Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Pisi, nu te injur, cred ca te crucesti deja doar cand vezi ca am scris ceva...  :laugh2  intreb. :)

Pe tabelul ala cu facilitatile conturilor scrie ca as avea 50 puncte pozitive zilnic la cont albastru...

M-a mai luat flama si am punctat mai mult decat de obicei, dar nu cred ca am consumat 50.

De cand s-au introdus conturile alea 2 verzi ai mai taiat din ele?  :laugh2

Nu avem un contor la ele cu vreo posibilitate sa vezi cate ai, cate ai dat, cate ti-au ramas, deci evident pare cam suspect ca se insista pe achizitionarea conturilor verzi... :)

Poate am zis si acum o prostie.  :laugh2  :rax2

http://45.media.tumblr.com/3264e42a9de49523b587987c404ee81a/tumblr_mtj9ssgh3G1sic1eto1_500.gif

Daca e legit, atunci da posibilitatea sa vezi unde si ce ai punctat, poate unii ar vrea sa si reciteasca postarile care le-au placut... :)  :hihat

• Like 3
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

Pisi, nu te injur, cred ca te crucesti deja doar cand vezi ca am scris ceva...  :laugh2  intreb. :)

Pe tabelul ala cu facilitatile conturilor scrie ca as avea 50 puncte pozitive zilnic la cont albastru...

M-a mai luat flama si am punctat mai mult decat de obicei, dar nu cred ca am consumat 50.

De cand s-au introdus conturile alea 2 verzi ai mai taiat din ele?  :laugh2

Nu avem un contor la ele cu vreo posibilitate sa vezi cate ai, cate ai dat, cate ti-au ramas, deci evident pare cam suspect ca se insista pe achizitionarea conturilor verzi... :)

Poate am zis si acum o prostie.  :laugh2  :rax2

http://45.media.tumblr.com/3264e42a9de49523b587987c404ee81a/tumblr_mtj9ssgh3G1sic1eto1_500.gif

Daca e legit, atunci da posibilitatea sa vezi unde si ce ai punctat, poate unii ar vrea sa si reciteasca postarile care le-au placut... :)  :hihat

pe ale tale i le-a dat lui bombardieru

Postat

Nu se insista suspect, se insista ca strategie de marketing ... trebue sa faca si omu' bani din ceva, nu ? .... Cat despre contor de puncte, sa fim seriosi, ca doar nu le dramuiesc ca pe salariu  :laugh2  ,,,, pe pula au venit, pe pula s-au dus  :laugh2

iei salariul din pula?

• Like 1
Postat

Dramuiesc ei, la general, nu eu, eu nu iau salariul, eu imi dau singur salariul :)

esti patron sau administrator?

Postat

asa ceva :) ... eu incerc totusi sa fiu lider :)

eu zic ca esti doar casier, ala e singurul care-si da salariul, ceilalti il iau de la casierie

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

cum le stii tu pe toate, ca un om mare  :laugh2

Te ocupi, bre, de speta aia ??? Vezi ca vine primavara, infloresc copacii, florile, acu' e momentul pentru landscape photography ! ;)

• Like 1
Postat

Nu se insista suspect, se insista ca strategie de marketing ... trebue sa faca si omu' bani din ceva, nu ? .... Cat despre contor de puncte, sa fim seriosi, ca doar nu le dramuiesc ca pe salariu  :laugh2  ,,,, pe pula au venit, pe pula s-au dus  :laugh2

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Pai daca ai la notificari de la cine ai primit, poti avea si cui ai dat.

Daca iti apare si ora, vezi cand se reactualizeaza.

Nu in ultimul rand, daca vrei sa revezi o postare/recenzie punctata de tine, nu o cauti prin N pagini pe forum...

Daca nu-l crezi pe Pisi (mare bandit!  :laugh2 ) ti le numeri.  :laugh2

So, nu mi se pare prea complicat, dar util, ce-i drept nu pentru conturile XXL care nu au cum sa consume 800 puncte /zi, deci Pisi financiar n-are nici un interes, ar fi doar un mic upgrade la site. :)

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Pai daca ai la notificari de la cine ai primit, poti avea si cui ai dat.

Daca iti apare si ora, vezi cand se reactualizeaza.

Nu in ultimul rand, daca vrei sa revezi o postare/recenzie punctata de tine, nu o cauti prin N pagini pe forum...

Daca nu-l crezi pe Pisi (mare bandit!  :laugh2 ) ti le numeri.  :laugh2

So, nu mi se pare prea complicat, dar util, ce-i drept nu pentru conturile XXL care nu au cum sa consume 800 puncte /zi, deci Pisi financiar n-are nici un interes, ar fi doar un mic upgrade la site. :)

Pai mie chiar nu-mi pasa de acele puncte, sincer, nu le tin socoteala deloc  :laugh2

Postat

Pai mie chiar nu-mi pasa de acele puncte, sincer, nu le tin socoteala deloc  :laugh2

Nici mie de alea primite, alea de dat ma irita cand se termina.  :laugh2

Daca ma ia cu sa-mi platesc contul verde, sanatate!  :laugh2  :no2

Postat

Pe mine negativele m-au ispitit de m-am inverzit  :laugh2

:laugh2  Ce rau esti!  :laugh2

Am avut verde de proba acum un an dat de Craciun, nu ma pasioneaza, m-am jucat putin si m-am plictisit. :)

Dar pentru negative primite m-a dus capul la prostii mai mari decat sa dau cu minus...  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :blushing2

• Like 1
Postat

:laugh2  Ce rau esti!  :laugh2

Am avut verde de proba acum un an dat de Craciun, nu ma pasioneaza, m-am jucat putin si m-am plictisit. :)

Dar pentru negative primite m-a dus capul la prostii mai mari decat sa dau cu minus...  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :blushing2

Stiu, stiu, pai eram in razboi total anul trecut .... acuma suntem precum Coreea de Nord si Coreea de Sud :)

Postat

Stiu, stiu, pai eram in razboi total anul trecut .... acuma suntem precum Coreea de Nord si Coreea de Sud :)

tu esti?

http://static3.businessinsider.com/image/534d72f66da81183347b5264/north-korean-officials-go-after-london-salon-for-making-fun-of-kim-jong-uns-haircut.jpg

Postat

Nu, eu sunt ceva gen Putin :) ... nu stiu aci pe forum de ce ma comport asa ramolit :)

putin la minte

Postat

Fara sa fi pus diacritica necesara, eu consider c-ai scris de bine, numele presedintelui Rusiei, doar ca n-ai scris cu majuscula :)

mi s-a blocat caps lock

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...