robby82 Reputație: -1 Postat Februarie 16, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 16, 2016 Doua.femei.mature.roscata.40.ani,sanii medii.si.bruneta,35.ani.sanii.marii oferim.sex.oral.-normal.si.sow.lesbi inclus.barbatilor.interesatihttp://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/sow-lesbi-si-sex-de-calitate/7b0e6d7e7f6e6355.htmlTel.0731887419A fost cineva la ele?
marcusm Reputație: 927 Postat Februarie 17, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Februarie 17, 2016 Am fost eu la cea de 35(?),acum vreun an si am vazut,o si pe cealalta. Amandoua au mai mult,gen 40 cu 50,femei de serviciu,mai ales blonda. Erau pe aleea muzicii,ap naingrijit,am ramas un nr pt descarcare,fiind pret accesibil. Nu recomand decat pt cine vrea sa f... si nu are pretentii
robby82 Reputație: -1 Postat Februarie 17, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Februarie 17, 2016 La 17.02.2016 la 6:36, marcusm a spus: Am fost eu la cea de 35(?),acum vreun an si am vazut,o si pe cealalta. Amandoua au mai mult,gen 40 cu 50,femei de serviciu,mai ales blonda. Erau pe aleea muzicii,ap naingrijit,am ramas un nr pt descarcare,fiind pret accesibil. Nu recomand decat pt cine vrea sa f... si nu are pretentiiNu sunt genul care cauta fodomodele.Imi plac foarte mult femeile mature,si ma gandeam sa le fac o vizita,mai ales ca fac si show lesby.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum