smotocilah Reputație: 1 Postat Februarie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2016 Buna dimineata, De vreo saptamana caut ceva in zona Militari si am da peste Mari. Pe scurt se pricepe la oral fara maini. Normal nu am apucat - nu i se deschidea lubrifiantul pana a reusit mi-a scazut interesul Bineinteles ca nu e fata din poze ea fiind o durdulie pe la 35 de ani. E singura in locatie, nu de lux dar nici ultima vagauna. Ai prosop n-ai papuci. Cred ca daca o mai lasam sa insiste la oral reusaem sa termin. Mentiune nu vrea sa stea cu spatele la tine nici in patru labe nici ea deasupra. 1
saturday.night Reputație: 750 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2016 Te referi la pozele astea? Ce servicii ofera? Cere si bani? 2
chelios Reputație: 372 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Into thin air Oras:Into thin air Postat Februarie 23, 2016 "Mentiune nu vrea sa stea cu spatele la tine nici in patru labe nici ea deasupra." - Tare rau asta ! Cred ca i este frica sa nu si ia vreun sut in cur ! )) 1
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 23, 2016 "Mentiune nu vrea sa stea cu spatele la tine nici in patru labe nici ea deasupra." - Tare rau asta ! Cred ca i este frica sa nu si ia vreun sut in cur ! ))Plm, poate are hemoroizi și fata se gândește la binele vostru...
chelios Reputație: 372 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Into thin air Oras:Into thin air Postat Februarie 23, 2016 Plm, poate are hemoroizi și fata se gândește la binele vostru...Asta...sau si mai plauzibil sa fie o grasa infecta plina de figuri si de NU-uri care dupa cum spune colegul in minirecenzie, lasa clientul neterminat. Sa le tot dai bani la astea...Cred ca tot un sut in dos se cere
laury Reputație: 24071 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 23, 2016 @Smotocilah, raspunde si tu la intrebari sau te ocupi de promovarea acvariilor?ðŸŸðŸ³ðŸ 😄
laury Reputație: 24071 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 23, 2016 Plm, poate are hemoroizi și fata se gândește la binele vostru...Cum promotorul @smotocilah nu spune nimic de servicii si tarife, eu banuiesc ca merge pe 50 lei fin. De ce nu sta capra pe la spate? Ori o doare de la atatea futaiuri, ori are negi, par la cur, frica sa nu rupi balonul cand i-o dai pe la spate, etc. Sunt curios daca este de etnie sau alba. Singura in locatie sau cuib?
bestseller Reputație: 2 Postat Martie 29, 2016 Postat Martie 29, 2016 https://nimfomane.com/forum/topic/67477-bruneta-lujerului-0799464215/
tevezis Reputație: 1050 Postat Martie 29, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 29, 2016 dacă în poze e nașpa ,în realitate e frumoasa ?:::))))))))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum