Sari la conținut

centura baia mare

Postări Recomandate

Vizitator jolt
Reputație: 0
Postat

Ai prins un moment mai rar. Seara pe Independentei portiunea Lukoil - Pasha si pe  Bucuresti de la intersectia cu Motorului pana la Auchan sigur stau la datorie. Dupa cate imi dau seama programul e in functie de conditiile meteo, si probabil afluxul de clienti. Mai nou vad 1-3 nomade pe Republicii, mai jos de Lukoil sau pe strada cu Muntele Sionului. Preturile sunt cele mentionate de tine.

• Like 1
Vizitator
Postat

Bai deci pusca mea, beau si eu din an in paste un vin, mai mult de-o sticla, de am vazut in topic "o baie-n mare" si ma gandeam la timpul asta baie-n mare pai iti ingheata si ... toate... Phuii, beutura asta... :laugh2 :laugh2 :slap2 :slap2 :slap2

Vizitator
Postat

Mai bine o laba cu sapun/scuipat...cu ce aveti la indemana !  :slap2

• Like 1
  • Telefon: dodyxxl
  • Oras:Baia Mare
  • Telefon: dodyxxl
  • Oras:Baia Mare
Postat

Bună Corina, unde ai locație, locuiești în BM?

• Oras:Vestul Salbatic
  • Oras:Vestul Salbatic
Postat

Dupa locatie ,ar parea ca locuieste in Europe, deci nu's prea sigur ca sta in BM :D

Vizitator
Postat

Nu.....acum sunt plecata din tara ...in mare parte a timpului activez in Bucuresti! :*

• Like 2
Vizitator
Postat

Dupa locatie ,ar parea ca locuieste in Europe, deci nu's prea sigur ca sta in BM :D

:kiss3 sunt in vacnta...(inca)nu am ajuns la Baia Mare!

Vizitator altu2
Postat

Mai baiete, lasa centura sau tu vrei cu tot dinadinsul sa iei ceva BTS si nu stii cum :)

AA, eu unu' nu inteleg.

Ce treaba ai tu cu gusturile omului?

Ce treaba ai tu si iesi in fata sa il determini sa lase centura?

El asta vrea si a repetat-o de cateva ori!

Crezi ca tu esti guru si ii poti impune cum trebuie el sa gandeasca, sau ce trebuie el sa faca?

Din cate stiu, sau presupun, nu ai pe piept insigna cu Politia Sanitara.

Care-i atunci treaba ta cu BTS?

Din cate stiu Ancutza (ST) s-a retras.

Inspre cine vrei sa-l indrumi atunci?

Pe cine ai luat sub aripa protectoare?

Spune-i omului clar si raspicat: du-te la dama aia si atentioneaza-o ca eu te-am trimis!

AA, esti penibil!

P.S.: AA ... ham, ham ...!

Vizitator altu2
Postat

AA, sa intelegi: cand cineva ma calca "pe bataturi" nu-l iert.

Tu ai intrat in acest joc al meu.

Nasol pentru tine!

Postat

Mai baiete, lasa centura sau tu vrei cu tot dinadinsul sa iei ceva BTS si nu stii cum :)

nu are rost sa ma duc la una la casa pt 150 lei cand la fel pot fute si pe una cu 50 lei. 

Postat

AA, sa intelegi: cand cineva ma calca "pe bataturi" nu-l iert.

Tu ai intrat in acest joc al meu.

Nasol pentru tine!

Daca tu ai timp liber berechet in acest sens, poti sa te joci, n-am treaba, iti raspund si eu cand pot, dar n-am sa iti caut dinadins postarile si a-mi umfla pipota cu pompa pe acele thread-uri.

Despre apripa ocrotitoare si ca as fi trimis pe cineva la o fata, nu am facut si nuvoi face asta niciodata, fiecare sa citeasca si sa cugete dupa cum il ajuta bagajul intelectual din dotare.

Eu nu ma erijez in guru sexului platit, spre deosebire de tine care incerci sa pari astfel in 99% din comentarii.

Despre cdentura, eu ma amuz de dorinta asta a oamenilor, observ cu stupoare ca majoritatea domnilor cauta doar o descarcare a lichidului seminal pe care sa nu si-o autoprovoace, nimic altceva, tandrete, placere, senzualitate, poate sunt eu prea pretentios din fire, insa intr-o parcare la margine de drum sau injtr-o intalnire de 30 min, nu ai cum sa gasesti aceste deziderate.

Stima si respect  :hihat

• Like 1
Postat

nu are rost sa ma duc la una la casa pt 150 lei cand la fel pot fute si pe una cu 50 lei. 

Nu am nimic personal cu placerea asta a ta, doar ma amuzam, daca tu atata cauti, centura e solutia, eu caut putin mai mult, deocamdata nu gasesc si ma concentrez spre alte activitati distractiva, deci, ce pot spune, mult succes si grija mare :)

Vizitator altu2
Postat

Daca tu ai timp liber berechet in acest sens, poti sa te joci, n-am treaba, iti raspund si eu cand pot, dar n-am sa iti caut dinadins postarile si a-mi umfla pipota cu pompa pe acele thread-uri.

Despre apripa ocrotitoare si ca as fi trimis pe cineva la o fata, nu am facut si nuvoi face asta niciodata, fiecare sa citeasca si sa cugete dupa cum il ajuta bagajul intelectual din dotare.

Eu nu ma erijez in guru sexului platit, spre deosebire de tine care incerci sa pari astfel in 99% din comentarii.

Despre cdentura, eu ma amuz de dorinta asta a oamenilor, observ cu stupoare ca majoritatea domnilor cauta doar o descarcare a lichidului seminal pe care sa nu si-o autoprovoace, nimic altceva, tandrete, placere, senzualitate, poate sunt eu prea pretentios din fire, insa intr-o parcare la margine de drum sau injtr-o intalnire de 30 min, nu ai cum sa gasesti aceste deziderate.

Stima si respect  :hihat

Sa fie asa cum spui tu.

Stima!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...