Sari la conținut

Denisa- Acas- 0757639449

Postări Recomandate

• Oras:satu mare
  • Oras:satu mare
Postat

Am sunat azi,zice ca are locatie la sm si o finalizare este 100 lei.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

dezastru...cum sa pui asa poze ?mai bn punea fara poze ca avea mai mult clienti :)))

Postat

Nu recomand! sunt mai multe persoane in imobil, pretul la fata locului se mareste, fata-i buboasa pe fata. Ocoliți. Daca nu puteti, fiti cu ochii in 4 la oral ca boraste...nu va descalcati, posibil sa calcati in guma de caine sau sa trebuiasca sa plecati rapid. in garda

• Like 1
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Nu recomand! sunt mai multe persoane in imobil, pretul la fata locului se mareste, fata-i buboasa pe fata. Ocoliți. Daca nu puteti, fiti cu ochii in 4 la oral ca boraste...nu va descalcati, posibil sa calcati in guma de caine sau sa trebuiasca sa plecati rapid. in garda

Cum adica boraste la oral? Din senin ?

Sau boraste daca-i termini in gura?

• Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare
Postat

Cum adica boraste la oral? Din senin ?

Sau boraste daca-i termini in gura?

da, deci un amic care fost pe la ea confirama talentul de a ajunge la borat sa intrun stadiu foarte apropiat ce am vazut din filnulet facut de el .  Si ce reiese din support video ca pe tipa nu ii ajuta cpul de nici o culoare . iar corpul ii foarte subtire dar are saini cat sa incape intro palma. de miscat ar vrea sa se mmiste dar fara talent. Fiind sunt fan al formelor mai rontunde si partea cu boratul nu ma atrage orcat de pervers sa fiu , nu am experiente personale. dar din vazute  NU RECOMAND !!!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...