Sari la conținut

Alina 0728435137

Postări Recomandate

• Oras:Constanța
Postat

Ai putea sa precizezi si programul de lucru? Sa stim intre ce ore te găsim?

ÃŽncep in jur de ora 12 și stau pana la ora 19 🙂
  • Răspunsuri 1,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

Şi dişe ma rog ai introdus dejtu ân scoică ??? :)

so muste di dest

• Like 2
  • Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici
Postat

Azi esti disponibilă?

bogdanele suna tata,

iti spun eu ca daca Alina spune aici ca este disponibila slabe sanse sa-ti raspunda.

Sper ca ai inteles ideea.

• Like 3
  • Oras:Constanta
Postat

Sun de câteva zile...si nimic! Si din cate am vazut a terminat cu mutatul. Mai încercam...

Vizitator guru_
Reputație: 0
Postat

Pe mine ma deranjează ca nu am mai luat de mult o muie din aia șmecheră de la tine... clitul ăla face toți banii.

Va salut curve și curvari nenorociți!

Așa cum spuneam, eram deranjat tare ca nu mi-am mai luat o muie din aia cu DT, sa îmi simt omulețul cum este gâdilat de un clit...

Cum iubirea mea de pe aici, nu sta pe acasă sa ma țină liniștit, am pus mâna pe telefon și după ce am schimbat câteva mesaje pe whatsapp, ma înfățișez la locatia Alinei.

Acesta este undeva prin zona Ciresica spre campus, va explica ea, eu nu mai pot s-ajunge acolo din memorie, deloc.

Sunt invitat in casa, locație, discreta, nu modernă, însă curată... și răcoroasă (chiar și fără AC).

Sunt întâmpinat de aceeași mică Alina, cu body pe ea, parul in codite, zâmbet maxim pe fata.

Ne așezăm in living, pe o canapea, la un small talk, apoi primesc prosop, papuci și ma Invit la baie.

Mergem apoi in camera de joaca, unde exista un pat generos, solid și cu așternuturi curate.

Acțiunea nu putea sa înceapă decât cu muie... luată. Așa ca ii spun sa își pună pizda pe fata și am început examenul oral. După minute bune in care mi-am dat seama ca este o poziție cam inconfortabila sa își dea drumul, am întins-o pe spate și am continuat cu limbi, flegme, degete, palme și tot arsenalul pana se pare ca in urma câtorva contracții ar fi avut o juisare...

Se schimba placa pe partea cealaltă, adică ma întind eu pe spate, iar Alina începe sa abuzeze de micul guru. Oral mișto, cu plăcere in ochi, exact pe gustul meu. O înghite cât poate și eu micuța, o linge, o săruta, o pleznește, o uda pana îți ajung flegmele la cur, ii face cam tot ce trebuie, plus atenție suficientă și pentru coie.

După ce ne-am saturat amândoi de muie luată și data, am zis sa ne și futem...

Am pus un prezervativ, am început in misionar într-un ritm romantic, pana am văzut in ochii ei licărirea dorinței perverse, așa ca am mărit ritmul, la nivel de croaziera, pana am simțit ca o penetram pe toată lungimea pulii. După ceva timp am schimbat in lingurița, unde ai aici am pompat ca un ghiolban, fără sa fiu avertizat in acest sens, am schimbat și de aici in doggy, nu înainte de a linge și fute curul ăla cu limba, gura, buzele, nasul și tot ce mai aveam la îndemâna.

După ce l-am desenat cum mi-a plăcut mie și a rămas așa ca și cum face cu ochiul, mi-am băgat pula in pizda și am început sa pistoneze si acolo cu un motor de tanc petrolier. Pe tot timpul am asezonat palme grele pe cur, am tras de codițele alea de credeam ca rămân cu ele in mâna, toate astea completate de dirty talk, ce am observat ca o excita maxim.

Ma rog am finalizat in cele din urma la normal, direct in balon.

A fost un futai corespunzător, ce m-a uns la suflet pentru ziua respectiva.

Am mai băut un pahar de Cappy pulpy 😂😂 am trecut pe la dus, am lăsat cadoul 300 lei, ne-am pupat și am dispărut.

Note!?

Mi-e lene, dar executam repede, ca la bac:

Locație: 8 (curată, însă nu este pentru așa ceva - baia la fel, însă ai prosop, papuci, geluri).

Fata: 8 (mică, slăbuță - la minusuri; însă la plusuri: fetișoara drăguța, zâmbitoare, isteață, sâni și cur frumos, pentru înălțimea ei)

Sex oral: 9

Sex normal: 9

Fata de recomandat din punctul meu de vedere și de revizitat.

Spor la tot și toate!

• Like 7
  • Oras:in your heart
Postat

Disponibilă astăzi pana la ora 19. Mâine nu voi munci. Weekend plăcut tuturor! Ne revedem de luni 🤗😘😘

Cumva ai casuta PM plina? :(
Postat

Cumva ai casuta PM plina? :(

Buna. Cred ca da.. și din păcate nu știu cum sa mai șterg din ele...

• Like 1
Postat

Buna. Cred ca da.. și din păcate nu știu cum sa mai șterg din ele...

Dai din nosul paginii versiunea full. Apoi mesaje, bifezi ce e de sters si dai ok! Spoor!

P.s. activam si noi wp-ul ala?:)

Postat

Disponibila!

Tarife: 100 fin(30 min), 200h

Ce mi s-a sculat pula la pozele astea!

• Like 1
Postat

Alinuta pisicuta .... m-a dezamagit ea de vre-o 2 ori cand m-a pus pe drumuri degeaba , dar sa dovedit fata isteata si sa compensat . Voi mai revenii , mi-a placut !

• Telefon: 07 noi doi
  • Oras:constanta
  • Telefon: 07 noi doi
  • Oras:constanta
Postat

cica a inceput sa croseteze :))

La un PULover
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...