Sari la conținut

Ramonik - 0757791668 [email protected]

Postări Recomandate

• Oras:Mioveni
  • Oras:Mioveni

Buna ziua.

Am patit-o si eu dupa o vizita la domnisoara.

Asta e nu e vina ei (se poate intampla oricui sa ia sau sa dea).

In orice caz nu regret nici una din cele 10 vizite facute, am fost mereu multumit. 

Dar nu m-a costat tratamentul cat zici tu, exista si remedii naturiste care nu te costa decat o vizita la supermarket.

Acum sunt bine.

Mersi frumos.

Sanatate.

• Like 1
Link spre comentariu

Nu ma mai intereseaza acest subiect. A fost vina mea ca nu am folosit prezervativ. Analizele de urina 200 RON. Antibiotice 260. Trei vizite la urolog și una la dermato 320 RON. Reteta nouă de antibiotice neluata...

Tie iti doresc sa fi sanatoasa asa cum spui tu ca ești.

Iar shumi daca ai rezolvat tu infecție bacteriana a uretrei cu tratament naturist cinste tie.

Eu mi am făcut datoria si mi am spus povestea pt ca fata sa se trateze si alti masculi sa evite astfel de neplaceri.

Link spre comentariu

Acum cateva zile am vizitat-o pe Ramona.

Pentru oamenii cu bun simţ, fata este alături de noi.Modalitatea de contact a fost tel. din titlu.Am stabilit ora si locaţia.

Ajuns acolo - garsonieră mare si curata în Prundu- m-a primit intr-o tinută sexy ca în pozele din forum. Caprioara are cam 20 de ani, e frumusica la faţă, genul slim cu tot ce-i trebuie !

După sucul si micile discuţii de rigoare, mi-a pus preze pe soldat şi a inceput un oral de zile mari(cu atentie la oo). Fiind f excitat, m-a terminat in doi minuţi.

69 mi-a dezvaluit o păsă mica, frumoasa, curata si epilată pe care am lins-o cu mare placere!

Cretinul ala mic de soldat nu a mai vrut nimic altceva, chiar daca Ramo l-a provocat la greu.

Aspect fizic 9

Atitudine 9

Oral din cat am vazut 10

GFE 9

Locatie 9,5 - daca era mai cald era de 10+

FK  din pacate nu face.Pt mine e f important!

în concluzie  e o fata deosebita care se implica in ceea ce face si e  alaturi de tine, poti discuta cu ea pe diverse teme.Cu siguranta o sa revin. Halatul 100 ron

• Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

decat sa fi racolata,mai bine ramai unde esti

valcea este plina de tigani-romi si terminati

succes in continuare

esti prea buna

Bai baiatule, tu te auzi ce zici ? Tiganii-romi, cum le zici tu, exista peste tot si sunt **spam editat**itari. Zici ca valcenii sunt terminati. Inseamna ca pitestenii sunt inceputi....Inceputi, de ce?

Bafta la 'sala', asta in cazul in care nu ai prins promotia ' carnete pt toata lumea'.

Vezi ca nu-i frumos sa etichezi lumea aiurea...!?

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: sex_valcea
  • Oras:valcea
  • Telefon: sex_valcea
  • Oras:valcea

Bai piticanie...cum adica racolata?...daca e sa o racoleze o racoleaza si din pitesti cine vrea>Cat despre tigani-rromi taci dreaq din gura.ca  la Valcea sunt baieti mai valabili decat in pitestiul ala...si bani mai multi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...