Sari la conținut

0774014076 satena

Postări Recomandate

• Oras:xxx
  • Oras:xxx
Postat

0774014076 DRISTOR, satena cu ochii verzi, ofer masaj de relaxare si tonifiere, detali la telefon zona Mihai Bravu

post-57415-0-79271200-1454671161_thumb.jpg

post-57415-0-49727700-1454671162_thumb.jpg

post-57415-0-11208400-1454671163_thumb.jpg

post-57415-0-79555900-1454671163_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Acum doua zile am vazut anuntul pe AT, nu ezit si o sun ! Pff o data a sunat si a raspuns :) ...o voce super placuta ! Am avut o discutie placuta aprox 5 min...super ok ! Sta pe Racari vis a vis de Kaufland! Mai are o colega!Prost am fost ca nu am ajuns in ziua aia la ea, azi am sunat.o si pe nr ei "o alta voce gretoasa". . . mai mult ca sigur a rasp colega ! Asa ca aveti grija cu cine vb la tel :)

• Minus 3
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Am sunat-o pe la opt și unsfert dimineață înainte să ajung la muncă.Ziceam să fut ceva nu a răspuns.Când am ajuns la muncă pe la opt treizeci avea anunțul pus.Mâine dimineață nu scapa.Ina,Corina,Amalia,sau șatena,din patru găsesc eu una

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Raport calitate pret - 50 lei totul a fost ok

Domnisoara este ce din poze

Locatie pe Racari primul bloc prima scara

vis a vis de kaufland

Fata arata binisor ,mica de statura putin indesata dar are sani frumosi

Oral protejat bun nota 9 ,chiar avea pofta de pula , iar normal 7 ,se conformeaza la pozitii

Deci o experienta buna avind in vedere pretul mic

• Like 2
Postat

Am sunat-o pe la opt și unsfert dimineață înainte să ajung la muncă.Ziceam să fut ceva nu a răspuns.Când am ajuns la muncă pe la opt treizeci avea anunțul pus.Mâine dimineață nu scapa.Ina,Corina,Amalia,sau șatena,din patru găsesc eu una

Liviu, ai mai fost la tipa din anunt ?
  • Minus 3
Postat

Azi, in sf am ajuns la ea ca eram curios cum arata! Numai lalai discutia...scurt si la obiect. Micuta de statura, cu burtica, sani mari dar lasati, ARE O FATZA NASOALA( criteriul nr1 pt care nu am ramas), daca nu ma insel are si putina mustata(par blond), nemachiata...intr-o pereche de pant scurti, sutien! Finalizare orala nu face, LAPDANCE( o nebunie de a mea)nu face !... Eu o vad urata, daca va place ma bucur ! Spor la futut !

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Liviu, ai mai fost la tipa din anunt ?

nu frate nu mai ma duc acolo , bani aruncati aiurea,iar satena nu era cand am fost eu.vezi cum este satena si da-mi un sfat,sa nu mergi la colega ei care arata bestial in poze,iti moare pula numai cand o vezi

• Like 1
  • Minus 3

Postat

nu frate nu mai ma duc acolo , bani aruncati aiurea,iar satena nu era cand am fost eu.vezi cum este satena si da-mi un sfat,sa nu mergi la colega ei care arata bestial in poze,iti moare pula numai cand o vezi

Nasoale....
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...