rocsana Reputație: 2608 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 5, 2016 NU,LYON86 !aaaa asta era motivul pt care nu spune nimic aici...ups iar am vorbit pe ac topic... 2
lion86 Reputație: 1150 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 5, 2016 ma gandeam eu de ce sughit ...
rocsana Reputație: 2608 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 5, 2016 ma gandeam eu de ce sughit ... nu tu...fatuca asta...sau....ori....
lion86 Reputație: 1150 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 5, 2016 nu tu...fatuca asta...sau....ori....si ea si eu ... mai citeste comm-urile
rocsana Reputație: 2608 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 5, 2016 si ea si eu ... mai citeste comm-urile nup...nu vreau.... hai la fazan...la noi...
lion86 Reputație: 1150 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 5, 2016 nup...nu vreau.... hai la fazan...la noi...limbuța aia senzuala dai un FK daca vin? 1
jessicas Reputație: 6 Postat Februarie 7, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Autor Postat Februarie 7, 2016 eu spun asa..du-te la ea...eu stii ce le spun clientilor ce vin pt prima data la mine?uita-te bine la mine ..daca iti place cum sunt ..ramai..daca nu..nu ..din partea mea nu e nici o suparare ..eu cel putin sunt constienta ca nu am cum sa fiu pe custul tuturor!asa ca....go planet!Si daca iti demonstrez ca pozeSi daca iti demonstrez ca pozele sunt reale, am si greutatea si inaltimea? ) 1
jessicas Reputație: 6 Postat Februarie 7, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Autor Postat Februarie 7, 2016 Pozele sunt reale..am si greutatea si inaltimea aprox
lion86 Reputație: 1150 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 7, 2016 Pozele sunt reale..am si greutatea si inaltimea aproxdemonstreaza!!!
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Februarie 7, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Februarie 7, 2016 Lion, iar faci chat?
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 7, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Februarie 7, 2016 demonstreaza!!! Ce vrei acuma? Sa faca fata un video cu ruleta pe ea si filmand cantarul?? Du-te-n plm, o vezi, fute-o si fa o recenzie A, stai, ca e mai fain pe forum cu glume de FK, filmulete cu inimioare, fazan, vrajeli, intrebari si comentarii..Ca e gratis, nu? 3
jessicas Reputație: 6 Postat Februarie 7, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Autor Postat Februarie 7, 2016 http://we.tl/nH79rio3sm
lion86 Reputație: 1150 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 7, 2016 Ce vrei acuma? Sa faca fata un video cu ruleta pe ea si filmand cantarul?? Du-te-n plm, o vezi, fute-o si fa o recenzie A, stai, ca e mai fain pe forum cu glume de FK, filmulete cu inimioare, fazan, vrajeli, intrebari si comentarii..Ca e gratis, nu?Da, vreau sa faca filmulete ca ale tale, nu ma intereseaza cate kile are daca te satisface .... am zis sa demonstreze ca poate reuseste sa ma faca sa o vizitez ... My lady facem o telenovela?
jessicas Reputație: 6 Postat Februarie 7, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Autor Postat Februarie 7, 2016 Va astept )) si cu cantarul si cu "ruleta" ) 1
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Februarie 7, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Februarie 7, 2016 Alice, îmi pare rău ca nu ti pot da mai multe puncte pentru postarea anterioara.
jessicas Reputație: 6 Postat Februarie 7, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Autor Postat Februarie 7, 2016 http://we.tl/nH79rio3smAici gasiti poza care demonstreaza ca si restul sunt reale
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 7, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Februarie 7, 2016 Alice, îmi pare rău ca nu ti pot da mai multe puncte pentru postarea anterioara. Baga-mi-as...si eu care le strang sa te transform in bonuri de masa Aia e, bun si unul, gestul conteaza. 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 7, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Februarie 7, 2016 Aici gasiti poza care demonstreaza ca si restul sunt reale Jessica, mai bine o pui aici. E cam dubios sa downloadezi chestii de pe cine stie unde. Foloseste cu incredere upload-ul de aici Bafta! 2
jessicas Reputație: 6 Postat Februarie 7, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Autor Postat Februarie 7, 2016 Nu am cont premium si cred ca de asta nu merge sa fac upload
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Februarie 7, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Februarie 7, 2016 Baga-mi-as...si eu care le strang sa te transform in bonuri de masa Aia e, bun si unul, gestul conteaza.Rocsana a fost prima cu ideea cu schimbatul punctelor. Sa-i platesti drepturi de autor. 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 7, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Februarie 7, 2016 Rocsana a fost prima cu ideea cu schimbatul punctelor. Sa-i platesti drepturi de autor. Si de unde crezi ca i-a venit ideea? De fapt de la cine?Rocs, treci si marturiseste drept ca ...nu stiu....gasesc eu ceva neplacut sa-ti fac. 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 7, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Februarie 7, 2016 Nu am cont premium si cred ca de asta nu merge sa fac upload Cum ai pus pozele in prima postare, la fel le poti pune si acum.Nu trebuie sa fii premium.
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Februarie 7, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Februarie 7, 2016 E ocupata acum. Lasa fata sa se distreze.Oricum, daca reusesti ceva sa ne anunti si pe noi. Si hai sa lasam chatul ca ne cearta Lion. 1
jessicas Reputație: 6 Postat Februarie 7, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Autor Postat Februarie 7, 2016
jessicas Reputație: 6 Postat Februarie 7, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Autor Postat Februarie 7, 2016 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum