goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Ianuarie 31, 2017 Alina încinge iar atmosfera.
victor24ct Reputație: -359 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 31, 2017 azi am avut deosebita placere sa o re-descopar pe alyna. spun asta pentru ca o stiam, dar nu prea bine, de pe vremea cand statea la garda de coasta. acolo.... sincer.... nu mi-a lasat cine stie ce impresie. imi dau seama acum ca totul a fost din cauza conjucturii, locatia fiind foarte nasoala, din multe puncte de vedere, plus ca ne-am intalnit pe fuga, eu grabit, ea in intarziere, etc, etc, etc... acum am vizitat-o pentru prima data pe indelete, in locatia noua (pentru mine....) din tomis 3. actiunea a constat intr-un numar, finalizare orala. m-am bucurat sa am placerea de a descoperi o alta fata decat mi-o inchipuisem dupa prima intalnire. anume acum am gasit o fata cu cateva clase peste ce credeam eu ca este. mai concret: locatie - garsoniera (dar decomandata) suficient de spatioasa pentru necesitati, curata, renovata, atmosfera placuta, aerisita. zona poate parea mai greu de atacat, dar cred ca de la al doilea drum deja devine foarte ok. nota 9. sper ca nu se va umple scara de pierde-vara cand se va mai incalzi. acum era foarte discreta toata treaba.aspect domnisoara - un skinny ca la carte. epilata, dushata, toate ok. pentru amatorii de slabe este un deliciu. nota mea este 9.5prestatie - nu am apucat normal, pentru ca a fost optiunea mea de a termina oral. dar oralul ala este de buna calitate. si facut cu placere si cu dedicatie. nota 9.5. normalul il punctez la urmatoarea vizita.igiena - 9. nimic rau de remarcat, dar las nota maxima pentru cand voi face ceva explorari mai in detaliu, pe care azi nu le-am facut. repet, nimic suspect.gfe - 9.5. un salt urias fata de ultima impresie. nu conteaza cine se face vinovat pentru acea parere, dar astazi relaxarea si zambetul au fost cuvintele cheie. plus ca nu m-a grabit absolut, dar absolut deloc. pret 100 numarul. pret competitiv, care ma va face, combinat cu experienta, sa revin cu certitudine! bafta! 8 3
rr92 Reputație: 147 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 31, 2017 Dupa ultimu set de poze numai dau de ea )
ul amelia Reputație: 10212 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 31, 2017 Fataaa...oi vizut ka un lindic la timpu lui ie di bini ??? )))))
bilosul69 Reputație: 278 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:În mai multe parti Oras:În mai multe parti Postat Ianuarie 31, 2017 Funduletul nu il dai la bataie dupa gaurica se pare ca ai incercat macar sa vezi cum este nu iti place sau nu iti mai plce?
ul amelia Reputație: 10212 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 31, 2017 dupa gaurica se pare ca ai incercat macar sa vezi cum esteDa tioi gîndit ka poati fata sufiera di constipațiie cronica ? 1
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Ianuarie 31, 2017 Normal că nu s-a gândit. 1 6
pool75 Reputație: 29 Postat Februarie 1, 2017 Oras:unde vreau... Oras:unde vreau... Postat Februarie 1, 2017 Cred ca s a gandit asa...Alinutza scapa de constipatie,jar bilosul devine un user fericit... 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 1, 2017 Adik Bilosu vria sai impinga bariera din calia fericirii !!! )))))))))) 1
sexmachine69 Reputație: -364 Postat Februarie 1, 2017 Telefon: 00000 Oras:Constanta Telefon: 00000 Oras:Constanta Postat Februarie 1, 2017 FK ai in program?
aaliyah21 Reputație: 2515 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 1, 2017 FK ai in program?Buna.. Nu fac Fk,imi pare rau..
sexmachine69 Reputație: -364 Postat Februarie 2, 2017 Telefon: 00000 Oras:Constanta Telefon: 00000 Oras:Constanta Postat Februarie 2, 2017 Pana la ce ora ai azi?Vreau sa iti fac o vizita pe la 18
victor24ct Reputație: -359 Postat Februarie 3, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 3, 2017 Ai fost?
valens Reputație: -477 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Februarie 3, 2017 FIERBINTICA ce lindicoasaa......hmm.. 2 4
sexmachine69 Reputație: -364 Postat Februarie 3, 2017 Telefon: 00000 Oras:Constanta Telefon: 00000 Oras:Constanta Postat Februarie 3, 2017 Nu am fost. Nu a răspuns la telefon. De 2 zile încerc sa dau de ea
aaliyah21 Reputație: 2515 Postat Februarie 4, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 4, 2017 Sunt pe stop.. De luni dispo din nou! Va pup
aaliyah21 Reputație: 2515 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 6, 2017 Heloo dragilor! Vreau sa anunt ca începând de maine voi intra la duo cu Andreea Deea. Vom intra numai/h. Pretul este de 500 ron,iar ca si servicii cele pe care le stiti deja de la amandoua (oral si normal). Nu vom face show lezbi! Rog programari cu o zi inainte si comfirmarea cu o ora inaintea intalnirii. In cazul in care nu mai puteti ajunge va rog sa anuntati din timp. Puteti alege voi locatia unde vreti sa ne facem de cap(Tomis sau City). Doritorii ma pot contacta pe mine sau pe Andreea. Va pupam unde va place voua mai mult! :* 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 6, 2017 Bravo fetili...sa sara floci pi pereti ka schijili din grenadi !!! 1
aaliyah21 Reputație: 2515 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 6, 2017 Bravo fetili...sa sara floci pi pereti ka schijili din grenadi !!! )
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2017 Bravo fetili...sa sara floci pi pereti ka schijili din grenadi !!! Flosi ?Dati piste gura tanti amelia ca doar oi auzit ci o zis deia))
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 6, 2017 Flosi ?Dati piste gura tanti amelia ca doar oi auzit ci o zis deia ))))
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 6, 2017 Poi poati primu cari li vizitiaza ie kear omu padurilor. Oooofff...Atunsea ar trebui sa li spun la feti sa ia o coasa, măşti di gaze...si lenjerii maro. Da ie bini...ka primiesc chiloti cadou !!! 1
andreea deea23 Reputație: 3239 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 6, 2017 Poi poati primu cari li vizitiaza ie kear omu padurilor. Oooofff...Atunsea ar trebui sa li spun la feti sa ia o coasa, măşti di gaze...si lenjerii maro. Da ie bini...ka primiesc chiloti cadou !!! Serios... :laugh2 ma speriii.
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 6, 2017 Poi poati primu cari li vizitiaza ie kear omu padurilor. Oooofff...Atunsea ar trebui sa li spun la feti sa ia o coasa, măşti di gaze...si lenjerii maro. Da ie bini...ka primiesc chiloti cadou !!! Amelia nu mai spune că poate vezi că se duce chiar la ele. ))))
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 6, 2017 Las ka Alinutza ii fata jmekera. Ari telifonu lui miemorat...si priesimt ka vini si se plinji paci ca nu i sie raspundi la telifon. Ari o gramada di feti cari nui raspund. Oare dice ??? ))))))) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum