marc26 Reputație: 21 Postat Iunie 21, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 21, 2016 Crede-mă ca știu ce zic Vai "draga", ai mai pus si tu mana pe gramatica aia sau ti-a zis cineva cum se scrie??Ptiu,sa nu te deochi! Ai scris si tu corect cuvantul crede-ma.Trebuie imortalizat momentul
marc26 Reputație: 21 Postat Iunie 21, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 21, 2016 irino , si mie mi-a iesit cu pisy, eu te-nteleg mai bine despre ce vorbesti , dar pina ajungi tu in constanta poti sa ma mandatezi pe mine in locul tau , ma ocup cu drag de ea , numai sa fie receptiva si ascultatoare . "poti sa ma mandatezi pe mine in locul tau"Daca nu-ti trimite o copie legalizata de la notar este in zadar,ca n-o sa fie legal. "ma ocup cu drag de ea"Sigur,sigur si maine-poimaine poate o sa-ti zica si tie "tati" si o sa se inchine la tine ca la un zeu
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 21, 2016 Oras:around Oras:around Postat Iunie 21, 2016 nu ar fi singura care mi-ar zice tatii , mai sint destule .si de toate care imi zic asa sint mindru . 1 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 22, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 22, 2016 Crede-mă ca știu ce zicIrinooo..sa numi zici ka Pysy o fi vro iexcorta di top cam cad tati floci...instantanieu ! )) Da sti cie ? Mie mi si pari un fiel di publicitati treba aista. In afara di Obi..iar iel nu se puni..arata si mii un flacau di o lauda ?! Fataa..Pysy ii genu anti futai..si asa va ramini pi veci !
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 22, 2016 Oras:around Oras:around Postat Iunie 22, 2016 nu am afirmat ca mi-ar place in mod special de pisy , prefer fetele fara carnita pe ele dar imi aduc aminte cu placere vizitele la ea, noaptea tirziu ,dupa program, indaratnicia de la inceput si transformarea ei (fata de mine ),intr-o fata ascultatoare si dornica sa invete lucruri noi .daca fata de alti clienti nu a reusit sa se impuna, e problema ei , dar mie mi-a dat dovada ca daca vrea poate .nu cred ca sint fete la virsta ei, carora sa nu le placa sa se futa .ce cred ca ii lipseste este un loverboy istet , cu personalitate , care sa o tina din scurt si sa ii scoata in evidenta partile bune.si nu uitati ca e inca foarte tinara , mai dureaza ani buni pina ajunge la maturizare. 1 3
victor24ct Reputație: -359 Postat Iunie 22, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 22, 2016 Indaratnicia de la inceput.... Hai bre ca m-ai facut sa scap telefonu pe gios de ras.... 1 3
xander2016 Reputație: 235 Postat Iunie 22, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 22, 2016 Indaratnicia de la inceput.... Hai bre ca m-ai facut sa scap telefonu pe gios de ras....
andreea18 Reputație: 1279 Postat Iunie 25, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 25, 2016 Vai "draga", ai mai pus si tu mana pe gramatica aia sau ti-a zis cineva cum se scrie??Ptiu,sa nu te deochi! Ai scris si tu corect cuvantul crede-ma.Trebuie imortalizat momentul ))) 2 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 1, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 1, 2016 http://nimfomane.com/forum/topic/12201-desemnare-succesor-utilizatorul-lunii/page-366?do=findComment&comment=2093677 Monicoo..zii lu Vulcanica ta mumoasa (din cur scoasa) kai multumiesc !
salvatoretotoriina Reputație: -116 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:palermo Oras:palermo Postat Septembrie 17, 2016 monica ajunsa pa la Bucuresti , se scoleste la o fatuca mai de soi pa nume irinuca. vrusai sa le-mping o vizita la amindoua dar nu ajunsaram sa ne mai intilnim.
alsahia Reputație: 2731 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Septembrie 17, 2016 ai avut noroc
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum