georgiana rm Reputație: 5 Postat Februarie 5, 2016 Postat Februarie 5, 2016 Buna ! Ma numesc georgiana ! Am 22 de ani ! Sunt din zona rm.sarat si sunt in cautare de domnii generosi sii discreti pentru scurte relaxarii si placerii tandre !ma pute.ti gasii la nr de tel afisat : 0751853555 program de lucru 16:00 -00.00 va astept cu drag si sper sa ne indeplinim minutele de relaxare si placere impreuna ! Va pup
roberto21 Reputație: 1 Postat Februarie 5, 2016 Oras:buzau Oras:buzau Postat Februarie 5, 2016 interesant.......ceva detaliii despre locatii,pret si prestatii se poate?
georgiana rm Reputație: 5 Postat Februarie 5, 2016 Autor Postat Februarie 5, 2016 Va astept cu drag !
georgiana rm Reputație: 5 Postat Februarie 5, 2016 Autor Postat Februarie 5, 2016 Pentru detalii suna.ti la nr afisat ! Nu voi fi conectata pe site mereu sa pot raspunde la cererile si intrebarile voastre !
georgiana rm Reputație: 5 Postat Februarie 5, 2016 Autor Postat Februarie 5, 2016 Pentru detalii suna.ti la nr afisat !
roberto21 Reputație: 1 Postat Februarie 5, 2016 Oras:buzau Oras:buzau Postat Februarie 5, 2016 aaaaaa gata stiu ....ms de poza....
rosino Reputație: 47 Postat Februarie 5, 2016 Oras:buzau Oras:buzau Postat Februarie 5, 2016 Pe la Buzau vii, Georgiana? Prestezi la hotel sau vii si la client acasa? Ceva preturi... servicii... Ce zici, ne luminezi un pic?
barrichelloo Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2016 Oras:bagdad Oras:bagdad Postat Februarie 5, 2016 Cateva poze mai explictite te rog? Multumesc !
bubulinu72 Reputație: 2 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Februarie 5, 2016 Vii si pe la Buzau? Ceva mai multe detaliii despre servicii, Mersi
baiatspecial Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 5, 2016 Aș vrea sa ne vedem!Am incercat sa te sun,dar nu raspunzi! :-)
thedevyl Reputație: 26 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Ro Oras:Ro Postat Februarie 8, 2016 Își face veacul la strada la ieșire din Oreavul spre Buzău.
gb_al74 Reputație: 189 Postat Februarie 21, 2016 Telefon: gb_al74 Oras:Focsani Telefon: gb_al74 Oras:Focsani Postat Februarie 21, 2016 Am incercat eu sa dau de domnisoara si intr-un final am reusit....80ron si daca nu ma intereseaza ... "La Revedere" oki si de 80 de ron ce oferi....si sa suparat..
alexisanchez 85 Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2016 Postat Februarie 21, 2016 Salut băieți.am oprit de câteva ori la Râmnicu-Sărat la ea.face un oral super.îți tremura picioarele. Cică a mai fost plecata,etc,cert e ca face treaba buna.normal nu am încercat.30 ron "tragerea"
mariusbrb Reputație: 9 Postat Februarie 23, 2016 Oras:buzau Oras:buzau Postat Februarie 23, 2016 Salut băieți.am oprit de câteva ori la Râmnicu-Sărat la ea.face un oral super.îți tremura picioarele. Cică a mai fost plecata,etc,cert e ca face treaba buna.normal nu am încercat.30 ron "tragerea"cum ai luat legatura cu ea? unde a decurs activitatea? fii mai explicit. boss.
alexisanchez 85 Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2016 Postat Februarie 23, 2016 Stătea la intrare în Oreavu pe stânga."activitatea "se desfășoară sub podeț fără sa te deranjeze cineva.în aer liber sau în mașină.dacă nu e pe acolo în timpul zilei sun-o pe nr afișat aici
mariusbrb Reputație: 9 Postat Februarie 24, 2016 Oras:buzau Oras:buzau Postat Februarie 24, 2016 Stătea la intrare în Oreavu pe stânga."activitatea "se desfășoară sub podeț fără sa te deranjeze cineva.în aer liber sau în mașină.dacă nu e pe acolo în timpul zilei sun-o pe nr afișat aiciok ok. nu suna rau. ms de informatie
soft_touch Reputație: 44 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Buzau - Ploiesti - Braila- Focșani - Sibiu - Pitesti - București Oras:Buzau - Ploiesti - Braila- Focșani - Sibiu - Pitesti - București Postat Februarie 24, 2016 Oameni buni, sunt în consumator discret, în general.... O recomandare ceva pentru mâine în jur de ora 12...??? Îmi doresc o experiență nouă , sunt de bun simț și nu am pretenții extravagante.... Dar nu doresc nici ptr 2 nr să dau mai mult de 150 ron. Am unde să mă duc dar vreau ceva nou. Ce a fost excelent pe Buzau, a plecat, păcat.... Sper să nu ajung în situația să plec până în ploiesti mâine. Respect.
focsani2013 Reputație: 287 Postat Februarie 24, 2016 Telefon: focsani.2013 Oras:Focsani Telefon: focsani.2013 Oras:Focsani Postat Februarie 24, 2016 Oameni buni, sunt în consumator discret, în general.... O recomandare ceva pentru mâine în jur de ora 12...??? Îmi doresc o experiență nouă , sunt de bun simț și nu am pretenții extravagante.... Dar nu doresc nici ptr 2 nr să dau mai mult de 150 ron. Am unde să mă duc dar vreau ceva nou. Ce a fost excelent pe Buzau, a plecat, păcat.... Sper să nu ajung în situația să plec până în ploiesti mâine. Respect.Felicitări! Întrebarea este: ce legătură are postarea ta cu topicul acestei fete?
soft_touch Reputație: 44 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Buzau - Ploiesti - Braila- Focșani - Sibiu - Pitesti - București Oras:Buzau - Ploiesti - Braila- Focșani - Sibiu - Pitesti - București Postat Februarie 24, 2016 Focsani2013, sunt conștient ca am făcut o greșeală, dar dacă tu crezi ca prin comentariile tale faci poștari .... Este greșit.... Eu am făcuți până astăzi doar postari scurte și la obiect, nu scriu de dragul reitigului... Îmi cer scuze pentru deranj și nu întru în polemici cu tine..... Seara buna
soft_touch Reputație: 44 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Buzau - Ploiesti - Braila- Focșani - Sibiu - Pitesti - București Oras:Buzau - Ploiesti - Braila- Focșani - Sibiu - Pitesti - București Postat Februarie 24, 2016 Focsani2013, sunt conștient ca am făcut o greșeală, dar dacă tu crezi ca prin comentariile tale faci postari .... Este greșit.... Eu am făcut până astăzi doar postari scurte și la obiect, nu scriu de dragul de a scrie... Imi asum greseala ai probabil o sa fiu penalizat pentru ea, dar nu cred ca esti tu in masura sa judeci. Îmi cer scuze pentru deranj și nu întru în polemici cu tine..... Seara buna
cliffenger Reputație: 174 Postat Februarie 26, 2016 Oras:buzau Oras:buzau Postat Februarie 26, 2016 Salut!azi având drum prin Rm sărat am zarito pe Georgiană,și am zis hai să incerc.a fost o alegere bună.se pricepe bine.face DT,are o tehnică aparte.30 lei cu balonaș și 50 lei fără.face și la hotel.100 lei tragerea sau 15 oră+hotelul.eu am fost mulțumit.per ansamblu eh acord un 8.
georgiana rm Reputație: 5 Postat Martie 1, 2016 Autor Postat Martie 1, 2016 Pe la Buzau vii, Georgiana? Prestezi la hotel sau vii si la client acasa? Ceva preturi... servicii... Ce zici, ne luminezi un pic?nu vin la buzau lucrez pe hotel 150 ora 100 finalizarea camera jumate jumate 1
georgiana rm Reputație: 5 Postat Martie 1, 2016 Autor Postat Martie 1, 2016 va astept cu drag sa ma sunati la nr afisat 1
georgiana rm Reputație: 5 Postat Martie 1, 2016 Autor Postat Martie 1, 2016 imi cer scuza daca nu vam raspuns la tel 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum