 5, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 5, 2016 Fara sa fi pus diacritica necesara, eu consider c-ai scris de bine, numele presedintelui Rusiei, doar ca n-ai scris cu majuscula mi s-a blocat caps lock
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 5, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 5, 2016 Sa vezi ce de puncte o sa capeti .... valuuuri, sala e'n delir Usturoi în ochii tăi 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 5, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 5, 2016 Puţin la minte 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum