Sari la conținut

Alina 0728435137

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Oras:constanta
Postat

Alina e ocupata in perioada asta filmeaza o pelicula, se numeste "greu de gasit 1 ".Si eu incerc dar fara sansa...

• Like 1
Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

Confirma!

confirmi ca inca sunt blocat ?

• Oras:Constanța
Postat

Nu este anunțul meu! Nu mai folosesc publi24 momentan 🙂

Rezolvat🙂

post-197896-0-65960300-1534532509_thumb.jpeg

• Oras:Romanica
Postat

Intrebi sau confirmi?

Confirm, ca d-aia am pus punct.

Dacă întrebam , puneam semnul întrebării.

Logic, nu?

No offence. Stupid question.

Postat

Buna ziua, poate cineva confirma ca domnisoara mai este actva? Subt in constanta pentru o saptamana si as dori sa ii fac o vizita, cine stie, poate sunt norocos si raspunde la postare. O zi buna tuturor.

• Like 1
Postat

Buna ziua, poate cineva confirma ca domnisoara mai este actva? Subt in constanta pentru o saptamana si as dori sa ii fac o vizita, cine stie, poate sunt norocos si raspunde la postare. O zi buna tuturor.

Am spus si repet inca o data.

Alina este activa.

Postat

Re.....re.....re......re...re.......re.....etc......revederea (am pierdut sirul intalnirilor  :laugh2  :laugh2  :laugh2 )  cu Alina a fost una excelenta ,ca de obicei.

Totul este la superlativ in cazul Alinei.

Cuvintele sunt de prisos.

Pe o scara de 1 la 10, Alina este o fata de nota 20(si nu sunt subiectiv deloc) daca stii sa te comporti cu ea.

Cei care au vizitat-o stiu despre ce vorbesc. 

• Like 1
Postat

Re.....re.....re......re...re.......re.....etc......revederea (am pierdut sirul intalnirilor :laugh2 :laugh2 :laugh2 ) cu Alina a fost una excelenta ,ca de obicei.

Totul este la superlativ in cazul Alinei.

Cuvintele sunt de prisos.

Pe o scara de 1 la 10, Alina este o fata de nota 20(si nu sunt subiectiv deloc) daca stii sa te comporti cu ea.

Cei care au vizitat-o stiu despre ce vorbesc.

Cand ai vizitat o zilele astea boss?
  • Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia
Postat

ma intereseaza si pe mine duminica trecuta nu a raspuns deloc

Cand ai vizitat o zilele astea boss?

• Like 2
Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

Fata ... macar din bun simt raspunde si tu la PM si scrie exact asa " Dute dreq !!!! nu iti raspund si te-am blocat pe tel si pe mesaje ca nu vreau sa ma vizitezi si PUNCT " si nu ai sa mai auzi de mine 

http://replygif.net/i/1565.gif

Postat

Fata ... macar din bun simt raspunde si tu la PM si scrie exact asa " Dute dreq !!!! nu iti raspund si te-am blocat pe tel si pe mesaje ca nu vreau sa ma vizitezi si PUNCT " si nu ai sa mai auzi de mine

http://replygif.net/i/1565.gif

eu v-am zis ca si-z luat fitd si nj ma credeati
  • Like 1
Postat

eu v-am zis ca si-z luat fitd si nj ma credeati

Tu du te pe alt topic și fa-ti de cap te rog frumos! Nu ești printre cei care ma vizitează și te bagi aiurea in discuție! O zi buna

• Like 1
Postat

Iar pt ceilalți..dacă ați sunat și nu am răspuns,înseamnă ca ori eram ocupată,ori nu munceam. Oricum nu mai insistați,pregătesc retragerea pt o perioada și in momentul de fata mai lucrez doar cu câteva persoane!

• Like 1
Postat

Tu du te pe alt topic și fa-ti de cap te rog frumos! Nu ești printre cei care ma vizitează și te bagi aiurea in discuție! O zi buna

vezi ca incerci sa te scuzi ieftin,desi nu te crede lumea.asta e realitatea!explica-ne si noua comportamentul tau si atitudinea pe care o ai in ultima perioada. Nici tu nu crezi ceea ce zici 😂😂
  • Like 1

Postat

vezi ca incerci sa te scuzi ieftin,desi nu te crede lumea.asta e realitatea!explica-ne si noua comportamentul tau si atitudinea pe care o ai in ultima perioada. Nici tu nu crezi ceea ce zici 😂😂

Ce comportament? Ce atitudine? 😂😂😂Scuza ma dar tu,de când am auzit și eu vorbindu-se pe aici ca murdăreai cearceafurile fetelor nu ai mai avut ce cauta la mine!! Și îmi vorbești mie de atitudine și comportament? La ce te referi mai exact? Nu de alta,dar sa știu și eu unde am greșit 😂😂

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...