Sari la conținut

Fanteziile barbatilor  

177 membri au votat

1. 1. Ce fantezii aveti?

• Sex cu doua femei
    • Sex oral
    • Sex anal
    • Pozitii neobisnuite. Care? (detaliati la comentarii)
    • Locuri neobisnuite. Care? (detaliati la comentarii)
    • Asiatice
    • Mulatre
    • Striptease
    • Gangbang
    • Altele. Care? (detaliati la comentarii)

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Disponibila
  • Oras:bucuresti
  • Disponibila
Acum 1 oră, oldcock a spus:

La orice m-am gandit, numa ca va fi considerata SF, nu! 😂 Dimpotriva, am incercat sa o cosmetizez putin in sensul ca nu am dat tot din casa, sa nu par chiar IDIOTUL forumului! 😁 ! Nu, nu e SF, e o intamplare din viata reala, Din pacate foarte reala! Si inca dureroasa! Recent si-a schimbat nr de telefon! Am rugato frumos sa mi-l dea, oricum nu am deranjato niciodata, dar sa il am acolo, pentru linistea mea sufleteasca! A zis ca daca mai insist imi da blok si pe F ! Asta deja nu ma mai excitat! Asta chiar m-a durut! Dupa 8 ani in care iam fost credincios! Dar au fost 8 ani frumosi si nu imi pare rau dupa nimic!

Să-ți para rău pentru ce nu ai făcut,  nu pentru ce ai făcut!

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby
Reputație: 0

Eu am o fantezie mai ciudata...din nou tot din "Tara Minunilor"...am o fantezie cu o cantareata algeriana* mai nou (sunt constienta ca e posibil sa fie tot de la abuzul din 2020, ma urmareste blestemul). Dar asta e. Ma atrage sexual o cantareata 😂. Tot o "ea". Pe asta nu o fac nici pisica nici hamster. Ii gasesc alta porecla tot de "animala" 😂. Oricum nu catea, sa nu fie jignire 😥.  Nu stiu cu ce animal sa o asociez pe asta. Tigru ceva 😂.

Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby
Acum 4 minute, SelenBaby a spus:

Eu am o fantezie mai ciudata...din nou tot din "Tara Minunilor"...am o fantezie cu o cantareata algeriana* mai nou (sunt constienta ca e posibil sa fie tot de la abuzul din 2020, ma urmareste blestemul). Dar asta e. Ma atrage sexual o cantareata 😂. Tot o "ea". Pe asta nu o fac nici pisica nici hamster. Ii gasesc alta porecla tot de "animala" 😂. Oricum nu catea, sa nu fie jignire 😥.  Nu stiu cu ce animal sa o asociez pe asta. Tigru ceva 😂.

Mi-am inchis Instagramul si nu am unde sa mai anunt public. Am scris si eu aici. Astept pedeapsa 😂.

Link spre comentariu
Acum 6 ore, SelenBaby a spus:

Eu zic sa ii spui "Sarpele" ! Cel mai bun tovaras al femeii, nu?! 😜❤️😁

Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby
Acum 28 minute, oldcock a spus:

Avand in vedere ca noua mea obsesie* lupta impotriva guvernului*... imi da lectii de "supravietuire"si mie. Dar faptul ca e impotriva noastra, a lucratoarelor sexuale nu e bine. O respect pt. curajul de a lupta la asemenea nivel impotriva criminalilor si am fantezii cu ea...dar mesajele subtile in care arata ca nu sustine si lucratoarele sexuale in acelasi timp ma intristeaza mai ales dupa ce am fost abuzata in asemenea hal. Dar eu tot vreau sa o fut... ma atrag sexual algerienele astea, mai ales daca sunt si rebele😔. Ooof. Eu chiar sunt bisexuala se pare 😂. In fine, noapte buna.

Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby
Acum 47 minute, oldcock a spus:

Buna idee. Asa va ramane, ca tot e ea verde 😂. My snake 💚.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:București
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:București
La 14.09.2022 la 4:00, SelenBaby a spus:

Nu imi plac romanii si in plus prefer fetele.

Heyaa 👋 good news ☺️

Ai fantezii sexuale și cu cupluri,in care partea feminina este bisexuală? 🫣

Link spre comentariu
  • Oras:Coțușca https://maps.app.goo.gl/BaxYuuP7RXfcCAv48
  • Oras:Coțușca https://maps.app.goo.gl/BaxYuuP7RXfcCAv48
Acum 15 ore, SelenBaby a spus:

Sa o futa pe ma-ta.

Nu te înțeleg! De ce pierzi timpul aici ? 

Cu mine ai fost ok și a fost foarte ok.

🤷‍♂️😀 am vrut sa fac o recenzie.

dar cînd am văzut ce se întâmplă pe aici.... am considerat că nu mai contează recenzia mea  😬

Link spre comentariu

Eu ma intreb oare cum e sa futi o virgina? Poate ne spune careva care e mai norocos de pe aici 😅

Eu nu pot sa zic doar ca am fost aproape... la inceputul liceului (eram virgin si eu 🤣) aveam o fata tot in clasa(tot virgina si ea) a 9 ca si mine de care imi placea la nebunie, doar ca eram foarte foarte timid pe atunci si la inceput nu am avut curaj sa incerc sa am o relatie cu ea, dar dupa catva timp am ajuns destul de apropiati ( in punctul in care ne sarutam si chestii de care acum imi vine sa rad🤣).

Faza nasoala e ca nu am avut curaj sa incerc mai mult... ca mai apoi dupa cateva luni in care ne am indepartat putin, sa aflu ca un alt tip din clasa a 12 a dezvirginat-o la el in masina dupa o petrecere de majorat la care au fost amandoi invitati. Am simtit ca un cutit in inima cand am auzit, mai ales ca tipul era stilul ala mai golan, dar care culmea a fost cu o gramada de fete din liceu😠. M a durut maxim ca povestea la toti baietii cum a futut o, cum i-a patat bancheta, cumva era mandru si se lauda ca el a dezvirginat-o.

Dar asta e viata, m am schimbat mult de atunci dar ma tot gandesc cum ar fi fost 😂

Poate e careva pe aici care a avut parte de o virgina si sa ne zica cum e 😅

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side
Acum 2 ore, Vlades a spus:

Eu ma intreb oare cum e sa futi o virgina? Poate ne spune careva care e mai norocos de pe aici 😅

Eu nu pot sa zic doar ca am fost aproape... la inceputul liceului (eram virgin si eu 🤣) aveam o fata tot in clasa(tot virgina si ea) a 9 ca si mine de care imi placea la nebunie, doar ca eram foarte foarte timid pe atunci si la inceput nu am avut curaj sa incerc sa am o relatie cu ea, dar dupa catva timp am ajuns destul de apropiati ( in punctul in care ne sarutam si chestii de care acum imi vine sa rad🤣).

Faza nasoala e ca nu am avut curaj sa incerc mai mult... ca mai apoi dupa cateva luni in care ne am indepartat putin, sa aflu ca un alt tip din clasa a 12 a dezvirginat-o la el in masina dupa o petrecere de majorat la care au fost amandoi invitati. Am simtit ca un cutit in inima cand am auzit, mai ales ca tipul era stilul ala mai golan, dar care culmea a fost cu o gramada de fete din liceu😠. M a durut maxim ca povestea la toti baietii cum a futut o, cum i-a patat bancheta, cumva era mandru si se lauda ca el a dezvirginat-o.

Dar asta e viata, m am schimbat mult de atunci dar ma tot gandesc cum ar fi fost 😂

Poate e careva pe aici care a avut parte de o virgina si sa ne zica cum e 😅

Morala: nu rata nici o ocazie :)

• Like 2
Link spre comentariu

Tot scriu tampenii pe unde apuc, mai ales cand am un pic de grad de excitare, hai sa fiu si util cu o fantezie de a mea...

In primul rand (chiar daca sunt barbat), ma incita ideea de a face oral unui barbat (chiar daca nu ma atrag barbatii), dar in prezenta, evdient, a unei femei.

Astfel fantezia la care ma gandesc de ceva timp, este sa merg la un masaj, eventual la un cuplu, iar in timp ce mi se face masaj, sa ma trezesc penetrat soft (am incercat si merge, cu jucarii, dar usurel 😊), iar in acelasi timp sa ma trezesc cu un penis erect in fata, respectiv sa fiu pus de o ea, sa il iau in gura.

Nu stiu daca va suna aberabt sau nu, dar este o fantezie.

Saptamana frumoasa sa aveti!

• Inimioara 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...