Sari la conținut

Madalina & Bianca

Postări Recomandate

• Telefon: pavel_lotru
  • Oras:Ramnicu Valcea
Postat

Vezi ca domnisoarele sunt admiratoare ale grupului "SAVOY" ! Nu ai bentita sau nu semeni cu Marian Nistor ai tariful marit cu 50% ! Deci fiti cu mare bagare de seama si atentie!

• Oras:Romania
Postat

O sa-mi cumpar bentita, decat sa-mi mareasca tariful cu 50 %, asa scap mai ieftin :)))

Una peste alta, chiar nu le-a vizitat nimeni ? Sau clientii nu sunt asa activi pe forum ?

Postat

E iarna ....e greu de scos ursul din vizuina! Asteapta cateva luni si o sa vezi atunci comentarii si propuneri!Pana atunci mai incearca pe la Pitesti(recomandarea mea) sau la Bucuresti...cum recomanda colegul nostru Mascul78! Ciocan tare si bafta multa!

• Oras:Valcea
  • Oras:Valcea
Postat

...dar chiar pe bune, nu mai e nimic de recomandat in Valcea!??? :-(

Postat

Am sunat la domnisoare, 150 de lei jumatatea de ora si 300 lei ora. M-am lasat pagubas.

Postat
  La 01.03.2016 la 22:12, hellz1 a spus:

Am sunat la domnisoare, 150 de lei jumatatea de ora si 300 lei ora. M-am lasat pagubas.

Daca erau amandoua la pretul de 300 lei ora era ok !tCiteste topicul    https://nimfomane.com/forum/topic/60267-a-fost-cineva/ si o sa  ivezi ca la Pitesti sunt doua la pretul de 250 ora la care se adauga camera!  Te las pe tine sa tragi concluzia!

• Oras:Râmnicu Vâlcea
  • Oras:Râmnicu Vâlcea
Postat

Tipele stau pe langa Dovali.Nu presteaza in apartamentul unde stau,doar la hotel.Nici nu ar avea unde,tinand cont ca sunt cu copii si barbatii (peștii) dupa ele.Din poze par cam "voluminoase"..... Si gipsy!

Postat
  La 04.03.2016 la 10:15, sex_vl a spus:

Tipele stau pe langa Dovali.Nu presteaza in apartamentul unde stau,doar la hotel.Nici nu ar avea unde,tinand cont ca sunt cu copii si barbatii (peștii) dupa ele.Din poze par cam "voluminoase"..... Si gipsy!

:))))))))

Postat

Nu zambesc! Rad cu gura pana la urechi!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...