adela29 Reputație: 26 Postat Martie 1, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Martie 1, 2016 La 28.02.2016 la 12:43, lion86 a spus: inca n-am terminatbai terminatule luatia-si fata in pizda ..mai te ti mult de capul meu?se caca Ploiestiu asta cat mananci tu?cacama-si in pizda mati sa ma caca
lion86 Reputație: 1150 Postat Martie 1, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 1, 2016 La 01.03.2016 la 17:07, adela29 a spus: bai terminatule luatia-si fata in pizda ..mai te ti mult de capul meu?se caca Ploiestiu asta cat mananci tu?cacama-si in pizda mati sa ma caca Terminata e mă-ta ca a fatat o asa retardata, dute dracu de zdreanta penala, te dai fata cuminte dar esti o centurista, cred ca esti una din alea de la McDonald's Nord mancami-ai cacatu, ca tot am o indisgestie, hai sa-l salivezi vaca penala imputita 1
adela29 Reputație: 26 Postat Martie 1, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Martie 1, 2016 La 01.03.2016 la 17:12, lion86 a spus: Terminata e mă-ta ca a fatat o asa retardata, dute dracu de zdreanta penala, te dai fata cuminte dar esti o centurista, cred ca esti una din alea de la McDonald's Nord mancami-ai cacatu, ca tot am o indisgestie, hai sa-l salivezi vaca penala imputitamamaaaa...esti obosit pe vorbe ai din alea de ani 90 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 1, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 1, 2016
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 1, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 1, 2016 La 01.03.2016 la 17:07, adela29 a spus: bai terminatule luatia-si fata in pizda ..mai te ti mult de capul meu?se caca Ploiestiu asta cat mananci tu?cacama-si in pizda mati sa ma caca Te-a silit sa fii dura, nu?
lion86 Reputație: 1150 Postat Martie 1, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 1, 2016 La 01.03.2016 la 18:39, alice adore a spus: Te-a silit sa fii dura, nu?in vorbe oricine e dur(a), dar in realitate sta capra 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 1, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 1, 2016 La 01.03.2016 la 18:42, lion86 a spus: in vorbe oricine e dur(a), dar in realitate sta capra Nici asta nu face...doar promite futaiuri gratis, face concursuri si "turnee" prin tara unde uita sa mai ajunga. A, si poze false, of course.
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Martie 1, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Martie 1, 2016 La 01.03.2016 la 18:42, lion86 a spus: in vorbe oricine e dur(a), dar in realitate sta capra La 01.03.2016 la 17:12, lion86 a spus: Terminata e mă-ta ca a fatat o asa retardata, dute dracu de zdreanta penala, te dai fata cuminte dar esti o centurista, cred ca esti una din alea de la McDonald's Nord mancami-ai cacatu, ca tot am o indisgestie, hai sa-l salivezi vaca penala imputita
adela29 Reputație: 26 Postat Martie 1, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Martie 1, 2016 La 01.03.2016 la 18:34, alice adore a spus: Alice poate iti e prieten sau amic da....prea se baga in toate pizdele!!Comenteaza,jigneste mai da-l darcu de virtual.de obicei asa se comporta fustrati care au avut o femeie maxim 2 pana la varsta lui!! 2
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 1, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 1, 2016 La 01.03.2016 la 19:45, adela29 a spus: Alice poate iti e prieten sau amic da....prea se baga in toate pizdele!!Comenteaza,jigneste mai da-l darcu de virtual.de obicei asa se comporta fustrati care au avut o femeie maxim 2 pana la varsta lui!! Nu imi e nici prieten, nici amic. Iar la faza cu bagatul in seama sunt nevoita sa iti dau dreptate.... 1
laur001 Reputație: 434 Postat Martie 11, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Martie 11, 2016 Haideti sa va spun cum sta treaba.Neavand ieri ce face zic sa incerc la domnisoara.Toate bune si frumoase, sunat, voce placuta, prezentat meniul, 60 lei oral si normal, am negociat la 50 lei si i-am zis ca vin in 30 minute.Ma urc in masina parchez la Kaufland Vest, domnisoara sta in blocurile fata n fata cu Liceul Socolescu, usor de ajuns, ajung la usa cu pricina...si de aici incepe actiunea...Ma gandeam o fi slaba, frumusica, ma fratilor, deschide usa apare un elefant in fata mea gata sa-mi pice ochii.Batrana, grasa, urata, imi venea sa-mi dau cu pumnu in cap.I-am zis ca nu arata ca n poze, a bagat repede motive ca i le-a pus cineva, ca a mai patit, n -am ramas, a plecat, a zis sa raman ca mai are o colega atunci se schimba...iar ganduri...doamne peste ce mai dau, dar apare o fata blonda,nu era de etnie, buna, sani mari, fermi, frumosi, la fata de 7, zic sa raman pentru oral si normal la 70 lei finalizarea A inceput cu un oral soft, fara atentie asupra zonelor adiacente, fara laba sau senzatie de graba, executat un pic mecanic, fara dinti, a fost cat de cat ok.Trecem la normal, eu deasupra, dau 5 minute, nu geme nu nimic, schimbat pozitia ea deasupra, nu comenteaza cum o pui asa sta, era destul de stramta, dupa 5-6 minute termin in balonas. Oral: 7.5-8 lipsa dt, zone adiacente, dar in prinicpiu a fost okNormal: 8 e de dat in eaLocatie: 6 mic, inghesuit, un miros ciudat sau poate sunt eu prea pretentios, ce mi-a placut este faptul ca era cat de cat curatenie.De revenit: Daca schimba locatia si tehnica la oral pentru domnisoara blonda de ce nu Iar la doamna care raspunde la acest numar, sincer va spun, mai bine stau in fata laptopului, imi iau un ceai si niste biscuiti si ne facem de cap (eu cu prietenul meu) Bafta 3
sanglierx Reputație: 72 Postat Martie 11, 2016 Postat Martie 11, 2016 Deci concluzia este ca nici una din prestatatoate nu seamana cu fata din poze de la inceputul acestui topic....
rockerulz Reputație: 55 Postat Martie 11, 2016 Postat Martie 11, 2016 La 11.03.2016 la 8:53, laur001 a spus: Haideti sa va spun cum sta treaba.Neavand ieri ce face zic sa incerc la domnisoara.Toate bune si frumoase, sunat, voce placuta, prezentat meniul, 60 lei oral si normal, am negociat la 50 lei si i-am zis ca vin in 30 minute.Ma urc in masina parchez la Kaufland Vest, domnisoara sta in blocurile fata n fata cu Liceul Socolescu, usor de ajuns, ajung la usa cu pricina...si de aici incepe actiunea...Ma gandeam o fi slaba, frumusica, ma fratilor, deschide usa apare un elefant in fata mea gata sa-mi pice ochii.Batrana, grasa, urata, imi venea sa-mi dau cu pumnu in cap.I-am zis ca nu arata ca n poze, a bagat repede motive ca i le-a pus cineva, ca a mai patit, n -am ramas, a plecat, a zis sa raman ca mai are o colega atunci se schimba...iar ganduri...doamne peste ce mai dau, dar apare o fata blonda,nu era de etnie, buna, sani mari, fermi, frumosi, la fata de 7, zic sa raman pentru oral si normal la 70 lei finalizarea A inceput cu un oral soft, fara atentie asupra zonelor adiacente, fara laba sau senzatie de graba, executat un pic mecanic, fara dinti, a fost cat de cat ok.Trecem la normal, eu deasupra, dau 5 minute, nu geme nu nimic, schimbat pozitia ea deasupra, nu comenteaza cum o pui asa sta, era destul de stramta, dupa 5-6 minute termin in balonas. Oral: 7.5-8 lipsa dt, zone adiacente, dar in prinicpiu a fost okNormal: 8 e de dat in eaLocatie: 6 mic, inghesuit, un miros ciudat sau poate sunt eu prea pretentios, ce mi-a placut este faptul ca era cat de cat curatenie.De revenit: Daca schimba locatia si tehnica la oral pentru domnisoara blonda de ce nu Iar la doamna care raspunde la acest numar, sincer va spun, mai bine stau in fata laptopului, imi iau un ceai si niste biscuiti si ne facem de cap (eu cu prietenul meu) BaftaA trecut ceva vreme... Pozele-mi par cunoscute. La fel si locatia... In apartament are o gramada de chestii gen "hand-made" din scoici ??
shadowangel Reputație: 2899 Postat Martie 11, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 11, 2016 In sfarsit apare la testate.
lion86 Reputație: 1150 Postat Martie 11, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 11, 2016 La 11.03.2016 la 12:54, shadowangel a spus: In sfarsit apare la testate. in sfarsit ... eu pe 26februarie am fost la ea si de abia azi a ajuns la testate ... moderatorul Ploiesti doarme ca o pula bleaga 2
shadowangel Reputație: 2899 Postat Martie 11, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 11, 2016 La 11.03.2016 la 13:01, lion86 a spus: in sfarsit ... eu pe 26februarie am fost la ea si de abia azi a ajuns la testate ... moderatorul Ploiesti doarme ca o pula bleagaVezi sa nu mai incasezi inca un warning. 1
dozadeamor Reputație: 179 Postat Martie 11, 2016 Postat Martie 11, 2016 O rugaminte catre laur, sa detalieze aspectul fetei! inaltime, kg, asa aproximativ... cate de multe informatii poate oferii el! 1
electro223 Reputație: 36 Postat Aprilie 12, 2016 Postat Aprilie 12, 2016 Pana la urma exista fata asta cu nasul mare?
amena Reputație: 232 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Aprilie 12, 2016 Am sunat si eu azi, dar mi-a zis pe langa restaurat Prestige, 200 Ron ora...!!!!
xrxx77 Reputație: -452 Postat August 2, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat August 2, 2016 Pe nasoasa din pozele de pe priul topic am vazut-o la sala in cane si oase.. Foarte buna la corp, dar o adevarata sperietoare la fata. 1 3
sanglierx Reputație: 72 Postat August 2, 2016 Postat August 2, 2016 si nu te-ai bagat in seama?ce nr o avea?
xrxx77 Reputație: -452 Postat August 3, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat August 3, 2016 La 02.08.2016 la 14:13, sanglierx a spus: si nu te-ai bagat in seama?ce nr o avea?Mu m-am bagat boss in seama cu ea. Ma faceam de cacao la baieti daca vedeau ca abordez nasaul ala Are cont si pe twoo. Cu mai multe poze... 1 3
shadowangel Reputație: 2899 Postat August 3, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat August 3, 2016 Zi-ne numele de pe Twoo daca binevoiesti. Cine stie, poate ca unii dintre noi intentioneaza s-o ia de nevasta.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum