Sari la conținut

este o STAPINA in craiova ?

gymy1

Postări Recomandate

• Oras:tg-jiu
Postat

salut  ,caut de ceva vreme o excorta in craiova care face dominare ,am fost la mai multe dar nici una nu stie cu adevarat ce inseamna ,va rog daca cunoasteti pe cineva care face cu adevarat dominare sa imi lasati si mie nr ei  aici .  va salut 

• Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

salut  ,caut de ceva vreme o excorta in craiova care face dominare ,am fost la mai multe dar nici una nu stie cu adevarat ce inseamna ,va rog daca cunoasteti pe cineva care face cu adevarat dominare sa imi lasati si mie nr ei  aici .  va salut 

incearca aici http://anunturi.gds.ro/anunturi/erotice/domina-karla-cu-experienta-si/12263039

daca ai mai incercat si vrei si ajutor de pe acest site, mi se pare normal sa si impartasesti experientele.....

Postat

da  am sunat la DOMINA KARLA si a zis ca nu mai e valabil anuntul pentru ca pleaca din tara 

si oricum nu stiu ca atitudine cum era dar ca si instrumente  pentru dominare a zis ca nu are  

Postat

am fost la cel putin 6  -7 excorte care zic ca fac dominare dar nu am ce povesti pentru ca nu e nici pe departe ce imi doream sa fie ,  vroiam sa gasesc pe cineva care chiar face dominare  cu adevarat  

• Oras:South Romania
  • Oras:South Romania
Postat

mergi la jasmine,si eu am fost peste tot ca tine, dar la ea am gasit tot ce am cautat pina acum

mai multe detaili, telefon, link, poze, etc. daca exista...

thank you!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.