xxx.xxx Reputație: 816 Postat Februarie 5, 2016 Oras:xxx Oras:xxx Postat Februarie 5, 2016 0774014076 DRISTOR, satena cu ochii verzi, ofer masaj de relaxare si tonifiere, detali la telefon zona Mihai Bravu 1
liviu58 Reputație: -7337 Postat Februarie 5, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Februarie 5, 2016 sa nu semene cu colega ei 1 4
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2016 Acum doua zile am vazut anuntul pe AT, nu ezit si o sun ! Pff o data a sunat si a raspuns ...o voce super placuta ! Am avut o discutie placuta aprox 5 min...super ok ! Sta pe Racari vis a vis de Kaufland! Mai are o colega!Prost am fost ca nu am ajuns in ziua aia la ea, azi am sunat.o si pe nr ei "o alta voce gretoasa". . . mai mult ca sigur a rasp colega ! Asa ca aveti grija cu cine vb la tel 3
liviu58 Reputație: -7337 Postat Februarie 5, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Februarie 5, 2016 https://nimfomane.com/forum/topic/61725-0725-242-217/?p=1641113asta este colega 2 4
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2016 https://nimfomane.com/forum/topic/61725-0725-242-217/?p=1641113asta este colegaNasoala 3
liviu58 Reputație: -7337 Postat Februarie 6, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Februarie 6, 2016 Am sunat-o pe la opt și unsfert dimineață înainte să ajung la muncă.Ziceam să fut ceva nu a răspuns.Când am ajuns la muncă pe la opt treizeci avea anunțul pus.Mâine dimineață nu scapa.Ina,Corina,Amalia,sau șatena,din patru găsesc eu una 1 4
gyolgau Reputație: 89 Postat Februarie 10, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 10, 2016 Raport calitate pret - 50 lei totul a fost okDomnisoara este ce din pozeLocatie pe Racari primul bloc prima scara vis a vis de kauflandFata arata binisor ,mica de statura putin indesata dar are sani frumosi Oral protejat bun nota 9 ,chiar avea pofta de pula , iar normal 7 ,se conformeaza la pozitiiDeci o experienta buna avind in vedere pretul mic 2
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2016 Am sunat-o pe la opt și unsfert dimineață înainte să ajung la muncă.Ziceam să fut ceva nu a răspuns.Când am ajuns la muncă pe la opt treizeci avea anunțul pus.Mâine dimineață nu scapa.Ina,Corina,Amalia,sau șatena,din patru găsesc eu unaLiviu, ai mai fost la tipa din anunt ? 3
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2016 Azi, in sf am ajuns la ea ca eram curios cum arata! Numai lalai discutia...scurt si la obiect. Micuta de statura, cu burtica, sani mari dar lasati, ARE O FATZA NASOALA( criteriul nr1 pt care nu am ramas), daca nu ma insel are si putina mustata(par blond), nemachiata...intr-o pereche de pant scurti, sutien! Finalizare orala nu face, LAPDANCE( o nebunie de a mea)nu face !... Eu o vad urata, daca va place ma bucur ! Spor la futut ! 1 3
liviu58 Reputație: -7337 Postat Februarie 12, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Februarie 12, 2016 Liviu, ai mai fost la tipa din anunt ?nu frate nu mai ma duc acolo , bani aruncati aiurea,iar satena nu era cand am fost eu.vezi cum este satena si da-mi un sfat,sa nu mergi la colega ei care arata bestial in poze,iti moare pula numai cand o vezi 1 3
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2016 nu frate nu mai ma duc acolo , bani aruncati aiurea,iar satena nu era cand am fost eu.vezi cum este satena si da-mi un sfat,sa nu mergi la colega ei care arata bestial in poze,iti moare pula numai cand o veziNasoale.... 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum