andreu Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2016 Postat Februarie 9, 2016 Salut.Sunt la prima postare pe acest forum si mi-as dori sa incerc pentru prima data si un masaj erotic,asa ca astept de la voi,daca doriti,niste recomandari de doamne minunate din Bucuresti care sa se descurce excelent cu incepatori:).
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2016 Postat Februarie 9, 2016 Prima recomandare ar fi AmazoniaAlta ar fi Cleo Sint topice deschise pe aici.... In rest , cum iti este norocul..... Succes si numai bine ! 1 4
andreu Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2016 Autor Postat Februarie 9, 2016 Prima recomandare ar fi AmazoniaAlta ar fi Cleo Sint topice deschise pe aici.... In rest , cum iti este norocul..... Succes si numai bine !Multumesc pentru recomandare.Recenziile din urma topicelor deschise aici par pentru cei mai avansati .Sap in continuare prin post-uri:)
stefu77 Reputație: 18 Postat Februarie 10, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 10, 2016 Eu recomand Elena-Aly
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2016 Postat Februarie 10, 2016 Multumesc pentru recomandare.Recenziile din urma topicelor deschise aici par pentru cei mai avansati .Sap in continuare prin post-uri:) Da, succes, ca sa ajung la concluzia asta am luat si ceva pacaleli , numai vreo 4 - 5 in vreo 6 ani.....Multe nu mai activeaza, sau sint greu de accesat ( vezi Ramona care accepta numai un client pe zi ).Depinde ce doresti, o maseuza buna de la un salon de masaj erotic stie sa faca si un bun masaj de relaxare si energizare pentru a pregati corpul pentru pasul urmator. In privinta asta recomand fara rezerve salonul Amazonia, este de clasa de la A la Z.Si nu pleci excitat si nedescarcat... Dar daca vrei ceva si mai rafinat, du-te la Salonul TAO , de pe Calea Victoriei, linga Radisson - dar costa mai mult, 200 Lei ora ( eu am prins cu 120 Lei demult....) , nu se face finalizare, dar maseuzele de acolo au mare experienta, atit pe partea de relaxare si pe cea body, erotica si practica si yoga.De obicei pe acolo vin mai mult strainii, salonul nu isi prea face reclama agresiva ca alte saloane... Succes maxim, inspiratie si asteptam recenzii obiective ! :bye 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum