Sari la conținut

Alina 0728435137

Postări Recomandate

Vizitator allview1
Reputație: 0
Postat

Locația a rămas în abator??

Doamne ferește ! :)))

• Răspunsuri 1,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator allview1
Postat

Prostare dubla... :)

Reputație: 2327
  • Oras:Bucuresti
Postat

Alynutoooo,nu ai prin hogeacul tau o pereche de pantofiori cu toc ? Aratau mult mai bine pozele daca erai cocotata pe tocuri .De fapt marea majoritate a celor tinere si inca proaspete fac aceiasi greseala ...sau poate pozarul nu le explica .... :laugh2  :laugh2

Daca te uiti pe sedintele foto facute de mine, eu intodeauna le explic, tinuta e foarte importanta, nu numai tocurile, daca se accesorizeaza asa cum trebuie ies poze mult mai bune decat cu banali bikini   :pepsi  

• Like 1
  • Oras:around
  • Oras:around
Postat

are alinuta si tocuri dar fiind slabuta din fire ,tocurile o arata si mai subtire.

mai nasol e pentru fetele durdulii , daca nu sint incaltate arata enorm.

• Like 3
  • Minus 2
Reputație: 6826
Postat

Dispus! :*

Dispus ?

Alinuto,vrei sa ne zici ceva de funduletul ala sexy al tau ?

:laugh2

• Like 4
Postat

Chiar voiam să-ți văd corpul ăla perfect la treabă, dar am aflat târziu că ai fost şi în Bucureşti. :(

• Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Chiar voiam să-ți văd corpul ăla perfect la treabă, dar am aflat târziu că ai fost şi în Bucureşti. :(

Vom reveni în curând! :*

• Oras:unde vreau...
  • Oras:unde vreau...
Postat

Disponibila!

funduletul..era vorba...partea asta am mai vazut o :iagree :gifs_ojos :gifs_ojos 

Vizitator j0hnny_legend
Postat

Mișto poza dar mai mișto originalul :D

• Like 3
Vizitator j0hnny_legend
Postat

Titirez

Fiind prima din seria "protejați fauna Constanței" m-am gândit sa împușc doi iepuri dintr-o lovitura adică Alylyna si Ciocodeea convins fiind ca domnisoarele conlucrează. Sunat mai întâi Alylyna si nu raspunde sun Ciocodeea si surpriza raspunde si-mi zice sa vin in Tomis (plus, nord plm ... le încurc) si sa o sun când ajung. Ba chiar îmi spune si strada... eu informat (prost) de pe forum(topicul Alinei) o iau agale spre Area 51 a Constanței (aka Ciresica) unde așa îmi ieșea mie ca e casa modei (de obicei ma pierd in drum spre bucătărie deci e ceva normal la mine). Ajung la City si o sun pe Ciocodeea si... pula surpriza. Sun la Alylyna si surpriza raspunde, îmi da adresa ce ma duce fix unde trebuie... eu normal ca ma dau jos din mașina si o iau de nebun prin cartier. Ma recuperează Alylyna si ma ghidează spre locatia ei unde urc si-mi deschide usa o fetița șnur in sutien si chiloței si ditamai toacele in picioare. Frumusica la fata cu niște ochi drăguți care rad tot timpul, sânii micuți si jucausi si un fund miiiiiic (dar aveam sa aflu ca-i buuun).

Ne introducem in dormitor si ne punem de acord cu desfasurarea actiunii unde Alylyna are un mod foarte autoritar si profi de a explica ce face si ce nu, detalii, etc... eu am un mod foarte nesimțit de a nu asculta prezentările astea. :)

Stabilim sa vedem ce iese si vedem după aceea cu nr 2... sincer nu pot sa zic ca m-am informat prea in amănunt cu privire la dsoare deci ma așteptam la cam orice. Adopt poziția de cocalar de plaja si las fata sa-si facă treaba... Bai sincer, nu stiu cum a făcut ca doar din doua sărutări pe piept si vreo doua mângâieri când a ajuns in zona lui Lefty, el era deja tun, bah da tun si având in vedere ca pe schimbul de noapte pretasem si servicii conjugale. Si se apuca fata sa mi-l lucreze si pe la OO si să-l înghită pe ăla micu atât cât poate ea dar foarte foarte plăcut, si mi-l scuipa de deochi (e si frumos :)) si iar si dai si lupta si se rotește după cum intra mai bine. Așa se face ca ajunge cu fundul in zona capului meu si tare-mi doream sa vedem ce se întâmpla, dar mi-era sa n-o deranjez ca fata era concentrata pe ce făcea si făcea foarte foarte bine. Pe sistemul ca dacă merge las-o asa, am lăsat-o sa ma termine pentru ca eram deja sigur ca trebuie prelungita vizita. :D

Stam la o tigara, o vorba... apropos, hai sa facem o excepție vara asta si sa nu le mai dam șansa sa migreze fetelor serioase si astfel, poate vor migra tzeparele.

Buuuun ... si reluam ostilitățile de unde rămăsesem numai ca de data asta imi propusesem sa ma rup de la oralul ăla demențial si sa intram si-n normal. Alylyna l-a alyntat p-ăla micu' câteva secunde si surpriza beton. De obicei asta durează ceva la mine pana îmi revin dar acum juniorul parca era si mai apt de joaca decât prima oară. Meserie oralul, atât de meserie încât credeam ca iar nu mai apuc sa ajung la normal. Drept pentru care o rog sa vina deasupra si soc am crezut ca îl rupe p-ăla micu. O păsărica atât de strâmtă mi-aduc aminte poate prin facultate. Doamne, si ma uit in ochii ei si asteptandu-ma sa văd o grimasa de durere, ma surprinde văzând plăcere pe ochii ei. Parca m-a vrăjit fătuca asta si in licarirea aia din ochii ei mi-a arătat intr-o secunda ceea ce avea sa urmeze. Si începe fata mea sa se miște si corpul ăla subțirel al ei se unduia ca un șarpe nereușind sa mușc din sânii ei micuți care erau greu de urmărit in miscarile ei. Am schimbat câteva poziții si am zis ca clar merge un doggy pentru a finaliza apoteotic. Zis si făcut... dar din ce dădeam din toate puterile parca simteam ca nu am nici o șansa de izbânda așa ca se întinde pe burta si îi trec picioarele printre ale mele si termin toată energia rămasă in mine si in junior in poziția asta.

Curgeau apele de pe noi si ma simteam atât de terminat încât nu credeam ca o sa mai fiu in stare sa ma ridic din pat.

Alylyno fata mea, mi-ai plăcut foarte mult si de-abia aștept sa vedem cum facem data viitoare. ;)

Notele:

Locație: Camera de lucru 10 - chiar curățenie si aerisit si patul rezistent :). Fata chiar a schimbat așternuturile când am plecat. Doar blocul mi-a fost cam frica sa intru in el :)

Igiena: 10

Aspect: 8 - Este o miniona skinny (n-as zice slim) cu o carne senzațional de tare pe ea. Iti creste si îți intra pe sub piele deși nu mi se pare pisicoasa. Mie unul mi-a plăcut deși e clar o incompatibilitate de înălțime si greutate intre noi (dar doar atât ;) )

Oral: 9.5 eu n-am ce sa-i reproșez dar defapt e vorba de normal :D

Normal: 10 - nu-mi aduc aminte când am fost atât de impresionat de un normal

GFE: 8 - poate din cauza ca este foarte serioasa si te întreabă cum si ce preferi iar pentru mine asta mai taie din vraja. DAR data viitoare va sti ce-mi place si îmbunătățim si capitolul asta. ;)

De revenit: Sigur... si acum ma gândesc la o poziție pe care am uitat s-o încerc.

De recomandat: Da

• Like 16
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Este este :) Disponibila pana la ora 18:00 :*

se termina prea repede! dar banuiesc ca oferta cu salata e si de lunea viitoare! :)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...