Sari la conținut

Tanara bruneta-0727.586.363

laur001

Postări Recomandate

• Oras:BUCURESTI
Postat
  La 28.02.2016 la 12:43, lion86 a spus:

inca n-am terminat

bai terminatule luatia-si fata in pizda :laugh2 ..mai te ti mult de capul meu?se caca Ploiestiu asta cat mananci tu?cacama-si in pizda mati sa ma caca :laugh2

• Oras:Ploiesti
Postat
  La 01.03.2016 la 17:07, adela29 a spus:

bai terminatule luatia-si fata in pizda :laugh2 ..mai te ti mult de capul meu?se caca Ploiestiu asta cat mananci tu?cacama-si in pizda mati sa ma caca :laugh2

Terminata e mă-ta ca a fatat o asa retardata, dute dracu de zdreanta penala, te dai fata cuminte dar esti o centurista, cred ca esti una din alea de la McDonald's Nord mancami-ai cacatu, ca tot am o indisgestie, hai sa-l salivezi vaca penala imputita

• Like 1
Postat
  La 01.03.2016 la 17:12, lion86 a spus:

Terminata e mă-ta ca a fatat o asa retardata, dute dracu de zdreanta penala, te dai fata cuminte dar esti o centurista, cred ca esti una din alea de la McDonald's Nord mancami-ai cacatu, ca tot am o indisgestie, hai sa-l salivezi vaca penala imputita

mamaaaa...esti obosit pe vorbe :laugh2 ai din alea de ani 90

• Like 1
  • Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
Postat

:pope

Postat
  La 01.03.2016 la 17:07, adela29 a spus:

Te-a silit sa fii dura, nu?

Postat
  La 01.03.2016 la 18:39, alice adore a spus:

Te-a silit sa fii dura, nu?

in vorbe oricine e dur(a), dar in realitate sta capra  :ewpu  :dontgetit

• Like 1
Postat
  La 01.03.2016 la 18:42, lion86 a spus:

Nici asta nu face...doar promite futaiuri gratis, face concursuri si "turnee" prin tara unde uita sa mai ajunga. :laugh2

A, si poze false, of course. ;)

• Oras:----
  • Oras:----
Postat
  La 01.03.2016 la 18:42, lion86 a spus:

La 01.03.2016 la 17:12, lion86 a spus:

Postat
  La 01.03.2016 la 18:34, alice adore a spus:

:pope

Alice poate iti e prieten sau amic da....prea se baga in toate pizdele!!Comenteaza,jigneste mai da-l darcu de virtual.de obicei asa se comporta fustrati care au avut o femeie maxim 2 pana la varsta lui!!

• Like 2
Postat
  La 01.03.2016 la 19:45, adela29 a spus:

Alice poate iti e prieten sau amic da....prea se baga in toate pizdele!!Comenteaza,jigneste mai da-l darcu de virtual.de obicei asa se comporta fustrati care au avut o femeie maxim 2 pana la varsta lui!!

Nu imi e nici prieten, nici amic. Iar la faza cu bagatul in seama sunt nevoita sa iti dau dreptate....

• Like 1
Postat

Haideti sa va spun cum sta treaba.

Neavand ieri ce face zic sa incerc la domnisoara.Toate bune si frumoase, sunat, voce placuta, prezentat meniul, 60 lei oral si normal, am negociat la 50 lei si i-am zis ca vin in 30 minute.Ma urc in masina parchez la Kaufland Vest, domnisoara sta in blocurile fata n fata cu Liceul Socolescu, usor de ajuns, ajung la usa cu pricina...si de aici incepe actiunea...Ma gandeam o fi slaba, frumusica, ma fratilor, deschide usa apare un elefant in fata mea gata sa-mi pice ochii.Batrana, grasa, urata, imi venea sa-mi dau cu pumnu in cap.I-am zis ca nu arata ca n poze, a bagat repede motive ca i le-a pus cineva, ca a mai patit, n -am ramas, a plecat, a zis sa raman ca mai are o colega atunci se schimba...iar ganduri...doamne peste ce mai dau, dar apare o fata blonda,nu era de etnie, buna, sani mari, fermi, frumosi, la fata de 7, zic sa raman pentru oral si normal la 70 lei finalizarea

A inceput cu un oral soft, fara atentie asupra zonelor adiacente, fara laba sau senzatie de graba, executat un pic mecanic, fara dinti, a fost cat de cat ok.

Trecem la normal, eu deasupra, dau 5 minute, nu geme nu nimic, schimbat pozitia ea deasupra, nu comenteaza cum o pui asa sta, era destul de stramta, dupa 5-6 minute termin in balonas.

Oral: 7.5-8 lipsa dt, zone adiacente, dar in prinicpiu a fost ok

Normal: 8 e de dat in ea

Locatie: 6 mic, inghesuit, un miros ciudat sau poate sunt eu prea pretentios, ce mi-a placut este faptul ca era cat de cat curatenie.

De revenit: Daca schimba locatia si tehnica la oral pentru domnisoara blonda de ce nu

Iar la doamna care raspunde la acest numar, sincer va spun, mai bine stau in fata laptopului, imi iau un ceai si niste biscuiti si ne facem de cap (eu cu prietenul meu)  :rever

Bafta

• Like 3
Postat
  La 11.03.2016 la 8:53, laur001 a spus:

Haideti sa va spun cum sta treaba.

Neavand ieri ce face zic sa incerc la domnisoara.Toate bune si frumoase, sunat, voce placuta, prezentat meniul, 60 lei oral si normal, am negociat la 50 lei si i-am zis ca vin in 30 minute.Ma urc in masina parchez la Kaufland Vest, domnisoara sta in blocurile fata n fata cu Liceul Socolescu, usor de ajuns, ajung la usa cu pricina...si de aici incepe actiunea...Ma gandeam o fi slaba, frumusica, ma fratilor, deschide usa apare un elefant in fata mea gata sa-mi pice ochii.Batrana, grasa, urata, imi venea sa-mi dau cu pumnu in cap.I-am zis ca nu arata ca n poze, a bagat repede motive ca i le-a pus cineva, ca a mai patit, n -am ramas, a plecat, a zis sa raman ca mai are o colega atunci se schimba...iar ganduri...doamne peste ce mai dau, dar apare o fata blonda,nu era de etnie, buna, sani mari, fermi, frumosi, la fata de 7, zic sa raman pentru oral si normal la 70 lei finalizarea

A inceput cu un oral soft, fara atentie asupra zonelor adiacente, fara laba sau senzatie de graba, executat un pic mecanic, fara dinti, a fost cat de cat ok.

Trecem la normal, eu deasupra, dau 5 minute, nu geme nu nimic, schimbat pozitia ea deasupra, nu comenteaza cum o pui asa sta, era destul de stramta, dupa 5-6 minute termin in balonas.

Oral: 7.5-8 lipsa dt, zone adiacente, dar in prinicpiu a fost ok

Normal: 8 e de dat in ea

Locatie: 6 mic, inghesuit, un miros ciudat sau poate sunt eu prea pretentios, ce mi-a placut este faptul ca era cat de cat curatenie.

De revenit: Daca schimba locatia si tehnica la oral pentru domnisoara blonda de ce nu

Iar la doamna care raspunde la acest numar, sincer va spun, mai bine stau in fata laptopului, imi iau un ceai si niste biscuiti si ne facem de cap (eu cu prietenul meu)  :rever

Bafta

A trecut ceva vreme... Pozele-mi par cunoscute. La fel si locatia... In apartament are o gramada de chestii gen "hand-made" din scoici ??

Postat
  La 11.03.2016 la 12:54, shadowangel a spus:

In sfarsit apare la testate. :)

in sfarsit ... eu pe 26februarie am fost la ea si de abia azi a ajuns la testate ... moderatorul Ploiesti doarme ca o pula bleaga

• Like 2
Postat
  La 11.03.2016 la 13:01, lion86 a spus:

in sfarsit ... eu pe 26februarie am fost la ea si de abia azi a ajuns la testate ... moderatorul Ploiesti doarme ca o pula bleaga

Vezi sa nu mai incasezi inca un warning. :laugh2

• Like 1
  • Oras:Prahova
  • Oras:Prahova
Postat

Am sunat si eu azi, dar mi-a zis pe langa restaurat Prestige, 200 Ron ora...!!!! 

Postat

Pe nasoasa din pozele de pe priul topic am vazut-o la sala in cane si oase.. Foarte buna la corp, dar o adevarata sperietoare la fata.

• Like 1
  • Minus 3
Postat
  La 02.08.2016 la 14:13, sanglierx a spus:

si nu te-ai bagat in seama?

ce nr o avea?

Mu m-am bagat boss in seama cu ea. Ma faceam de cacao la baieti daca vedeau ca abordez nasaul ala :)

Are cont si pe twoo. Cu mai multe poze...

• Like 1
  • Minus 3

Postat

Zi-ne numele de pe Twoo daca binevoiesti. Cine stie, poate ca unii dintre noi intentioneaza s-o ia de nevasta. :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...