Sari la conținut

Alina 0728435137

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Oras:constanta
Postat

azi am avut deosebita placere sa o re-descopar pe alyna. spun asta pentru ca o stiam, dar nu prea bine, de pe vremea cand statea la garda de coasta. acolo.... sincer.... nu mi-a lasat cine stie ce impresie. imi dau seama acum ca totul a fost din cauza conjucturii, locatia fiind foarte nasoala, din multe puncte de vedere, plus ca ne-am intalnit pe fuga, eu grabit, ea in intarziere, etc, etc, etc...

acum am vizitat-o pentru prima data pe indelete, in locatia noua (pentru mine....) din tomis 3. actiunea a constat intr-un numar, finalizare orala. 

m-am bucurat sa am placerea de a descoperi o alta fata decat mi-o inchipuisem dupa prima intalnire. anume acum am gasit o fata cu cateva clase peste ce credeam eu ca este. mai concret:

locatie - garsoniera (dar decomandata) suficient de spatioasa pentru necesitati, curata, renovata, atmosfera placuta, aerisita. zona poate parea mai greu de atacat, dar cred ca de la al doilea drum deja devine foarte ok. nota 9. sper ca nu se va umple scara de pierde-vara cand se va mai incalzi. acum era foarte discreta toata treaba.

aspect domnisoara - un skinny ca la carte. epilata, dushata, toate ok. pentru amatorii de slabe este un deliciu. nota mea este 9.5

prestatie - nu am apucat normal, pentru ca a fost optiunea mea de a termina oral. dar oralul ala este de buna calitate. si facut cu placere si cu dedicatie. nota 9.5. normalul il punctez la urmatoarea vizita.

igiena - 9. nimic rau de remarcat, dar las nota maxima pentru cand voi face ceva explorari mai in detaliu, pe care azi nu le-am facut. repet, nimic suspect.

gfe - 9.5. un salt urias fata de ultima impresie. nu conteaza cine se face vinovat pentru acea parere, dar astazi relaxarea si zambetul au fost cuvintele cheie. plus ca nu m-a grabit absolut, dar absolut deloc.

pret 100 numarul. pret competitiv, care ma va face, combinat cu experienta, sa revin cu certitudine!

bafta!

• Like 8
  • Minus 3
Postat

Dupa ultimu set de poze numai dau de ea :))

• Oras:În mai multe parti
  • Oras:În mai multe parti
Postat

Funduletul nu il dai la bataie dupa gaurica se pare ca ai incercat macar sa vezi cum este nu iti place sau nu iti mai plce?

• Oras:Constanta
Postat

dupa gaurica se pare ca ai incercat macar sa vezi cum este

Da tioi gîndit ka poati fata sufiera di constipațiie cronica ? ;)

• Like 1
  • Oras:unde vreau...
  • Oras:unde vreau...
Postat

Cred ca s a gandit asa...Alinutza scapa de constipatie,jar bilosul devine un user fericit...

• Like 2
  • Telefon: 00000
Postat

Pana la ce ora ai azi?Vreau sa iti fac o vizita pe la 18

Postat

Nu am fost. Nu a răspuns la telefon. De 2 zile încerc sa dau de ea

• Oras:Constanța
Postat

Heloo dragilor! Vreau sa anunt ca începând de maine voi intra la duo cu Andreea Deea. Vom intra numai/h. Pretul este de 500 ron,iar ca si servicii cele pe care le stiti deja de la amandoua (oral si normal). Nu vom face show lezbi! Rog programari cu o zi inainte si comfirmarea cu o ora inaintea intalnirii. In cazul in care nu mai puteti ajunge va rog sa anuntati din timp. Puteti alege voi locatia unde vreti sa ne facem de cap(Tomis sau City). Doritorii ma pot contacta pe mine sau pe Andreea.  Va pupam unde va place voua mai mult! :* :*

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Bravo fetili...sa sara floci pi pereti ka schijili din grenadi !!! :)

Flosi ?

Dati piste gura tanti amelia ca doar oi auzit ci o zis deia

:)))

Postat

Poi poati primu cari li vizitiaza ie kear omu padurilor. Oooofff...Atunsea ar trebui sa li spun la feti sa ia o coasa, măşti di gaze...si lenjerii maro.

Da ie bini...ka primiesc chiloti cadou !!! ;)

• Like 1
Postat

Poi poati primu cari li vizitiaza ie kear omu padurilor. Oooofff...Atunsea ar trebui sa li spun la feti sa ia o coasa, măşti di gaze...si lenjerii maro.

Serios... :laugh2 :laugh2 :laugh2 ma speriii.

Postat

Amelia nu mai spune că poate vezi că se duce chiar la ele. :)))))

Postat

Las ka Alinutza ii fata jmekera. Ari telifonu lui miemorat...si priesimt ka vini si se plinji paci ca nu i sie raspundi la telifon. Ari o gramada di feti cari nui raspund. Oare dice ???

:))))))))

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...