fatfrumosu_72 Reputație: -21 Postat Februarie 5, 2016 Oras:CT Oras:CT Postat Februarie 5, 2016 Nu am urmarit pe unde are topic,nu-i stiu pozele ,dar vad ca este peste tot,asa ca zic si eu :ce ar fi sa-i vedem si noi pasarica lu' cassy,sa bage aici o poza ,sa vada si ochiu nostru.Daca are si nu stiu,sa nu vina cu figuri ,sa bage un apdeit sa vaza ochiu nostru.Deci zic asa :cassy si sa se pregateasca rozchendra.Cine este de acord ? 6
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 5, 2016 Nu am urmarit pe unde are topic,nu-i stiu pozele ,dar vad ca este peste tot,asa ca zic si eu :ce ar fi sa-i vedem si noi pasarica lu' cassy,sa bage aici o poza ,sa vada si ochiu nostru.Daca are si nu stiu,sa nu vina cu figuri ,sa bage un apdeit sa vaza ochiu nostru.Deci zic asa :cassy si sa se pregateasca rozchendra.Cine este de acord ? Chendra fix la cererea ta isi pregateste pasarica )))) 4
fatfrumosu_72 Reputație: -21 Postat Februarie 5, 2016 Oras:CT Oras:CT Autor Postat Februarie 5, 2016 Chendra fix la cererea ta isi pregateste pasarica ))))Vezi sa fie fotojenica ca asa ne place noua ....stiam io ca ma pot baza pe tine,chiar iti dau voie sa o postezi inaintea lu' cassy
fatfrumosu_72 Reputație: -21 Postat Februarie 5, 2016 Oras:CT Oras:CT Autor Postat Februarie 5, 2016 Domnilor nemultumiti le urez multa sanatate,sincer.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 5, 2016 Vezi sa fie fotojenica ca asa ne place noua ....stiam io ca ma pot baza pe tine,chiar iti dau voie sa o postezi inaintea lu' cassy Vaaaaai ma simt onorata sa obtin asa permisiune
fatfrumosu_72 Reputație: -21 Postat Februarie 5, 2016 Oras:CT Oras:CT Autor Postat Februarie 5, 2016 Vaaaaai ma simt onorata sa obtin asa permisiuneDaia te iubesc io pă tine. 1
discretul18 Reputație: 5415 Postat Februarie 5, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Februarie 5, 2016 Domnilor nemultumiti le urez multa sanatate,sincer.Si noi tie,sincer.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2016 Postat Februarie 5, 2016 Sa ne chisam in chelia ta! fat-frumosu' aka uratul cartierului! 2
fatfrumosu_72 Reputație: -21 Postat Februarie 5, 2016 Oras:CT Oras:CT Autor Postat Februarie 5, 2016 Sa ne chisam in chelia ta! fat-frumosu' aka uratul cartierului!Pentru cine nu a inteles ,topicul era de bine,dar se vede caracterul vostru.Felicitari rozchendra,educatia se vede,te pup.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2016 Postat Februarie 5, 2016 Pentru cine nu a inteles ,topicul era de bine,dar se vede caracterul vostru.Felicitari rozchendra,educatia se vede,te pup.Ce e de bine ma? Vrei sa vezi pizda..? Cauta pe net 4
cassy Reputație: 16361 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Februarie 5, 2016 Ups, ce e cu pasarica mea? 1
fatfrumosu_72 Reputație: -21 Postat Februarie 5, 2016 Oras:CT Oras:CT Autor Postat Februarie 5, 2016 Ce e de bine ma? Vrei sa vezi pizda..? Cauta pe netSi pa a ta o stiu
fatfrumosu_72 Reputație: -21 Postat Februarie 5, 2016 Oras:CT Oras:CT Autor Postat Februarie 5, 2016 Si cam ce ai vrea s-ti raspund ca sa-mi arati ca esti dura ?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 5, 2016 Pentru cine nu a inteles ,topicul era de bine,dar se vede caracterul vostru.Felicitari rozchendra,educatia se vede,te pup.tu care esti de trolezi si cauti tot felul de cercetari cu scop sociolog? adica pronunta cu incredere nicknamul ala bun sa stim si noi cu cine socializam pe minunatul forum 1
discretul18 Reputație: 5415 Postat Februarie 5, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Februarie 5, 2016 Chendra fix la cererea ta isi pregateste pasarica ))))Ai plecat s-o pregatesti?
fatfrumosu_72 Reputație: -21 Postat Februarie 5, 2016 Oras:CT Oras:CT Autor Postat Februarie 5, 2016 tu care esti de trolezi si cauti tot felul de cercetari cu scop sociolog? adica pronunta cu incredere nicknamul ala bun sa stim si noi cu cine socializam pe minunatul forumIo ti-am vorbit frumos
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 5, 2016 Ai plecat s-o pregatesti?Pai a cam zburat, am inceput sa fluier poate recunoaste si se intoarce acasa
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 5, 2016 Io ti-am vorbit frumos eu nu ti-am vorbit porcos, spune repede ce conturi ai mai avut
fatfrumosu_72 Reputație: -21 Postat Februarie 5, 2016 Oras:CT Oras:CT Autor Postat Februarie 5, 2016 cand ma fac cu PM
discretul18 Reputație: 5415 Postat Februarie 5, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Februarie 5, 2016 Pai a cam zburat, am inceput sa fluier poate recunoaste si se intoarce acasa Poate fluiera fatfrumosul asta
fatfrumosu_72 Reputație: -21 Postat Februarie 5, 2016 Oras:CT Oras:CT Autor Postat Februarie 5, 2016 Si pt coryna si cassy...sa va fut si pe gabi la fel 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 5, 2016 Poate fluiera fatfrumosul asta nu fi nebun, daca nu recunoaste persoana chiar ca isi ia zboru' de tot si fuge in lume
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2016 Postat Februarie 5, 2016 Si pt coryna si cassy...sa va fut si pe gabi la fel Te futem noi...in gura! 5
discretul18 Reputație: 5415 Postat Februarie 5, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Februarie 5, 2016 nu fi nebun, daca nu recunoaste persoana chiar ca isi ia zboru' de tot si fuge in lumedoamne fereste
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum