andreyy89 Reputație: -1 Postat Februarie 21, 2016 Postat Februarie 21, 2016 Vad anunt new,sun imediat imi raspunde o voce calda si cu rabdare imi explica cu mare atentie detalii si tarife. 150cu250 OP+NP. face si anal dar asta se discuta acolo,zis si facut ajung la locatie nerabdator pisicuta ma asteapta in prosop am prinso fix cand a iesit de la dus.Sincer sa fiu pozele nu par a fi reale dar ideea e ca arata mult mai ok e super tipa. Frumoasa si zambitoare,fund misto. Trec si eu repede la dus,la baie am prosop curat si gel de dus toate ok doar ca se facuse apa si nu aveam papucei dar trecem peste. nerabdatoare ma pofteste in camera si trecem la actiune:OP: 10 face tot ce trebuie facut deci nu am nimic de obiectat (printre cele mai bune din cate am vizitat)NP: 8 pt ca nu se prea implica,se uita la ceas,am vrut sa o sarut dar mi a spus ca nu se saruta cu clientii iar din aceasta cauza pierde! OP+NP: Medie nota 9!Recomand: DaRevenit: Da (sper sa mai stea pe la noi) 1
marius45 Reputație: 1420 Postat Februarie 21, 2016 Oras:deva Oras:deva Postat Februarie 21, 2016 un numar de telefon?
gionito Reputație: -101 Postat Februarie 21, 2016 Oras:Grosswarden Oras:Grosswarden Postat Februarie 21, 2016 Tovarase Andreyy89, de cand s-au marit tarifele, parca era 100 juma 'de ora, 200 ora, cu un numar de anal inclus. E foarte clar cine esti si ce rol ai pe aici. Numai ca nici noi nu suntem prosti. 1 5
depravat Reputație: 68 Postat Februarie 22, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 22, 2016 poate ne spui si care e anuntul ca io cunosc vreo 6 Roxane, inclusiv prietena ta pe care o promovezi 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum