Sari la conținut

Maya noua in bransa-0731237854

Postări Recomandate

Postat

No speak English. Sorry.

hi maya

do you speak English?

26-28

i am in bucharestyou're free in those days?

let me know

by

No speak English. Sorry.
Postat

Disponibila pentru voi :*

Serviciile prestate de mine sunt:

-Sex oral nep/pro

-Sex normal pro

-COB,iar COF + 50ron

-50ron fin/100ron ora.

Va pupicesc :*:*

post-199420-0-05135800-1458384068_thumb.jpeg

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am sunat in cursul zilei de azi si am stabilit o programare la ora 22:30. Ramas stabilit, si chiar ea m-a rugat ca in caz ca nu mai pot ajunge sa ii dau un sms. Booon, imi place,fata serioasa. I-am spus ca e posibil sa ajung mai devreme, in intervalul orar 22:00-22:30( nu eram sigur cand termin treaba si in ce timp ma incadrez ) . A zis ca nu e nici o problema sa o sun cand sunt in zona. Am plecat spre ea si ce e drept am ajuns cam pe la 22:00 si am zis sa sun, ca poate are timp de mine. Nimic.. am tot sunat timp de vreo 20 de minute si nu mi-a raspuns. Nu vreau sa zic nici de bine nici de rau, vreau doar sa relatez experienta. Va las pe voi sa judecati.

Cu stima...

Postat

Am sunat in cursul zilei de azi si am stabilit o programare la ora 22:30. Ramas stabilit, si chiar ea m-a rugat ca in caz ca nu mai pot ajunge sa ii dau un sms. Booon, imi place,fata serioasa. I-am spus ca e posibil sa ajung mai devreme, in intervalul orar 22:00-22:30( nu eram sigur cand termin treaba si in ce timp ma incadrez ) . A zis ca nu e nici o problema sa o sun cand sunt in zona. Am plecat spre ea si ce e drept am ajuns cam pe la 22:00 si am zis sa sun, ca poate are timp de mine. Nimic.. am tot sunat timp de vreo 20 de minute si nu mi-a raspuns. Nu vreau sa zic nici de bine nici de rau, vreau doar sa relatez experienta. Va las pe voi sa judecati.

Cu stima...

Imi cer mii de scuze dar am avut o problema personala care nu am stiut ca va dura atat de mult. Telefonul l-am lasat acasa din aceasta cauza nu ti-am raspuns. Inca o data imi cer mii de scuze. Te pup dulce :*
Postat

Imi cer mii de scuze dar am avut o problema personala care nu am stiut ca va dura atat de mult. Telefonul l-am lasat acasa din aceasta cauza nu ti-am raspuns. Inca o data imi cer mii de scuze. Te pup dulce :*

Ok. Apeciez ca macar te-ai scuzat. Asta e, ni se intampla tuturor sa avem situatii neprevazute.

Vizitator alin1187
Reputație: 0
Postat

Disponibila pentru voi :*

Serviciile prestate de mine sunt:

-Sex oral nep/pro

-Sex normal pro

-COB,iar COF + 50ron

-50ron fin/100ron ora.

Va pupicesc :*:*

frumos funduletz l-as linge ore in sir,se poate sa il ling 1h?cat este pretul doar pentru asta?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...