hulk Reputație: 79 Postat Mai 30, 2012 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 30, 2012 BLONDA SI BRUNETA senzuale si dezinhibate, prietene intime oferim show-uri lesby d-lor ce-si doresc la activ o experienta sexuala in 3: sex oral nep deep, anal, fantezii;amandoua acceptam fin. orala. Locuim singure.Stie cineva detalii despre dansele? Am cautat pe forum numarul asta de tel, si nu am gasit nimic. Multumesc!
crys new Reputație: 109 Postat Mai 30, 2012 Telefon: angrycrys Oras:Iasiiiiiiiii Telefon: angrycrys Oras:Iasiiiiiiiii Postat Mai 30, 2012 care numar ca nu vad nici unul si nici orasul nu il mentionezi . Nici de unde ai luat anuntul de altfel
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Mai 30, 2012 Postat Mai 30, 2012 crys new, ce-ar fi sa inveti forumul, apoi sa postezi?
crys new Reputație: 109 Postat Mai 31, 2012 Telefon: angrycrys Oras:Iasiiiiiiiii Telefon: angrycrys Oras:Iasiiiiiiiii Postat Mai 31, 2012 crys new, ce-ar fi sa inveti forumul, apoi sa postezi?ok scuze my bad
danutz_bd Reputație: 73 Postat Iunie 1, 2012 Telefon: [email protected] Oras:romania Telefon: [email protected] Oras:romania Postat Iunie 1, 2012 se pare ca este vorba de Alexandra 35 de la Muncii+ Irina ,care s-au mutat pe Mosilor zona restaurant Burebista.
hulk Reputație: 79 Postat Iunie 1, 2012 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Iunie 1, 2012 Este vb de Alexandra:DOAMNA matura senzuala, discreta, dezghetata, cu chef de viata si de nebunii ofer companie celor ce-si doresc o evadare. Sex oral nep deep, fin orala fantezii diverse. Foto si video reale, Alexandra. 0737543460Si Irina:BLONDA senzuala, nonconformista, sincer foarte frumoasa, ofer companie intima numai la domiciliul meu d-lor discreti: sex oral nep., normal, anal, accept french kiss si fin. orala. Foto si video absolut reale, Irina. 0730335985Amandoua sunt deja pe forum, dar separat Eu raman cu itrebarea "cum este cu aman2?", oare se rusineaza una de cealalta, etc.Recenziile am vazut ca sunt bune la ambele, deci voi vizita si voi posta pe thread-urile lor, cate o recenzie.O zi buna sa aveti! 1
danburcea Reputație: 71 Postat Iunie 2, 2012 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 2, 2012 Ei bine, eu am participat la o intrunire cu cele doua doamne, luate la pachet. Recunosc ca nu le-am intalnit niciodata individual, a fost prima (si deocamdata ultima) vizita in cuibusorul lor. Fizic blonda arata mai bine, si pare ceva mai pasionala, bruneta este mai in varsta (aprox.40 ani), slabuta, si cam fara chef. Ambele sunt foarte mici de statura. Ca si servicii, oferta sex oral neprotejat, cu finalizare, ambele, normal protejat, iar despre anal nu stiu nimic (nu m-a interesat). N-am fost foarte impresionat datorita atitudinii reci, lipsei de dialog, chiar si la tigara fumata in bucatarie intre cele doua numere a trebuit sa le scot cuvintele din gura cu forta. Repet, nu stiu cum sunt luate separat, s-ar putea sa fie mai putin inhibate (cel putin blonda asa pare, si chiar vreau s-o revizitez chiar daca mai sus am scris ca a fost ultima vizita DEOCAMDATA). Scorul a fost de 300 ron, daca nu ma insel, iar perioada vizitei a fost cam acum doua saptamani.Mult succes! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum