Sari la conținut

Alina 0728435137

Postări Recomandate

Vizitator franci89
Reputație: 0
Postat

Esti disponibila?

• Răspunsuri 1,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Oras:Constanta
Postat

Buna Alina! Cum facem sa stabilim o intalnire ca nu am sanse la telefon, sun degeaba..mersi anticipat

Postat

Alinutooo...fati mila si dati ântîlnire cumva ku flacau asta ku numi di iarba. Ari contu acilea di aproapi un an...no zis nimika intrun an...si singura lui rugaminti dila forumu aste ie sa se vaza si iel ku tini. Clar casi doreste !!!

:))))))))

• Like 3
  • Minus 4
Postat

Alinutooo...fati mila si dati ântîlnire cumva ku flacau asta ku numi di iarba. Ari contu acilea di aproapi un an...no zis nimika intrun an...si singura lui rugaminti dila forumu aste ie sa se vaza si iel ku tini. Clar casi doreste !!!

Postat

Mare dreptate ai, ochii vad inima cere.. si in legatura cu contul, doar am urmarit din umbra sa-i zic asa, m-au ajutat mult recenziile altora, mulțam!

• Like 1
Postat

Poi lasa si tu cuiele din umbre...si baga umaru la contributiie ku informatiie...ka porma cind oi sa cieri oi sa fi surprins dice nu primesti !!!

;)

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Ai rabdari sa anunte fata acilea cind ie dispo...si o suni imedeat !!! Da imedeat !!! ;)

Âi spui fix asa: Steluțoo...Alinuțoo...io îs ala ci vria sa dia luciu la steluta ta ku linbuta si sa scriu o ditai ricenzia dispri tini pi Nimfo...ka asa mio zis Amelia sa fak.

:)

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Atunsea dak ie true love di shuberek...ari Alinutaa unu di tie moi mari dragu sal papi !

;)

• Oras:around
  • Oras:around
Postat

bai sensi , fata ia doar citiva clienti pe zi , nu lucreaza pe banda rulanta , eu am asteptat un an pina am reusit sa ajung la ea , pastreaza-ti rabdarea si insista pina reusesti

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Da, stiu cum merge:( imi dau foc singur ca nu apuc..

baga postari, fa-te galben si da-i pm...te programezi 100%, chiar daca dureaza cateva zile!

• Like 1
Postat

baga postari, fa-te galben si da-i pm...te programezi 100%, chiar daca dureaza cateva zile!

Numai e nevoie, s-a rezolvat.

• Oras:new york
  • Oras:new york
Postat

Recenzia mai incolo, ca n-am timp acum, dar pe scurt, asta e fatuca de multe note mari. E ghidușă, vioaie, prietenoasă și zâmbitoare. Si cu toate ca e mica de statură, e mult mai femeie decat foarte multe altele pe care le-am cunoscut. Iar ca aspect, are un trup de fotomodel, doar miniaturizat. Faina experiență!

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...