maryoxfan Reputație: 0 Postat Mai 27, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Mai 27, 2016 Buna Maya maine esti disponibila?...as vrea sa te vizitez daca ai timp si pt mine... Link spre comentariu
gladiato Reputație: 731 Postat Mai 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 27, 2016 Acum ești libera Link spre comentariu
mayabruneta Reputație: 371 Postat Mai 28, 2016 Partajează Postat Mai 28, 2016 Disponibila pana la ora 20:00. Pupici dulci :* Link spre comentariu
mayabruneta Reputație: 371 Postat Mai 29, 2016 Partajează Postat Mai 29, 2016 Disponibila Link spre comentariu
mayabruneta Reputație: 371 Postat Mai 30, 2016 Partajează Postat Mai 30, 2016 Disponibila Link spre comentariu
mayabruneta Reputație: 371 Postat Mai 30, 2016 Partajează Postat Mai 30, 2016 Disponibila pentru programari. Pupici dulci Link spre comentariu
mayabruneta Reputație: 371 Postat Mai 30, 2016 Partajează Postat Mai 30, 2016 Disponibila :* Link spre comentariu
pycamar Reputație: 0 Postat Mai 30, 2016 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Mai 30, 2016 Buna,anal faci ? Link spre comentariu
laurentiu00 Reputație: 17 Postat Mai 31, 2016 Oras:acolosa Oras:acolosa Partajează Postat Mai 31, 2016 pai si cum a ramas fratilor pana la urma ? fata are ceva probleme de sanatate sau nu ? ca am vazut o gramada de pareristi pe aici (unii spun ca da, altii spun ca nu)...ar fi bine cei care au fost in ultima vreme la ea sa ne impartaseasca daca au avut pe urma probleme de sanatateZilele astea vine raspunsul Link spre comentariu
bozi31 Reputație: 0 Postat Mai 31, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 31, 2016 Buna. Astazi esti disponibila? Link spre comentariu
costichirila Reputație: -693 Postat Iunie 4, 2016 Oras:aici Oras:aici Partajează Postat Iunie 4, 2016 Am fost de curand la Mayabruneta, intradevar este de etnie si cum nu luasem alte numere de telefon la mine m-am hotarat sa raman , mare greseala.In primul rand pestele asteapta pe balconul de pe holul blocului de garsoniere unde locuieste maya, in al doilea rand in casa pute a pisat de caine pentru ca are un pui de labrador care isi face nevoile in casa.Cum intri in garsoniera socializezi un pic la o masa cu doua scaune dai cadoul si treci la treaba daca scapi de caine care de trage de pantaloni.Este o tipa slaba si tuciurie care nu-ti spune nimic cand te uiti la ea adica cu fata comuna.M-am dezbracat si am pus hainele pe scaun,s-a dezbracat si ea si hai in pat,m-a atentionat ca noile servicii nu mai includ sarutari si oral neprotejat asa ca a montat prezervativul cu greu din cauza unghiilor destul de mari si a trecut la un oral de ziceai ca-ti face laba fara sa aibe grija de imprejurimi, fara pupaturi, un fel de fast fuck.Am inceput cu caprita dar surpriza putea a peste stricat si m-am gandit la cei care au facut recenzii inaintea mea si au spus lucrul asta dar cum ma mancase in cur trebuia sa termin , am pus-o cu fata in sus si am futut o papusa gonflabila nu a schitat nici un gest statea precum salteaua si din gauza spreiului cu care se daduse intrucat nu se umezeste natural dupa spusele ei ,ziceai ca futi o gura de canal,am inchis ochii si m-am gandit la alte femei ca sa termin si sa plec naibii de acolo.Am terminat ,m-a sters cu servetel umed,m-am imbracat si am iesit furios pe mine ca nu am avut si alte numere de tel la mine.M-am dus spre lift pe culoarul lung si m-am facut ca plec trantind usa liftului,si m-am intors doi metrii sa vad daca am avut dreptate,da am avut ,pestele a iesit de pe balconul blocolui si a intrat in casa. Locatie 7 , gfe 2 nimic adica,oral 5, normal 5 , curatenie? pute si ea si in casa 5Nu o recomand nici dusmanilor ,eu consider ca trebuie trecuta le de evitat 11 2 Link spre comentariu
john_sheppard Reputație: -29 Postat Iunie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 4, 2016 deci la fel de "papusa gonflabila" precum Ania...doar ca aia nu mirosea ) Se pare ca lu Liviu58 ii place mirosul de peste stricat ) poate e bun prieten si cu pestele de la balconul holului! Pentru cine nu stie...Liviu58 este un admirator al donsoarei si un client fidel. 1 1 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iunie 4, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Iunie 4, 2016 iar ai aparut secatura? Da imi place saramura de peste, si pe banii mei admir pe cine vreau, te pot admira si pe tine 4 7 Link spre comentariu
laurentiu00 Reputație: 17 Postat Iunie 5, 2016 Oras:acolosa Oras:acolosa Partajează Postat Iunie 5, 2016 Liviu isi permite orice la cate recenzii a scris, ciobane (sheppard ) cativa il critica dar marea majoritate merg dupa el , imi spunea o fata ca decand a fost Liviu la ea telefonul suna continuu,Maya nu a fost proasta cand s-a imprietenit cu el 3 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 5, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 5, 2016 Liviu isi permite orice la cate recenzii a scris, ciobane (sheppard ) cativa il critica dar marea majoritate merg dupa el , imi spunea o fata ca decand a fost Liviu la ea telefonul suna continuu,Maya nu a fost proasta cand s-a imprietenit cu el Ai uitat sã-ți dai punct 4 Link spre comentariu
costichirila Reputație: -693 Postat Iunie 5, 2016 Oras:aici Oras:aici Partajează Postat Iunie 5, 2016 Lasa ca-i dau eu cand o sa am 1 1 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iunie 5, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Iunie 5, 2016 :no2 3 6 Link spre comentariu
costichirila Reputație: -693 Postat Iunie 5, 2016 Oras:aici Oras:aici Partajează Postat Iunie 5, 2016 M-am tinut de multe ori dupa Liviu esti tare frate dar aici ai fost un pic subiectiv sau cu tine se comporta altfel pentru ca are nevoie de tine,eu nu te acuz pe tine chiar te respect si nu am luat plasa pana aici. 1 1 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iunie 5, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Iunie 5, 2016 multumesc 3 6 Link spre comentariu
tevezis Reputație: 1049 Postat Iunie 5, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 5, 2016 Liviu vreau sa te cunun și pe tine și pe maya ce zici? Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iunie 6, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Iunie 6, 2016 sunt casatorit :no2 5 6 Link spre comentariu
mayabruneta Reputație: 371 Postat Iunie 8, 2016 Partajează Postat Iunie 8, 2016 Disponibilă. Serviciile prestate de mine sunt: - sex oral/normal protejat- 70 RON finalizarea- 150 RON ora 1 Link spre comentariu
mayabruneta Reputație: 371 Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 Disponibilă pentru programări. Pupici dulci :* 1 Link spre comentariu
mayabruneta Reputație: 371 Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 Disponibilă pentru programări 2 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iunie 13, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Iunie 13, 2016 :clapp :clapp :clapp :clapp 5 7 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum