sculadescula Reputație: 6 Postat Februarie 27, 2016 Postat Februarie 27, 2016 din poze esti buna/frumusica. te-am pun la preferite. p.s. mi am sucit gatu'
iepulila Reputație: -14 Postat Februarie 27, 2016 Oras:CCCP Oras:CCCP Postat Februarie 27, 2016 Dragi frati confutadori...am fost la mandra.colega cu anya care am recenzat o.....sunat telefonat programat.intru in locatie o salut si pe anya si zic sa intru cu anuska.tipa pe la 25/27 de ani pierceuri pozele clar sunt reale.atitudine gfk...4 cu indulgenta aspect 8/10 genu fast fuck ii dau 100 de ron pt o finalizare nu avea sa mi dea rest 40 mi a dat 20..nu ca asta conta..ce a contat e ce a zis dupa...sa nu ma chinui pt aia 20 ca nu.mi arde...frumos....nu de alta da nu s genu de client nasol ii zic..ii zic sa inchida tv ul sa ne apucam de treaba zice ca nu sictirita....i am cerut banii m am ridicat imbracat plecat....atitudine de gara de nord si fast fuck.personal la ea nu mai revin.la anya in schimb da.am vrut sa intru cu ea da avea prog....iar leg de anal ce scriati mai sus...sper ca glumiti...dc nu lucreaza la atitudine..in maxim 1 sapt e la de evitat
alex_m Reputație: 503 Postat Februarie 28, 2016 Postat Februarie 28, 2016 Dragi frati confutadori...am fost la mandra.colega cu anya care am recenzat o.....sunat telefonat programat.intru in locatie o salut si pe anya si zic sa intru cu anuska.tipa pe la 25/27 de ani pierceuri pozele clar sunt reale.atitudine gfk...4 cu indulgenta aspect 8/10 genu fast fuck ii dau 100 de ron pt o finalizare nu avea sa mi dea rest 40 mi a dat 20..nu ca asta conta..ce a contat e ce a zis dupa...sa nu ma chinui pt aia 20 ca nu.mi arde...frumos....nu de alta da nu s genu de client nasol ii zic..ii zic sa inchida tv ul sa ne apucam de treaba zice ca nu sictirita....i am cerut banii m am ridicat imbracat plecat....atitudine de gara de nord si fast fuck.personal la ea nu mai revin.la anya in schimb da.am vrut sa intru cu ea da avea prog....iar leg de anal ce scriati mai sus...sper ca glumiti...dc nu lucreaza la atitudine..in maxim 1 sapt e la de evitatDaca nici nu ai inceput sa o futi si deja a inceput sa comenteze .... oare cum face daca i-o bagi in cur ? ) 1
iepulila Reputație: -14 Postat Februarie 28, 2016 Oras:CCCP Oras:CCCP Postat Februarie 28, 2016 Daca nici nu ai inceput sa o futi si deja a inceput sa comenteze .... oare cum face daca i-o bagi in cur ? )) sa ti zic o faza tare? intentionam sa o fac din greseala )) intentionat din greseala da cand am vazut atitudinea...2 ... o stiu de la sweet touch ....nu era tatuata atunci...mare scandal facea si pe acolo mi a zis o colega de a ei...pacat ca are fizic de meseria asta...dar atat.
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Februarie 29, 2016 Coreeeect! Trebuie lucrat la atitudine..altfel va parasi bransa asta si o astept pe Dorobanți!! 😜
anuska21 Reputație: 145 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Centru Bulevardul Unirii Oras:Centru Bulevardul Unirii Autor Postat Februarie 29, 2016 Buna, numele meu este Anuska, blonda slim, 21 ani, 54kg, 1,75m. Nu ezitatibsa ma descoperiti...Va pupacesc de nu va vedeti
anuska21 Reputație: 145 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Centru Bulevardul Unirii Oras:Centru Bulevardul Unirii Autor Postat Februarie 29, 2016 Programari la tel: 0727620476Mentionez faptul ca pozele imi apartin 100% 3
corhaneanu adrian Reputație: 145 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bucharest, RO Oras:Bucharest, RO Postat Martie 1, 2016 Auzi ce spun colegii, ca nu ai o atitudine prea OK....
liviu58 Reputație: -7337 Postat Martie 1, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Martie 1, 2016 Anuska,priviet,până acum am văzut două recesii,una bună,una rea,în amândouă ai gfe slab,as fi vrut să te vizitez, poți spune câteva cuvinte în privința asta? Oricum mai aștept câteva recenzii.Ti-ai luat numele asta ca ești din Rep.Moldova? paka 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 Esti pe stop astazi? vrei sa-i cumperi tampoane?
iepulila Reputație: -14 Postat Martie 1, 2016 Oras:CCCP Oras:CCCP Postat Martie 1, 2016 vrei sa-i cumperi tampoane?)))))))))
Vizitator menache Reputație: 0 Postat Martie 2, 2016 Postat Martie 2, 2016 Auzi ce spun colegii, ca nu ai o atitudine prea OK....O doare undeva de ce spun colegii!!!banii sa vina la ea restul e istorie!!!si bineinteles "vino sa te convingi ca nu e adevarat de zic fraierii astia"!!asta rezulta din atitudinea ei!!!nici macar nu zice ca nu e adevarat! 1
anuska21 Reputație: 145 Postat Martie 22, 2016 Oras:Centru Bulevardul Unirii Oras:Centru Bulevardul Unirii Autor Postat Martie 22, 2016 Blah blah blah ...cuming up of your mouth..with your blah blah blah...muuult mai vorbiti mey...acum v.am vazut...buna dimineata !cine e online ?
anuska21 Reputație: 145 Postat Martie 22, 2016 Oras:Centru Bulevardul Unirii Oras:Centru Bulevardul Unirii Autor Postat Martie 22, 2016 Auzi ce spun colegii, ca nu ai o atitudine prea OK....Pussyfied
anuska21 Reputație: 145 Postat Martie 22, 2016 Oras:Centru Bulevardul Unirii Oras:Centru Bulevardul Unirii Autor Postat Martie 22, 2016 ) sa ti zic o faza tare? intentionam sa o fac din greseala )) intentionat din greseala da cand am vazut atitudinea...2 ... o stiu de la sweet touch ....nu era tatuata atunci...mare scandal facea si pe acolo mi a zis o colega de a ei...pacat ca are fizic de meseria asta...dar atat.
anuska21 Reputație: 145 Postat Martie 22, 2016 Oras:Centru Bulevardul Unirii Oras:Centru Bulevardul Unirii Autor Postat Martie 22, 2016 Acum ma pis in gura unui client uro..si am programari... la urgente...te descurci
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2016 Postat Aprilie 1, 2016 Acum ma pis in gura unui client uro..si am programari... la urgente...te descurci
Postări Recomandate