Sari la conținut

♥♥♥♛███⋆⋆⋆MONICA⋆⋆⋆███♛♥♥♥ •••0771.369.264•••

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Crede-mă ca știu ce zic ;)

Vai "draga", ai mai pus si tu mana pe gramatica aia :laugh2 sau ti-a zis cineva cum se scrie??

Ptiu,sa nu te deochi! :laugh2  :laugh2  :laugh2

Ai scris si tu corect cuvantul crede-ma.

Trebuie imortalizat momentul :snap

Postat

irino , si mie mi-a iesit cu pisy, eu te-nteleg  mai bine despre ce vorbesti , dar pina ajungi tu in constanta poti sa ma mandatezi pe mine in locul tau , ma ocup cu drag de ea , numai sa fie receptiva si ascultatoare .

"poti sa ma mandatezi pe mine in locul tau"

Daca nu-ti trimite o copie legalizata de la notar este in zadar,ca n-o sa fie legal. :no2 

"ma ocup cu drag de ea"

Sigur,sigur si maine-poimaine poate o sa-ti zica si tie "tati" si o sa se inchine la tine ca  la un zeu :laugh2 

• Oras:around
Postat

nu ar fi singura care mi-ar zice tatii , mai sint destule .si de toate care imi zic asa sint mindru .

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Crede-mă ca știu ce zic

Irinooo..sa numi zici ka Pysy o fi vro iexcorta di top cam cad tati floci...instantanieu ! :)))

Da sti cie ? Mie mi si pari un fiel di publicitati treba aista. In afara di Obi..iar iel nu se puni..arata si mii un flacau di o lauda ?! Fataa..Pysy ii genu anti futai..si asa va ramini pi veci ! ;)

Postat

nu am afirmat ca mi-ar place in mod special de pisy , prefer fetele fara carnita pe ele dar imi aduc aminte cu placere vizitele la ea, noaptea tirziu ,dupa program, indaratnicia de la inceput si transformarea ei (fata de mine ),intr-o fata ascultatoare si dornica sa invete lucruri noi .

daca fata de alti clienti nu a reusit sa se impuna, e problema ei , dar mie mi-a dat dovada ca daca vrea poate .

nu cred ca sint fete la virsta ei, carora sa nu le placa sa se futa .

ce cred ca ii lipseste este un loverboy istet , cu personalitate , care sa o tina din scurt si sa ii scoata in evidenta partile bune.

si nu uitati ca e inca foarte tinara , mai dureaza ani buni pina ajunge la maturizare.

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Indaratnicia de la inceput....

Hai bre ca m-ai facut sa scap telefonu pe gios de ras....

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Indaratnicia de la inceput....

Hai bre ca m-ai facut sa scap telefonu pe gios de ras....

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Vai "draga", ai mai pus si tu mana pe gramatica aia :laugh2 sau ti-a zis cineva cum se scrie??

Ptiu,sa nu te deochi! :laugh2  :laugh2  :laugh2

Ai scris si tu corect cuvantul crede-ma.

Trebuie imortalizat momentul :snap

:))))

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:palermo
  • Oras:palermo
Postat

monica ajunsa pa la Bucuresti , se scoleste la o fatuca mai de soi pa nume irinuca. vrusai sa le-mping o vizita la amindoua dar nu ajunsaram sa ne mai intilnim.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...