Sari la conținut

Alina 0728435137

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

offf...am sunat in disperare...incerc din nou... sper sa nuil pierzi si pe acesta.

• Răspunsuri 1,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Disponibila :) Detalii despre locatie la telefon! Va pup

Ori ca spui tu detaliile despre locatie ori ca le posteaza cineva dupa ce te-a vizitat sau doar sunat,e acelasi lucru

ps

sa inteleg ca ai schimbat locatia?

• Like 1
  • Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
Postat

Se intra si pe la usa din dos ? Ca din cate vad eu ,a fost fortat un pic vizorul  :laugh2  :laugh2  :atm

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Se intra si pe la usa din dos ? Ca din cate vad eu ,a fost fortat un pic vizorul :laugh2 :laugh2 :atm

Pe acolo nu se intra Corsar! Ti se pare tie ;)

Postat

Se intra si pe la usa din dos ? Ca din cate vad eu ,a fost fortat un pic vizorul :laugh2 :laugh2 :atm

doar se iese!:)

• Like 5
Postat

Am fost si eu azi la Alina.Nu prea ma pricep la recenzii dar o sa incerc sa descriu cat de ok pot actiunea si la final notele.

Sunat, aflat locatie.Tipa stie sa te indrume foarte bine unde trebuie sa ajungi.
Mi-a deschis usa intr-o tinuta sexy, desi era putin frig in casa.A zis ca urmeaza sa aiba si caldura.Am fumat o tigara, am vorbit.E o fata comunicativa si ai ce vorbi cu ea.A facut un dus rapid, am lasat 200 ron (1ora) si direct in dormitor. :D.
A inceput cu un oral FOARTE MISTO executat, lins la greu, supt 'oo',deep, priviri pervese.etc.Pe urma am trecut la normal.Ca prestatie pot sa zic ca e ok.Stramta,geme frumos, sta cum iti doresti doar ca frigul din camera m-a cam deranjat putin si n-am putut sa experimentez la maxim prestatia.

Note

Aspect : 9

GFE: 10 (amabila, nu te grabeste,nu sta cu ochii pe ceas)

ORAL: 10 (artificii pe tavan :)) )

NORMAL: 8 (Nu din vina ei)

De revenit: daaa

• Like 4
Postat

Salut prieteni futaciosi. Dupa prima vizita la Alina ajuns acasa nerabdator sa-i fac o recenzie,chiar daca Narcoo mi-a luat-o inainte nu imi pare rau pt ca tot ce a scris este adevarat. Bravo Alino tine-o tot asa.

Sunat si ajuns la Alina mai pe seara(chiar ultimul client) ,am gasit-o tremurind de frig in locatie asa ca dupa intoducereafacuta la o tigare a urmat pt amindoi dusul de inprospatare si ne-am propus sa incingem admosfera in dormitor.

Inceput cu sarutari pina cind a ajuns la "gogu"care deja se trezise,atenta la oute, si woaw un oral cu de toate exact cum a descris si Narcoo ,pasarica superba merita bagata in seama si apoi la normal am lasat-o deasupra pt ca zice ea: " ca sa o iau incet ca o am cam mare"asa ca am lasat-o sa-si ia EA cit vrea apoi trecut eu la conducere am facut-o sa geama si sa vibreze,finalizat in balonas dusat si inbracat repede din cauza frigului,oricum a fost o partida reusita data viitoare cind caloriferele vor fi fierbinti sigur va fi de 10+.

Note:

Alina cam slabuta -9,poate mai pune pe ea si va fi de 10.

Gfe:10 face tot ce poate sa te simti bine.

Oral:10+

Normal:10

Cu siguranta voi reveni .

• Like 3
Postat

Salut prieteni futaciosi. Dupa prima vizita la Alina ajuns acasa nerabdator sa-i fac o recenzie,chiar daca Narcoo mi-a luat-o inainte nu imi pare rau pt ca tot ce a scris este adevarat. Bravo Alino tine-o tot asa.

Sunat si ajuns la Alina mai pe seara(chiar ultimul client) ,am gasit-o tremurind de frig in locatie asa ca dupa intoducereafacuta la o tigare a urmat pt amindoi dusul de inprospatare si ne-am propus sa incingem admosfera in dormitor.

Inceput cu sarutari pina cind a ajuns la "gogu"care deja se trezise,atenta la oute, si woaw un oral cu de toate exact cum a descris si Narcoo ,pasarica superba merita bagata in seama si apoi la normal am lasat-o deasupra pt ca zice ea: " ca sa o iau incet ca o am cam mare"asa ca am lasat-o sa-si ia EA cit vrea apoi trecut eu la conducere am facut-o sa geama si sa vibreze,finalizat in balonas dusat si inbracat repede din cauza frigului,oricum a fost o partida reusita data viitoare cind caloriferele vor fi fierbinti sigur va fi de 10+.

Note:

Alina cam slabuta -9,poate mai pune pe ea si va fi de 10.

Gfe:10 face tot ce poate sa te simti bine.

Oral:10+

Normal:10

Cu siguranta voi reveni .

• Like 1

Postat

Pe acolo nu se intra Corsar! Ti se pare tie ;)

Inseamna ca ai vizorul color si de aia induci spectatorii in eroare  :rax2  :atm .Pacat ,mare pacat ,ca il pastrezi neatins .Doar ptr iesire . :laugh2  :blushing2

• Like 6
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...