andreijbi Reputație: 2 Postat Februarie 15, 2016 Oras:arad Oras:arad Postat Februarie 15, 2016 Salut tuturor,acum cativa ani am cunoscut o tipa Claudiua statea prin aradul nou inainte de verbita in dreapta pe strada,era maritata dar la sot ii convenea sa o lase sa iti faca de cap,o faceau si impreuna,apoi sau mutat langa bila in micalaca,dar si-a schimbat numarul de tel si nu am mai gasito,fata era meseriasa,o cunoaste cineva?bruneta la vreo 1.70 si vreo +34 ani
djmario Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2020 Oras:arad Oras:arad Postat Septembrie 30, 2020 Salut tuturor,acum cativa ani am cunoscut o tipa Claudiua statea prin aradul nou inainte de verbita in dreapta pe strada,era maritata dar la sot ii convenea sa o lase sa iti faca de cap,o faceau si impreuna,apoi sau mutat langa bila in micalaca,dar si-a schimbat numarul de tel si nu am mai gasito,fata era meseriasa,o cunoaste cineva?bruneta la vreo 1.70 si vreo +34 aniCum arata aceasta Claudia?
andreijbi Reputație: 2 Postat Octombrie 2, 2020 Oras:arad Oras:arad Autor Postat Octombrie 2, 2020 Acum am trebui sa aiba in dur de 47 ani,bruneta,inalta,in jur de 70 kg,atat imi aduc aminte pentru ca au trecut ani buni
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum