Vizitator gogutirbuson Reputație: 0 Postat Mai 18, 2012 Postat Mai 18, 2012 Buna seara amici confutaciosi, Va prezint o fata noua in peisajul controlat de noi. Se numeste Catalina (nume de scena), si are cam 23-24 ani reali.Blonda, subtirica, 163/50kg. Opinia mea. Am cunoscut-o cu ceva vreme in urma intr-un ...cuib. Nu zic care ca nu e important.Am fost la ea de vreo 4 ori. GFE ff bun (9 pt mine), Oral fara cauciuc de 9, sani medii, fund mic dar ferm, implicare ff buna. Normal de 9,5 daca o inciti (ii place cunnilingus). Personal am avut experiente peste medie cu fata. Nu stiu daca tine de partener insa eu o recomand.Locatia ultima, pe bd. Decebal.Recomand fara retineri. Spor........
Vizitator gogutirbuson Reputație: 0 Postat Mai 18, 2012 Postat Mai 18, 2012 Pret 200h Oral neprotejat sau protejat (depinde) normal, cunnilingus, atitudine: dragutza, calma, conversatie daca vrei, locatie curata, prosoape curate, baie curata.Poze nu mai sunt. Am verificat azi inainte de postare. Au fost pe AT acum 1-2 luni. Eu am luat-o dintr-o locatie cu mai multe fete, dupa care s-a mutat singura (de fapt cu inca o fata pe care nu o cunosc). Locatia e ok, ap.2-3 camere, nu sunt sigur, n-am vazutpenimeni acoloin cele 3 vizite. Doar am auzit-o pe colega vorbind la telefon.
Administrator pisicuts Reputație: 114455 Postat Mai 18, 2012 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 18, 2012 CATALINA, absolut reala, si convinge-te, te astept sa ne cunoastem asa cum itidoresti, sa traim clipe unice de pasiune si extaz, amor pasional si tandru, selectiva, discretie, igiena si confort. Nu vei regreta, 0724130622
Vizitator gogutirbuson Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2012 Postat Iunie 12, 2012 Buna ziua dragii mei. Trebuie sa fac un anunt, incepand de ceva vreme (se para ca la f scurta vreme de la ultima mea vizita la d-soara), la numarul de telefon de mai sus raspunde o alta caprioara. Isi zice tot Catalina, dar e bruneta si nu are momentan locatie (out call la client la sau hotel). Eu mi-am dat seama ca nu e aceeasi voce si i-am zis asta. Fata spune ca au fost colege, nu s-au mai inteles si a plecat fiecare in treaba ei. Momentan nu am noul numar al Catalinei blonde.Daca aflu ceva revin cu amanunte. Informatia este de ieri 11 iunie.Spor........
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum