Sari la conținut

Loredana 0763306725

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Blonda simpatica !

Blonda, draguta, sani marii, 1.65m, 49kg ofer domnilor pretentiosi si care se respecta masaje erotice cu finalizare garantata la domiciliul clientului, hotel sau pensiune!!! Cer si ofer seriozitate maxima!!!

Judet: Cluj

Oras: Cluj-Napoca

Email: [email protected]

Telefon: 0763306725

Jucausa ,senzuala si dornica !!!

Buna! Sunt Loredana o domnisoara rafinata, sexy, senzuala, de 22 de anisori experta in arta masajului. Fac cu pasiune ceea ce fac. O ora cu mine e tot ce ti-ai putea dori. Revenire garantata. Deplasari la Hotel sau la domiciliu.

Judet: Cluj

Oras: Cluj-Napoca

Email: [email protected]

Telefon: 0763306725

Fratilor, nu stiu daca e tzeapa sau nu, nu stiu daca e noua sau nu. Am gasit-o la anunturile mai recente din piata a-z online. Am vorbit cu domnisoara putin pe mess. Detaliile aflate: 250 ron / 1h, oral+normal, oral neprotejat cu finalizare unde vrei tu, inclusiv gura/fata; normal protejat. Ofera servicii complete, adica si anal, insa trebuie sa plusezi la suma de 250 (nu mi-a spus cat), nu a fost foarte comunicativa, si nu am reusit sa obtin toate detaliile pe care le-as fi dorit. Nu are locatie, deocamdata. Cand i-am cerut poze nu a mai zis nimic, si a iesit brusc de pe mess. Salutari si respecte!

• Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...