louise Reputație: 1 Postat August 25, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2020 Se atașează cumpărând întâi un upgrade de cont (cred ca trebuie sa ai utilizator rosu sau verde). Multumesc pentru raspuns. Link spre comentariu
chaosantique Reputație: 57 Postat August 25, 2020 Oras:sinaia Oras:sinaia Partajează Postat August 25, 2020 Scoruri? 1 Link spre comentariu
dantien Reputație: 179 Postat August 26, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 26, 2020 Apropo, se pot pune fotografii pe imgur.com și pune link aici. Dar era mai bine înainte - fotografiile atasate nu dispăreau niciodată. Link spre comentariu
neiberr Reputație: 877 Postat August 28, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 28, 2020 La ce numar faceti referire? Nr. meu este 0725.388.986. Exact la nr. asta am sunat și robotul spune ca este nealocat...? Am semnalat problema deoarece pare ciudat... S a remediat între timp problema...? Link spre comentariu
kingx Reputație: 360 Postat August 28, 2020 Oras:_ Oras:_ Partajează Postat August 28, 2020 Revin cu un update, pentru domnii care sunt in cautare de intalniri pasionale, regulate, bazate pe o conexiune frumoasa si respect reciproc (primesc in zona Decebal sau ma deplasez, in functie de disponibilitate). Propun ca prima intalnire sa aiba loc in oras, unde putem bea ceva, sta de vorba si vedea daca dorim sa mergem mai departe. Nu activez full-time si cu atat mai mult imi doresc intalniri cu persoane de calitate. Am vrut sa pun si niste fotografii noi aici, dar nu gasesc niciun buton pentru atasarea lor :) Daca aveti idee cum se ataseaza, dati-mi de stire. Intre timp puteti intra pe site-ul meu (www.louisebucharest.com) pentru mai multe detalii si poze recente. Va doresc o zi minunata! Pentru poze iti pui poza pe site-ul asta: https://imgbb.com/, dupa ce iti apare upload complete, o sa ai o lista de EMBEDD CODES, si alegi din lista BBCode full linked si copiezi aici linkul. uite cum am facut cu o poza de pe site-ul tau:https://i.ibb.co/ScKX9sf/full-5f017c4d5f389.jpg Link spre comentariu
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat August 28, 2020 Partajează Postat August 28, 2020 Ai revenit de pe meleaguri străine??? Link spre comentariu
louise Reputație: 1 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 17, 2020 Pentru poze iti pui poza pe site-ul asta: , dupa ce iti apare upload complete, o sa ai o lista de EMBEDD CODES, si alegi din lista BBCode full linked si copiezi aici linkul.uite cum am facut cu o poza de pe site-ul tau:https://i.ibb.co/ScKX9sf/full-5f017c4d5f389.jpg Multumesc, dar din pacate nu am dreptul sa embed code... Link spre comentariu
daniel2012 Reputație: 578 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Septembrie 21, 2020 Superba! Poti sa scrii in descrierea ta cate ceva despre servicii? Multumim. Link spre comentariu
profuyyy Reputație: 80 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 21, 2020 Cât ar fi halatul? Link spre comentariu
lovemypills2005 Reputație: 82 Postat Iunie 19, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 19, 2021 Louise, esti in zona? Link spre comentariu
lovemypills2005 Reputație: 82 Postat Iulie 18, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 18, 2021 Ai disparut, girl? Link spre comentariu
akos Reputație: 126 Postat Iulie 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 19, 2021 Nu ți se pare că s-a cam dus? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum