Sari la conținut

Un mic ajutor

andreu

Postări Recomandate

Postat

Salut.Sunt la prima postare pe acest forum si mi-as dori sa incerc pentru prima data si un masaj erotic,asa ca astept de la voi,daca doriti,niste recomandari de doamne minunate din Bucuresti care sa se descurce excelent cu incepatori:).

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Prima  recomandare  ar  fi  Amazonia

Alta  ar  fi  Cleo

Sint  topice  deschise  pe aici....

In rest , cum iti  este  norocul..... :138x 

Succes  si  numai bine !

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Prima  recomandare  ar  fi  Amazonia

Alta  ar  fi  Cleo

Sint  topice  deschise  pe aici....

In rest , cum iti  este  norocul..... :138x 

Succes  si  numai bine !

Multumesc pentru recomandare.Recenziile din urma topicelor deschise aici par pentru cei mai avansati :bow .Sap in continuare prin post-uri:)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Multumesc pentru recomandare.Recenziile din urma topicelor deschise aici par pentru cei mai avansati :bow .Sap in continuare prin post-uri:)

:138x

Da, succes, ca sa ajung la concluzia asta am luat si ceva pacaleli , numai  vreo  4 - 5  in vreo  6 ani.....

Multe  nu mai activeaza, sau sint greu de accesat ( vezi  Ramona care accepta numai un client pe zi ).

Depinde ce doresti, o maseuza buna de la un salon de masaj erotic stie sa faca si un bun masaj de relaxare si energizare pentru a pregati corpul pentru pasul urmator.

In privinta asta recomand fara rezerve salonul Amazonia, este de clasa de la A la Z.

Si nu pleci excitat si nedescarcat...

Dar daca vrei ceva si mai rafinat, du-te la Salonul TAO , de pe Calea  Victoriei, linga  Radisson  -  dar costa mai mult, 200 Lei  ora ( eu am prins  cu 120 Lei demult....) , nu se face finalizare, dar maseuzele de acolo au mare experienta, atit pe partea de relaxare si pe cea body, erotica si practica si yoga.

De obicei pe acolo vin mai mult  strainii, salonul nu isi prea face reclama agresiva ca alte saloane...

Succes maxim, inspiratie si asteptam recenzii obiective ! :bye

• Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...