netherbanys Reputație: 1 Postat Februarie 20, 2016 Postat Februarie 20, 2016 salut, vreau sa stiu gasesc fete pe centura la 50 lei? oral +fucksi daca da in ce zone.
mmmircea Reputație: 126 Postat Februarie 22, 2016 Oras:oradea si tot ardealu Oras:oradea si tot ardealu Postat Februarie 22, 2016 zona Gold Plaza, zona Crenguta,
netherbanys Reputație: 1 Postat Februarie 28, 2016 Autor Postat Februarie 28, 2016 am fost pe acolo si nu am gasit, sambata seara mai exact
netherbanys Reputație: 1 Postat Aprilie 16, 2016 Autor Postat Aprilie 16, 2016 up careva? sau care stie pe la 70 80 lei fin
Vizitator jolt Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2016 Postat Aprilie 17, 2016 Ai prins un moment mai rar. Seara pe Independentei portiunea Lukoil - Pasha si pe Bucuresti de la intersectia cu Motorului pana la Auchan sigur stau la datorie. Dupa cate imi dau seama programul e in functie de conditiile meteo, si probabil afluxul de clienti. Mai nou vad 1-3 nomade pe Republicii, mai jos de Lukoil sau pe strada cu Muntele Sionului. Preturile sunt cele mentionate de tine. 1
netherbanys Reputație: 1 Postat Aprilie 18, 2016 Autor Postat Aprilie 18, 2016 pot sa fie in fiecare seara sau doar vineri/sambata/duminica?
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Aprilie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Aprilie 18, 2016 Oare ceu ce-au gresit pulilii voastre sa le varati in toate haznalele .... centura .... sa nu poti sa faci un dus inainte, sa nu aiba si ea ocazia sa se spele intre clienti ....
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 Bai deci pusca mea, beau si eu din an in paste un vin, mai mult de-o sticla, de am vazut in topic "o baie-n mare" si ma gandeam la timpul asta baie-n mare pai iti ingheata si ... toate... Phuii, beutura asta... :laugh2 :slap2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 Mai bine o laba cu sapun/scuipat...cu ce aveti la indemana ! 1
xdody Reputație: 3 Postat Aprilie 20, 2016 Telefon: dodyxxl Oras:Baia Mare Telefon: dodyxxl Oras:Baia Mare Postat Aprilie 20, 2016 Bună Corina, unde ai locație, locuiești în BM?
bogznimf Reputație: 79 Postat Aprilie 20, 2016 Oras:Vestul Salbatic Oras:Vestul Salbatic Postat Aprilie 20, 2016 Bună Corina, unde ai locație, locuiești în BM? Dupa locatie ,ar parea ca locuieste in Europe, deci nu's prea sigur ca sta in BM
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 Bună Corina, unde ai locație, locuiești în BM? Nu.....acum sunt plecata din tara ...in mare parte a timpului activez in Bucuresti! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 Dupa locatie ,ar parea ca locuieste in Europe, deci nu's prea sigur ca sta in BM sunt in vacnta...(inca)nu am ajuns la Baia Mare!
netherbanys Reputație: 1 Postat Mai 10, 2016 Autor Postat Mai 10, 2016 intreb din nou: stie cineva pe una care face la 50 lei la masina? ms faim
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Mai 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Mai 11, 2016 Mai baiete, lasa centura sau tu vrei cu tot dinadinsul sa iei ceva BTS si nu stii cum
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Mai 11, 2016 Postat Mai 11, 2016 Mai baiete, lasa centura sau tu vrei cu tot dinadinsul sa iei ceva BTS si nu stii cum AA, eu unu' nu inteleg.Ce treaba ai tu cu gusturile omului?Ce treaba ai tu si iesi in fata sa il determini sa lase centura?El asta vrea si a repetat-o de cateva ori!Crezi ca tu esti guru si ii poti impune cum trebuie el sa gandeasca, sau ce trebuie el sa faca? Din cate stiu, sau presupun, nu ai pe piept insigna cu Politia Sanitara.Care-i atunci treaba ta cu BTS? Din cate stiu Ancutza (ST) s-a retras.Inspre cine vrei sa-l indrumi atunci?Pe cine ai luat sub aripa protectoare?Spune-i omului clar si raspicat: du-te la dama aia si atentioneaza-o ca eu te-am trimis! AA, esti penibil! P.S.: AA ... ham, ham ...!
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Mai 11, 2016 Postat Mai 11, 2016 AA, sa intelegi: cand cineva ma calca "pe bataturi" nu-l iert.Tu ai intrat in acest joc al meu.Nasol pentru tine!
netherbanys Reputație: 1 Postat Mai 11, 2016 Autor Postat Mai 11, 2016 Mai baiete, lasa centura sau tu vrei cu tot dinadinsul sa iei ceva BTS si nu stii cum nu are rost sa ma duc la una la casa pt 150 lei cand la fel pot fute si pe una cu 50 lei.
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Mai 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Mai 11, 2016 AA, sa intelegi: cand cineva ma calca "pe bataturi" nu-l iert.Tu ai intrat in acest joc al meu.Nasol pentru tine! Daca tu ai timp liber berechet in acest sens, poti sa te joci, n-am treaba, iti raspund si eu cand pot, dar n-am sa iti caut dinadins postarile si a-mi umfla pipota cu pompa pe acele thread-uri.Despre apripa ocrotitoare si ca as fi trimis pe cineva la o fata, nu am facut si nuvoi face asta niciodata, fiecare sa citeasca si sa cugete dupa cum il ajuta bagajul intelectual din dotare. Eu nu ma erijez in guru sexului platit, spre deosebire de tine care incerci sa pari astfel in 99% din comentarii. Despre cdentura, eu ma amuz de dorinta asta a oamenilor, observ cu stupoare ca majoritatea domnilor cauta doar o descarcare a lichidului seminal pe care sa nu si-o autoprovoace, nimic altceva, tandrete, placere, senzualitate, poate sunt eu prea pretentios din fire, insa intr-o parcare la margine de drum sau injtr-o intalnire de 30 min, nu ai cum sa gasesti aceste deziderate. Stima si respect 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Mai 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Mai 11, 2016 nu are rost sa ma duc la una la casa pt 150 lei cand la fel pot fute si pe una cu 50 lei. Nu am nimic personal cu placerea asta a ta, doar ma amuzam, daca tu atata cauti, centura e solutia, eu caut putin mai mult, deocamdata nu gasesc si ma concentrez spre alte activitati distractiva, deci, ce pot spune, mult succes si grija mare
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Mai 11, 2016 Postat Mai 11, 2016 Daca tu ai timp liber berechet in acest sens, poti sa te joci, n-am treaba, iti raspund si eu cand pot, dar n-am sa iti caut dinadins postarile si a-mi umfla pipota cu pompa pe acele thread-uri.Despre apripa ocrotitoare si ca as fi trimis pe cineva la o fata, nu am facut si nuvoi face asta niciodata, fiecare sa citeasca si sa cugete dupa cum il ajuta bagajul intelectual din dotare. Eu nu ma erijez in guru sexului platit, spre deosebire de tine care incerci sa pari astfel in 99% din comentarii. Despre cdentura, eu ma amuz de dorinta asta a oamenilor, observ cu stupoare ca majoritatea domnilor cauta doar o descarcare a lichidului seminal pe care sa nu si-o autoprovoace, nimic altceva, tandrete, placere, senzualitate, poate sunt eu prea pretentios din fire, insa intr-o parcare la margine de drum sau injtr-o intalnire de 30 min, nu ai cum sa gasesti aceste deziderate. Stima si respect Sa fie asa cum spui tu. Stima!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum