xxx.xxx Reputație: 816 Postat Februarie 26, 2016 Oras:xxx Oras:xxx Postat Februarie 26, 2016 Doamna matura doamna matura, 36 de ani, ofer masaj de relaxare si tonifiere intr-un cadru intim, zona Dristor, 0768278439 36 ani dristor
crazyfucker Reputație: 235 Postat Februarie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2016 Viziat sambata trecuta. Locatia aproape de Kaufland primul bloc pe partea dreapta cand te duci spre Dristor (venind din directia Mihai Bravu - intersectie cu Calea Vitan). Eu sunt cred ca la a 10-a vizita la ea. A fost acum ceva ani la cuibul de la Rosetti, dupa pe la Mall Vitan etc. Intotdeauna imi face placere. Am sunat m-am programat am stat de vorba ne-am igenizat si dupa am trecut la actiune. Oralul adanc cu multa saliva si lins pe coaie. La normal se implica. Finalizarea se poate orala, pe tate, cur. Este o femeie de nota 10. Tarif: 120 lei /hNote:Oral: 9Normal: 9GFE: 9. Revin in continuare la ea. 3
liviu58 Reputație: -7337 Postat Februarie 28, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Februarie 28, 2016 cum arata acum? 1 3
mr. oki Reputație: 441 Postat Martie 8, 2016 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Martie 8, 2016 Pai acum nu prea mai arata, ca sta ascunsa; de 2 zile sun la ea si ori tlf e inchis ori tlf nu mai exista ori D-na nu mai exista.....asta daca o fi existat vreodata........zic! Daca vreun Domn, aici de fata, da de dansa, sa ne lase si noua o varianta de contact. Daca D-na, aici de fata, binevoieste a ne vedea, rugam sa ne lase un tlf de contact.
liviu58 Reputație: -7337 Postat Martie 8, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Martie 8, 2016 Este cu Vanesa si cu Alexa in locatie ogarsonierea 2 3
mr. oki Reputație: 441 Postat Martie 9, 2016 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Martie 9, 2016 pai si frate Liviu - daca nu raspunde la tlf inseamna ca nu doreste a ne vedea; iar daca ea nu doreste, noi de ce am vrea? Zic! Tlf inchis sau scos din uz, anuntul deja nu mai este...so?
crazyfucker Reputație: 235 Postat Iulie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 17, 2017 Mai stie cineva ceva de ea? Am incercat la nr dar e inchis.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum