Sari la conținut

buna seara domnilor...

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Buna numele meu este Andra!Doresti sa iti petreci clipe frumoase alaturi de o blonda cu forme apetisante si provocatoare, stilata si senzuala. Doar un apel telefonic te desparte. Garantez placere,sex oral,normal,69,masaj,anal .  0745418130 nu raspund la privat sau la mesaje

post-190494-0-90106200-1455817630_thumb.jpeg

post-190494-0-92059100-1455817641_thumb.jpeg

• Like 9
Postat

100 lei / finalizare 

200 lei / ora

Locatie pe Mihai bravu

Mai are o colega!

Astea sunt detalii obtinute de la domnisoara!

O seara buna!

Pe bune alta treaba nu ai avut ce sa faci decat sa scrii detaliile care sunt pe "n" site-uri......nu inteleg ce mai faci tu pe acest site!!!!

Reputație: -422
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am vizitat-o pe domnisoara de curand si a fost o intalnire foarte placuta. Programarea facuta prin telefon cu maxim jumatate de ora inainte si respectata intocmai de ea. Locatia este pe Mihai Bravu aproape de Kaufland intr un apartament simplu si discret amenajat. Baia avea destule geluri de dus si camera de lucru arata curata.

Domnisoara este inalta, carne buna pe ea si niste sani maricei foarte bine proportionati.

Am ramas pentru o singura finalizare unde am trecut de la oral pana la anal, ambele protejate si executate foarte bine. Ce mi a placut a fost ca se juca cu mana la gogosica in timpul analului si chiar era stramta la poponeata(a folosit gel pentru lubrifiere).

Normalul a fost si el bun, nu a comentat la pozitii si nici macar la strangerea mai ferma a sanilor.

M am lasat terminat de mana ei inspre sfarsit, finalizand pe sanii ei.

Am fost foarte multumit si cu siguranta ma voi intoarce.

O: 7

N: 8

A: 9

Pret: 100RONx1, 200RONx2 + 50RON Anal

Nu stiu daca face finalizare orala, neprotejat oralul sau GFE.

• Minus 16
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

O: 7

N: 8

A: 9

Pret: 100RONx1, 200RONx2 + 50RON Anal

Nu stiu daca face finalizare orala, neprotejat oralul sau GFE.

FRENCH KISS OFERA?

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
Postat

Pe bune alta treaba nu ai avut ce sa faci decat sa scrii detaliile care sunt pe "n" site-uri......nu inteleg ce mai faci tu pe acest site!!!!

Buna Andra!!

Pe bune,nu iti inteleg reactia!!Te-a deranjat ceea ce a scris @paraditu86?

Tin sa te informez ca orice informatie adevarata este bine venit pe acest site,sincer,mie nu imi place o astfel de atitudine,omu' nu a vb urat si nu te-a jugnit,dar pe tine se pare ca te-a deranjat.

Caracterul tau conteaza destul de mult in cariera ta pe acest forum.

O zi buna!!!

Postat

Nu cred ca este treaba ta cevparere am eu in primul rand este dreptul meu sa imi spun punctul de vedere si sa comentez la absolut tot ce are legatura cu mine...pe de alta parte nu te inteleg pe tine de ce t bagi? Sunteti apropiati ca sa ii iei apararea? Nu ma cunosti nu vorbi despre mine...e o vorba foarte veche cand vulpea nu ajunge la struguri spune ca's acrii asa si tu...

• Membru Premium
Postat

Nu cred ca este treaba ta cevparere am eu in primul rand este dreptul meu sa imi spun punctul de vedere si sa comentez la absolut tot ce are legatura cu mine...pe de alta parte nu te inteleg pe tine de ce t bagi? Sunteti apropiati ca sa ii iei apararea? Nu ma cunosti nu vorbi despre mine...e o vorba foarte veche cand vulpea nu ajunge la struguri spune ca's acrii asa si tu...

Se vede de la o posta ca ai ceva probleme la mansarda,eu doar ti-am spus parerea mea despre reactia ta la adresa acelui user care sincer nu cred ca a gresit cu nimic,nu inteleg ce te-a deranjat,ca ti-a facut un serviciu?acele informatii trebuiau postate de tine,si el nu mai avea ce sa comenteze.

Pe viitor te sfatuiesc(prieteneste)sa nu mai iei foc asa de repede,singura iti faci rau,si ghici cine are de pierdut?

O seara frumoasa!!

• Like 6
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Se vede de la o posta ca ai ceva probleme la mansarda,eu doar ti-am spus parerea mea despre reactia ta la adresa acelui user care sincer nu cred ca a gresit cu nimic,nu inteleg ce te-a deranjat,ca ti-a facut un serviciu?acele informatii trebuiau postate de tine,si el nu mai avea ce sa comenteze.

Pe viitor te sfatuiesc(prieteneste)sa nu mai iei foc asa de repede,singura iti faci rau,si ghici cine are de pierdut?

O seara frumoasa!!

deseneaza-i :)))

• Like 1
  • Minus 1
  • Membru Premium
Postat

deseneaza-i :)))

Ma chinui degeaba,nici asa nu cred ca intelege! :slap2 :laugh2 .

• Like 5

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...