Sari la conținut

Alina 0728435137

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Oras:Constanta
Postat

Buna alinuta eu ajung la constanta duminica seara am inteles ca in weekend nu lucrezi m-ar interesa o programare pentru luni daca se poate sa stii ca sunt baiat serios astept msj aici si te pot contacta telefonic fara nici o problema sau mesaj 

Postat

Sautare futaciosi,nu inteleg de ce pe pagina Alinei apar doar postarile ei :DISPONIBILA, hai fratilor sa o punem in valoare prin recenziile noastre (cei care o vizitati) ,parerea mea chiar merita fata .Am sa incep eu cu o noua recenzie in urma vizitei de ieri.

Ajuns la Alina ieri pe la prinz,aceeasi primire cu zimbetul pe buze ,am socializat putin apoi trecut la dus eu intîi apoi ea,trecut in camera de lucru unde Alina te face sa te simti ca ai o aventura cu o fosta iubita din tinerete ,cu sarutari pasionale poi incet,incet coborit spre gogu(care deja prinsese viata),atenta la oute si incepe frate oralul umed si adinc cu secunde bune in esofag de nu stiam ce sa mai fac sa nu explodez pt ca imi doream sa ajung si la normalul facut tot cu pasiune si fara graba ,dupa ce schimbat mai multe pozitii am finalizat in balonas cutoate ca imi doream o finalizare orala am ramas in pasarica ei strimta si fierbinte care se umezise natural.Bravo Alina tine-o tot asa .O RECOMAND cu mare drag mai ales celor care le plac fetele micute de statura . Note : pentru mine a fost de 10 de fiecare data.TARIFUL e acelasi 100/200. Spor la treba si sa o aveti TARE.

• Like 7
Postat

salut baieti... stie cineva nr de tel al Larisei sau unde mai activeaza avea  locatia langa floraria de la casa de cultura pe dreapta e un gang cum iesi pe partea dreapta e scara ei?

Postat

Baeti nu prea stu...da stu io: 0728435137 !!! Suna pi numaru asta si duti la fata cu ancrediri...ie buna rau !!! ;)

• Like 1
Postat

stie cineva unde mai activeaza larisa stiu ca statea la casa de cultura pe partea cu floraria cum iesi din gandul acela imediat pe partea dreapta

Postat

Baeti nu prea stu...da stu io: 0728435137 !!! Suna pi numaru asta si duti la fata cu ancrediri...ie buna rau !!! ;)

ms mult.. ai fost la ea? stii ceva de ea?:)

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

vezi ca are topic la testate. vezi la pag 26 niste lucruri interesante....

Postat

Io am fost la ia...dar la cafia...ka ia nu ie lezby. Da iti spuni Amelia ka o sa-ti placa mult di ia !!! ;)

Postat

vezi ca are topic la testate. vezi la pag 26 niste lucruri interesante....

Codulie...tu dice ti baji ? Lasal pi Sorin sa o suni pi fata si sa sie programieze la o partida di futai pi cinste. Nu moi fa tu misto di iel !!!

:(

• Like 1
Postat

Cre ca sint prizele dila apartamentu dila Casa di Cultura la florarii, pi gang, driapta cind intri. ;)

• Like 1
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Cre ca sint prizele dila apartamentu dila Casa di Cultura la florarii, pi gang, driapta cind intri. ;)

Gresit :D

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...