Sari la conținut

Alina 0728435137

Postări Recomandate

• Oras:Constanța
Postat

Va multumesc din suflet toturor pebtru cuvintele frumoase :-) Sper ca pe viitor sa ma descurc mult mai bine decat acum. Voi fi disponibila si maine pana la ora 13:00. Va pup si va imbratisez pe toti. Seara buna 😘

• Like 1
  • Răspunsuri 1,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Eu sper ca pe viitor sa incerci sa rasp si la tel,initial era vb sa ma suni dupa ce term treaba,dar eu am sunat in zadar la diferite ore si nu ai raspuns

Postat

Fi sigur ca eu nu stau sa tin minte toate persoanele care ma contacteaza. Sa ai o seara frunoasa!

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

buna,in seara asta esti disponibila?

• Oras:Bucuresti
Postat

programul Alinei e intr-o postare facuta de ea

10.00-18.00

mai putin in week-end

• Telefon: 0233263256
  • Telefon: 0233263256
Postat

Alina este vreo posibilitate sa oferi servicii de outcall la hotel? Și vreun pachet de overnight? Mersi anticipat de răspuns.

Postat

Buna, spune-mi te rog de ce ai fost sictirita sambata si mi-ai inchis tel,chiar vroiam sa te vizitez.

Ps: sunt tipul care ti-a adus lenjerie intima

Postat

Poate am si eu ca tot omu' probleme ..si daca nu am raspuns nu inseamna ca am fost neaparat "sictirita"....dar pana la urma nu sunt obligata sa iti dau tie explicatii! Sa ai o zi buna

• Like 2
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Îi dau inapoi ca nu-i problema.

daca i-ai folosit si nu mai au eticheta sa stii ca le-a scazut valoarea! sunt Se-Hasi!  :laugh2

• Like 2
  • Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
  • Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
Postat

Îi dau inapoi ca nu-i problema.

Galbeni in fatza si maron in spate ? :slap2

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Ai impresia ca mi-a adus o pereche de chiloti..si eu gata i.am purtat non-stop? Nu de alta,dar am si eu destui

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Placut surprins la fata asta ca stie sa puna cratima unde trebuie

Postat

Am ajuns din nou la Alinuta.intai am discutat la tel si mi-a zis ca poate sa faca doar oral,fiind pe stop.Ajuns in apartament,ne-am imbratisat si ne-am pupat,de parca nu ne mai vazusem de un car de ani.Am servit cate un energizant,mi-a facut un 3 in 1,grijulie,spunandu-mi sa nu ma frig,fata foarte amabila si grijulie,de apreciat.A mers la dus,apoi am mers si eu si i-am cerut sa stea cu mine,timp in care a fumat o tigara.Dupa igienizare,am luat-o in brate si am dus-o in camera.Mi-a pus caciulita si a inceput oralul,iar dupa vreo 10 min am finalizat.Am mers la baie,sa ma spal,am mai stat un pic la vorba si apoi..actul 2..Mi-a placut ca isi da silinta,te face sa fii multumit.A incercat deep,nu prea ii iese,se inneaca,chiar ii curgeau lacrimile cand o impingeam de cap,dar m-a facut sa plec multumit. Per ansamblu de revenit,multumesc Alinuta,sper sa ramai aceeasi fata,sa nu te schimbi pt nimic in lume,nici macar pt bani!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...