Sari la conținut

moderatoarele de topice sterg recenzile negative si notele sub 9

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Cu pula 'ceie lipita de parete n-ai ? ... si tu infipta in dansa ?  :laugh2  .... aia vrem noi sa vedem, nu d'astea infofolita pana-n gat 

Nu am de ce sa postez poze din alea!  :rax2

Link spre comentariu
Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

De curand am fost la "Meda" , de fapt nu la ea ci la colega ei de cuib, nu mai tin mite cum isi spunea , Ella parca, Meda era in C.O.

Locatia o stiti probabil, Campului 131 parca, la demisol, un fel de combinatie nefericita intre garsoniera si ap cu o camera.

Colega, o fatuca la 21 de ani declarati, usor durdulie, bruneta ( nu bag mana-n foc ca nu e romma) care a invatat prima data mercurialul de la mentora ei: 200 ron finalizarea.

Avand in vedere ca relatia cu consoarata decurgea destul de prost, si a fost prima care a raspuns la telefon am zis WTF , hai ca merge si asta.

Ajuns la locatie, fatuca m-a asteptat in pantaloni scurti si tricou, nimic special. Dup ce am iesi de la dus ( ea a declarat ferm ca tocmai ce a facut...), m-a asteptat in chiloti si sutien negru ambele din dantela.

Mi-a spus sa ma intind pe spate , pt oral off-course, care l-a executat neprotejat ( la solicitarea mea) , grabita si fara atentie la partile adiacente. La solicitarea mea expresa mi-a dat si niste limbi pe ouale prospat barbierite !

Dupa scurta repriza de oral mi-a propus s-o iau tare pe la spate, cica asa ii place ei. Cand i-am dat o limba ca s-o umezesc un pic parca afirmatia ei legata de iminentul dush nu mi-a mai parut asa de reala :) Am inceput sa pompez la ea, mi s-a parut destul de largutza, eu ma incadez perfect la categoria medium (  exact ca'n statistici :) ) , dupa care am luat-o la un umeri / craci unde am si finalizat.

Concluzia:

Oral : 7;

Normal : 7,5;

Anal : N/A ( refuzat categoric).

GFE : 7 ( nici nu am incercart s-o sarut pe gura );

Final: 7,25.

FOARTE INTERESANT: la final , cand ma inbracam am facut un pic de small talk si am intrebat-o de Meda, mai exact daca activeaza impreuna in acceasi locatie. Ea mi-a spus ca , DA, si avand in vedere ca tot ap e o camera un hol si o baie am intrebat-o ce face in timp ce ea sau Meda au client !?!?! , SURPRISE: cica DE CELE MAI MULTE ORI CLIENTII PREFERA O PARTIDA IN 3 ( EL + ELE) , si sa se explica coabitarea perfecta :)))

DO U BELIVE THAT  ???

Hm,  ultima parte ma face sa presupun ca e recenzie pe bune...

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator altu2

Dupa cum ne asteptam cu totii, Meda a.k.a. Medeea a sters recenzia de pe topicul ei.

De data asta, zic eu, 50% corect.

De ce 50% corect?

Pai, din ce inteleg eu, cea recenzata nu este Meda a.k.a. Medeea, ci colega ei.

Bun, si acuma intrebare pentru @gigikent2016: cand ai stabilit intalnirea ai sunat pe numarul de telefon al "printesei de top" sau pe numarul colegei ei (care o fi ala?).

In functie de raspunsul "traficantului de tigari", cele 50 de procente se pot transforma in 0% sau 100%.

Cred ca telefonul de serviciu lasat la indemana (ca doar nu pot spune <indeurechea>, sau <indegura>) orisicui poate cauza prejudicii de "imagine".

Link spre comentariu

Proasta de Meda șterge tot . Și Io Am pus 3 recenzii . Aia șterge tot așa parașută cum îi ea. Când am fost Io la ea era tot cu Țiganca aia mică și mi-o dat o adresă greșită peste drum ca să - mi vadă fața . O proastă de dă în gropi . Are niște discuții de zici că i paralizat creieru . O retardă . Țiganca aia cu păr pe mâini îi dă clasa . Îi o iapă proastă parșivă cât încape. bine zice "addicted,, colegu când zice de ea . Așa o tâmpită nu mi-o fost dat să văd .

Link spre comentariu
Vizitator carlos.luchian

Proasta de Meda șterge tot . Și Io Am pus 3 recenzii . Aia șterge tot așa parașută cum îi ea. Când am fost Io la ea era tot cu Țiganca aia mică și mi-o dat o adresă greșită peste drum ca să - mi vadă fața . O proastă de dă în gropi . Are niște discuții de zici că i paralizat creieru . O retardă . Țiganca aia cu păr pe mâini îi dă clasa . Îi o iapă proastă parșivă cât încape. bine zice "addicted,, colegu când zice de ea . Așa o tâmpită nu mi-o fost dat să văd .

Nu stiu unde au invatat parasutele cheia asta cu traversatu de 10 ori.........

Link spre comentariu
Vizitator transparent

:slap2 Bravo,mah,don Juan.Vezi sa nu-ti plesneasca vreo vena.

Zici ca tu esti futacul suprem  :laugh2

Conni,scuze.  :hihat

:laugh2   :laugh2     :clapp   :clapp   :clapp  

pisicuts,te rog,sterge cele 2 postari de pe topicul frumoasei Conni
divo,esti ultimul u(LOO))ser de la care ma steptam la "aplauze''. Sincer,imi esti antipatica ,so , iesi in PLM. 
Link spre comentariu

Mare tâmpit ești ,dobitoc chiar !!Mi-am cerut scuze ,idiotule ,in PM pt faptul că te-am aplaudat...Nu te aplaudam pe tine ,tatăl idioților ce ești !!Aplaudam faptul că ai spus ceva înțelept și împotriva ungurului prost ,Paloșul -subțire ..,Looser este mă-ta care te-a creat așa imbecil. Ce să-ți fac dacă n-ai simțul umorului ??????Asta este ..., Ești un prost . Mai prost decât ungurul prost de serviciu .., Paloșul subțire . Dacă îți sunt antipatică ,mă bucur !!!!!....., ÃŽnseamnă că mi-am atins scopul !!!Hai ,Sictir că ești bou!!!!😳😳😚😗😗😙😜😜😜😜

Link spre comentariu

Să iasă mă-ta in PLTa ......Boule!!😚😚😗😜😜😜😙😗😚😚😜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜œðŸ˜œðŸ˜™ðŸ˜™ðŸ˜—😗😗😔😒😞

Link spre comentariu

Ești i ,,curvă ,,proastă !!!Curvă cu penis ....😨😨😱😱😱😆😆😖😆😆😋😋😱😠😃😃😗😙😙😙😜😜

Link spre comentariu

Servus ,Futadorule!!Mi-era dor de tine!!!....Curvele cu penis de aici sunt acele parașute pe nume bărbați care scriu aiurea ...Bună întrebare ::se fut sau sunt futute??Păi cum eu am și penis și păsărică mi-e greu să-ți răspund .Eu de regulă îi cam fut pe mulți de pe aici ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...