claudia20 Reputație: 71 Postat Februarie 16, 2016 Oras:Bucuresti,Unirii - Corneliu Coposu Oras:Bucuresti,Unirii - Corneliu Coposu Autor Postat Februarie 16, 2016 Disponibila pentru programari
donaventura Reputație: 46 Postat Februarie 16, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 16, 2016 Fratioare!!!!!!!!!!! Vad ca tu esti inscris pe 08 februarie 2016 adica de 4 zile!!!!!!!!!Si ai 242 postari!!!!!!!!!Adica 60 de postari pe zi :bow :bow Si nu ai timp de recenzie :laugh2 :laugh2 1
claudia20 Reputație: 71 Postat Februarie 17, 2016 Oras:Bucuresti,Unirii - Corneliu Coposu Oras:Bucuresti,Unirii - Corneliu Coposu Autor Postat Februarie 17, 2016 Disponibila pentru programari
moccasin Reputație: -4 Postat Februarie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 17, 2016 Azi am decis sa o vizitez si eu pe Claudia, sa vad ce poate. Ajung la Blocul Zepter, sun, imi zice etajul si interfonu, asa ca urc si imi deschide fata imbracata intr-un body negru sexos si cu un chilotel parca roz. Arata bine, e usor durdulie dar cui ii place genul e chiar foarte OK. Draguta la fata, bruneta, circa 1.60 sau 1.65, usor creata. Decartez pe juma de ora 100 lei si fug la dus, ea deja facuse asa ca vin in pat, ma intind ca un sultan si fetsicana (chiar are 18-19 ani) vine peste mine, ma saruta pe buze, pe piept, deja ala micu se mareste ca Greuceanu din basme asa ca o rog sa se prezinte juniorului sa discute cu el...cuminte se duce intre cracii mei si profitand ca aveam coitele epilate incepe sa mi le linga, la fel si morcoveata, suge si linge, ce mai niste senzatii de vis pentru mine....apoi o intind si eu, ii fac un cunni - arata bine acolo jos, curata, fara mirosuri - si fetei pare ca ii place, gingureste, se uita la mine cu ochii pe jumatate deschisi, ma mingaie tandreu pe cap...e foarte tandra si face tot ce poate sa te simti bine. In fine, o mai suge odata, punem preze si pe la spate incep calaria, da-i si da-i in fundul ei bombat si frumos, termin cu mare pofta in cauciuc....apoi ma decid sa mai stau juma de ora, mai decartez 100, fug la dus si ea la fel. O intaind langa mine, o mangai bine pe sanii aia mari si rotunzi, pe burtica, la pizdoc, pe picioare, pe fund, trec iar la cunni si o aud cum geme, apoi ea trece iar intre picioarele mele si se joaca cu limba si buzele luand ca jucarii coitele si pe junior, in fine urca deasupra mea si cu sanii aia mari si frumosi in invakuie pe gigel, incepem miscarea de du te vino, mai da o limba, o freaca cu titoancele, iar o limba calda pana simt ca vine ca din tuuuuuuunnnnn....am descarcat saculetii intre tzatze, a fost tare bine.Note: aspect fatza 8,5-9aspect corp 9Curatenie local - curat, baia cu multe geluri, are si dulap cu umeras pt palton, iti impacheteaza chiar ea lucrurile pe noptiera cu mult bun simtPat - destul de mare, nu scartaie vizibil asternut curatOral - 9 plus, se vede ca are experienta, face asa cum ii zici, mai bland sau mai tare, acorda atentie zonelor adiacente si oralul e cu salivaNormal: 8,5 - e OK, accepta pozitiile pe care i le propui, se implica, nu sta ca scanduraPret - 100 lei juma de ora, 200 lei o ora.De asemenea, nu vorbeste la telefon cat e cu clientul, chiar mi a spus ca nu ar face asta din respect pentru el.Respecta ora, adica te tine 60 de minute daca atat ai platit, nu e deloc grabita. Mi a spus sa nu ma grabesc cu imbracatul ca nu vine nimeni pana in 20 de minute. Deci lasa cam juma de ora intre programari, foarte bine. Are si 2 colege in apartament, una roscata si una blonda, nu le analizez ca nu e acum momentulDeci, m-am simtit bine si sigur mai revin. Fata e incepatoare dar are multa dorinta de a invata, are bun simt, e ordonata, cuminte, civilizata, si tandra...mie imi place cand vine orgasmul sa vorbesc porcos dar cu ea care avea privirea aceea de adolescenta chiar nu am putut sa pronunt nimic obscen. Nu ma stia si ar fi crezut ca sunt debedeu, nu am vrut sa fac impresia proapsta. 8 1
claudia20 Reputație: 71 Postat Februarie 17, 2016 Oras:Bucuresti,Unirii - Corneliu Coposu Oras:Bucuresti,Unirii - Corneliu Coposu Autor Postat Februarie 17, 2016 Multumesc frumos pentru vizita si recenzie si te mai astept cu mare drag
parlamentaru Reputație: -38 Postat Februarie 17, 2016 Postat Februarie 17, 2016 Faci si sex in trei??
secret.squirrel Reputație: 289 Postat Februarie 18, 2016 Postat Februarie 18, 2016 Eu n-am fost chiar atat de entuziasmat, doar OK, dar asa e cand iti creezi asteptari dupa ce au scris ceilalti. Pozele sunt reale si actuale. Fata e scunda si cu sanii mari. E placuta in general, inclusiv la fatza. Sanii, desi sunt mari, nu sunt tari si nu le-ar strica niste crema. Fata poate ca are 20 de ani, dar sanii par de 30. La corp e un pic plinuta, dar nu in mod neplacut, mai are pana acolo. Nu prea are ce povesti, dar e, totusi, destul de sociabila si naturala. Actiunea a fost fara pretentii. Descrierile anterioare sugerau o fata mai lipicioasa si mai tandra, care initiaza chestii. O fi fost fara chef cu mine. Eu am sesizat doar niste gemete false si cateva usoare contre cat sa nu zic ca e lemn. Doar spre final si-a mai dat drumul. Fara gemetele alea si cu un pic mai multa implicare cred ca as fi plecat cu o impresie mai buna si as mai fi revenit pentru o tura. Cu timpul nu e problema, dar se vede ca nu e de capul ei. Pe scurt, o experienta care nu justifica pretul. Nu zic ca nu poate evolua spre mult mai bine sau poate ca doar a avut o dimineata proasta, dar nu e pont. Note: locatie 7 (scoateti veverita aia de acolo - ca locuri de parcare nu aveti de unde), aspect 7-8, atitudine 8, gfe 6-7, actiune 7. 5
moccasin Reputație: -4 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2016 Multumesc frumos pentru vizita si recenzie si te mai astept cu mare drag Cu placere, eu sigur o sa mai vin la tine. Am uitat sa iti fac o recomandare. Sa ai in dotare si niste prezervative mai mari (lungi), de pilda Durex. Eu nu sunt cine stie ce armasar, sa zicem 13-14 am, dar mi s-a parut putin cam mic prezervativul, adica derulat nu ajungea pana la baza. Durexuri normale de la farmacie sau cumparate en gros de la unii care le distribuie, rezolvi perfect problema. 1 1
claudia20 Reputație: 71 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Bucuresti,Unirii - Corneliu Coposu Oras:Bucuresti,Unirii - Corneliu Coposu Autor Postat Februarie 18, 2016 DIsponibila
claudia20 Reputație: 71 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Bucuresti,Unirii - Corneliu Coposu Oras:Bucuresti,Unirii - Corneliu Coposu Autor Postat Februarie 18, 2016 Eu n-am fost chiar atat de entuziasmat, doar OK, dar asa e cand iti creezi asteptari dupa ce au scris ceilalti.(scoateti veverita aia de acolo -), aspect 7-8, atitudine 8, gfe 6-7, actiune 7.Nu pot fi pe gustul tuturor,si nu pot avea acel click cu toti care-mi trec pragul,dar pentru fiecare incerc sa imi dau silinta sa plece de la mine cu zambetul pe buze.Iar in legatura cu veverita,s-a rezolvat problema 1
secret.squirrel Reputație: 289 Postat Februarie 19, 2016 Postat Februarie 19, 2016 Nu pot fi pe gustul tuturor,si nu pot avea acel click cu toti care-mi trec pragul,dar pentru fiecare incerc sa imi dau silinta sa plece de la mine cu zambetul pe buze.Iar in legatura cu veverita,s-a rezolvat problema Omeneste te inteleg, dar tu oferi un serviciu pe bani. Daca ai intrat in liga profesionista, nu poti sa oferi un serviciu mai prost doar pentru ca nu faci click, mai ales cand esti tratata de client cu maxim de respect si curtoazie. Cand ma duc la o fata din top, cu aceleasi preturi ca si tine, nu ma astept sa fiu tratat diferit doar pentru ca nu arat ca barbatul din visul ei erotic. Nu am nimic cu tine, esti OK pentru o fata la inceput si asta are farmecul sau. Am si zis ca am avut asteptari mai mari din cauza descrierilor anterioare. Totusi, e bine sa inveti pe ce lume te afli, respectiv ca banii aia au o valoare pentru majoritatea clientilor. Cand n-o sa mai primesti vizite doar pentru ca esti noua, se vor schimba datele problemei. Alta chestie: ai multumit celor carora ti-au scris o recenzie buna, dar nu ai spus multumesc pentru o recenzie care nu te avantajeaza. Asta nu face bine la PR, adica orice ar fi nu dai vina pe client ("nu pot fi pe gustul tuturor", adica eu sunt OK, clientul nu a stiut sa aprecieze). Ori multumesti sau scrii ceva simpatic, ori te abtii. Sper sa inveti ceva de aici... adica chiar sper, altfel nu mi-as fi pierdut timpul sa scriu ceva. 4
claudia20 Reputație: 71 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Bucuresti,Unirii - Corneliu Coposu Oras:Bucuresti,Unirii - Corneliu Coposu Autor Postat Februarie 19, 2016 Disponibila pana la ora 24
alex_m Reputație: 503 Postat Februarie 19, 2016 Postat Februarie 19, 2016 bv @secret.squirrel. Incep sa ador din ce in ce mai tare acest forum 1
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Februarie 20, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Februarie 20, 2016 Omeneste te inteleg, dar tu oferi un serviciu pe bani. Daca ai intrat in liga profesionista, nu poti sa oferi un serviciu mai prost doar pentru ca nu faci click, mai ales cand esti tratata de client cu maxim de respect si curtoazie. Cand ma duc la o fata din top, cu aceleasi preturi ca si tine, nu ma astept sa fiu tratat diferit doar pentru ca nu arat ca barbatul din visul ei erotic. Nu am nimic cu tine, esti OK pentru o fata la inceput si asta are farmecul sau. Am si zis ca am avut asteptari mai mari din cauza descrierilor anterioare. Totusi, e bine sa inveti pe ce lume te afli, respectiv ca banii aia au o valoare pentru majoritatea clientilor. Cand n-o sa mai primesti vizite doar pentru ca esti noua, se vor schimba datele problemei. Alta chestie: ai multumit celor carora ti-au scris o recenzie buna, dar nu ai spus multumesc pentru o recenzie care nu te avantajeaza. Asta nu face bine la PR, adica orice ar fi nu dai vina pe client ("nu pot fi pe gustul tuturor", adica eu sunt OK, clientul nu a stiut sa aprecieze). Ori multumesti sau scrii ceva simpatic, ori te abtii. Sper sa inveti ceva de aici... adica chiar sper, altfel nu mi-as fi pierdut timpul sa scriu ceva. nu e nici prima nici ultima care are o atitudine extrem de diferită de la client la client, de exemplu eu m-am simtit bine in compania Ralucăi, colega ei, altii nu, si sunt mii de exemple de acest gen. Eu am apucat sa vorbesc doar la atelefon cu ea nu m-a convins 100%, insa o sa o vizitez sapatamana viitoare sa vad ce e cu ea, si daca va fi ok voi ramane, sper sa fie măcar la nivelul Ralucăi.
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Februarie 20, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Februarie 20, 2016 Omeneste te inteleg, dar tu oferi un serviciu pe bani. Daca ai intrat in liga profesionista, nu poti sa oferi un serviciu mai prost doar pentru ca nu faci click, mai ales cand esti tratata de client cu maxim de respect si curtoazie. Cand ma duc la o fata din top, cu aceleasi preturi ca si tine, nu ma astept sa fiu tratat diferit doar pentru ca nu arat ca barbatul din visul ei erotic. Nu am nimic cu tine, esti OK pentru o fata la inceput si asta are farmecul sau. Am si zis ca am avut asteptari mai mari din cauza descrierilor anterioare. Totusi, e bine sa inveti pe ce lume te afli, respectiv ca banii aia au o valoare pentru majoritatea clientilor. Cand n-o sa mai primesti vizite doar pentru ca esti noua, se vor schimba datele problemei. Alta chestie: ai multumit celor carora ti-au scris o recenzie buna, dar nu ai spus multumesc pentru o recenzie care nu te avantajeaza. Asta nu face bine la PR, adica orice ar fi nu dai vina pe client ("nu pot fi pe gustul tuturor", adica eu sunt OK, clientul nu a stiut sa aprecieze). Ori multumesti sau scrii ceva simpatic, ori te abtii. Sper sa inveti ceva de aici... adica chiar sper, altfel nu mi-as fi pierdut timpul sa scriu ceva. Referitor la ce ai zis ai dreptate ar trebui si ea sa înțeleagă ca trebuie sa aibă o atitudine ok daca vrea sa ii "meargă" in acest domeniu. 1
geoklaus Reputație: 677 Postat Februarie 20, 2016 Oras:Secret Oras:Secret Postat Februarie 20, 2016 Of, offf... deja daca a primit o recenzie mediocra [nu rea] spune ca "nu poate fi pe gustul tuturor"... Daca nu poti fi pe gustul tuturor si esti INCEPATOARE, de ce pula calului ai 200ron / ora, cand Diana e meseriasa [i-am facut recenzie buna] face si anal si CIM, COF ... cu DOAR 150ron / ora [scuze, stiu ca a sunat ca la piata], dar URASC OBRAZNICIA pe forum. Niciodata nu am comentat ca sa ma "ingalbenesc" si reputatia ma recomanda. Deci, draga domnisoara, bine ai venit pe forum, lasa obrazniciile ieftine si lucreaza la atitudine, invata de la Diana. Spor la treaba. Gentlemani 3
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Februarie 20, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Februarie 20, 2016 Of, offf... deja daca a primit o recenzie mediocra [nu rea] spune ca "nu poate fi pe gustul tuturor"... Daca nu poti fi pe gustul tuturor si esti INCEPATOARE, de ce pula calului ai 200ron / ora, cand Diana e meseriasa [i-am facut recenzie buna] face si anal si CIM, COF ... cu DOAR 150ron / ora [scuze, stiu ca a sunat ca la piata], dar URASC OBRAZNICIA pe forum. Niciodata nu am comentat ca sa ma "ingalbenesc" si reputatia ma recomanda. Deci, draga domnisoara, bine ai venit pe forum, lasa obrazniciile ieftine si lucreaza la atitudine, invata de la Diana. Spor la treaba. Gentlemani ai dreptate!
laury Reputație: 24071 Postat Februarie 20, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 20, 2016 nu e nici prima nici ultima care are o atitudine extrem de diferită de la client la client, de exemplu eu m-am simtit bine in compania Ralucăi, colega ei, altii nu, si sunt mii de exemple de acest gen. Eu am apucat sa vorbesc doar la atelefon cu ea nu m-a convins 100%, insa o sa o vizitez sapatamana viitoare sa vad ce e cu ea, si daca va fi ok voi ramane, sper sa fie măcar la nivelul Ralucăi.Cand te duci saptamana viitoare, nu uita sa ii bagi limba in gura...esti mare amator de FK iar domnisoara trebuie sa stie!😄 4
claudia20 Reputație: 71 Postat Februarie 20, 2016 Oras:Bucuresti,Unirii - Corneliu Coposu Oras:Bucuresti,Unirii - Corneliu Coposu Autor Postat Februarie 20, 2016 Disponbila pentru programari.
bogdannbog Reputație: 13 Postat Februarie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 20, 2016 un nr de telefon ceva se poate?
laury Reputație: 24071 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 24, 2016 un nr de telefon ceva se poate?Vezi in titlu
tevezis Reputație: 1052 Postat Februarie 24, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 24, 2016 Cand te duci saptamana viitoare, nu uita sa ii bagi limba in gura...esti mare amator de FK iar domnisoara trebuie sa stie! 1
melania_hot Reputație: 1223 Postat Februarie 26, 2016 Oras:Bucuresti / Universitate Oras:Bucuresti / Universitate Postat Februarie 26, 2016 Cand te duci saptamana viitoare, nu uita sa ii bagi limba in gura...esti mare amator de FK iar domnisoara trebuie sa stie! cata dreptate ai laury )))) 1
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Martie 1, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Martie 1, 2016 Disponbila pentru programari. Claudia, mai lucrezi in domeniu?
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Martie 1, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Martie 1, 2016 Claudia, mai lucrezi in domeniu? tel e închis.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum