anamada797 Reputație: 331 Postat Februarie 27, 2016 Oras:- Oras:- Postat Februarie 27, 2016 Am observat ca foarte multi barbati trateaza o femeie virgina cu mai mult respect decat pe una mai experimentata. Totodata am observat ca multi au fantezia de a fi primul. Cum vine asta? O respectati pe una ca e virgina, iar din secunda 2 dupa ce v-o bagati gata si cu respectul? S-a dus odata cu himenul?Daca aflati ca tipa cu care iesiti la suc e virgina va veti comporta altfel? In mod special pentru a o face prima data cu voi, pentru a bifa un trofeu?Ati fost vreodata primul?V-ati fi dorit?Scutiti-ma de :bye 2
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2016 Postat Februarie 27, 2016 madalino, nu stii cum functioneaza barbatul? Toata viata umbla dupa piszda si cand o prinde isi baga pwla in ea. 4 1
ceaica Reputație: 875 Postat Februarie 27, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Februarie 27, 2016 Esti un pic dezinformata( nu vorbesc de respect), dar cam toti barbatii pe care ii stiu nu prea isi doresc virgine din "n" motive 3
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2016 Postat Februarie 27, 2016 PS- Asa-i ca te-ai fute da' n-ai cu cine? 2 1
anamada797 Reputație: 331 Postat Februarie 27, 2016 Oras:- Oras:- Autor Postat Februarie 27, 2016 PS- Asa-i ca te-ai fute da' n-ai cu cine? Am cu cine! Stai tu linistit!
anamada797 Reputație: 331 Postat Februarie 27, 2016 Oras:- Oras:- Autor Postat Februarie 27, 2016 Esti un pic dezinformata( nu vorbesc de respect), dar cam toti barbatii pe care ii stiu nu prea isi doresc virgine din "n" motiveDa-mi niste exemple din cele n motive.
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2016 Postat Februarie 27, 2016 Ai o pwla ( de silicon). Daca aveai, nu pierdeai vremea páici, erai infipta'n pwla acum 2 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2016 Postat Februarie 27, 2016 Da-mi niste exemple din cele n motive. Iti dau eu unul: Cand futi o virgina te doare'n pwla. Plus ca face figuri ( o doare si pa ea). Doo motive. 1 1
ceaica Reputație: 875 Postat Februarie 27, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Februarie 27, 2016 Mult mai greu de convinsLipsa de experientaBocete mult mai multe in caz ca nu merge relatiaCuriozitatea ei in caz ca merge
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 27, 2016 Nu e vorba ca respecta mai mult virginele. Cel putin eu nu cred.Sansele sa le futa sunt de N ori mai mici decat pe unele dezvirginate, de aici sunt si ceva mai atenti in comportament si vocabular.Si cum a spus si Ceaica, multi evita virginele, prea multe batai de cap, responsabilitati, apoi poate nu mai scapi de ea ca vrea maritata...Pentru o partida de sex e cea mai neplacuta varianta daca nu esti cam **spam editat** si-ti place sa gusti din inocenta... Cei tampitei sau carora li s-a dus sangele din cap in pula... nu si-au facut pobleme cu cele de mai sus. Wham, bam! Thank you, mam! 6
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2016 Postat Februarie 27, 2016 Amandine, tu mai ești virgina?
pozaru Reputație: 240 Postat Februarie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 27, 2016 madalino, nu stii cum functioneaza barbatul? Toata viata umbla dupa piszda si cand o prinde isi baga pwla in ea.Un adevar cu multe intelesuri
copiltufutetot Reputație: -6 Postat Februarie 27, 2016 Oras:hell on earth Oras:hell on earth Postat Februarie 27, 2016 daca se indlagostete de balbat vilgina cu gleu scapi de ea 1
pozaru Reputație: 240 Postat Februarie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 27, 2016 Am observat ca foarte multi barbati trateaza o femeie virgina cu mai mult respect decat pe una mai experimentata. Totodata am observat ca multi au fantezia de a fi primul. Cum vine asta? O respectati pe una ca e virgina, iar din secunda 2 dupa ce v-o bagati gata si cu respectul? S-a dus odata cu himenul?Daca aflati ca tipa cu care iesiti la suc e virgina va veti comporta altfel? In mod special pentru a o face prima data cu voi, pentru a bifa un trofeu?Ati fost vreodata primul?V-ati fi dorit?Scutiti-ma de :bye Am avut o experienta de genul asta in adolescenta. Treaba e ca am fost amandoi virgini, dar am stiut noi ce sa facem acolo. In rest nimic deosebit. Am frecat toata noaptea la cersafuri sa nu le vada mama.
discretul18 Reputație: 5415 Postat Februarie 27, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Februarie 27, 2016 Da,nevasta-mea...si acu' imi scoate ochii...poftim respect din partea ei 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 27, 2016 Amandine, tu mai ești virgina? Hmmm Pasa, gura, fundulet, maini si picioare - nu, in urechi imi tot bag betisoare cu vata dupa ce ma spal pe par, in nas pun pariu ca m-am scarmanat cel putin de cateva ori... Aaaa, la subsuoara! Trebuie s-o incerc si pe asta acum! 2
ceaica Reputație: 875 Postat Februarie 27, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Februarie 27, 2016 GLUMAmarfa de galatidai un leu si futi sub brat...ca si acolo are par
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 27, 2016 GLUMAmarfa de galatidai un leu si futi sub brat...ca si acolo are par Bine ca ai scris cu litere mari, sa fie clar! Acolo n-am par. Oricum, mi-e ca ma gadil... 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 27, 2016 Hmmm Pasa, gura, fundulet, maini si picioare - nu, in urechi imi tot bag betisoare cu vata dupa ce ma spal pe par, in nas pun pariu ca m-am scarmanat cel putin de cateva ori... Aaaa, la subsuoara! Trebuie s-o incerc si pe asta acum! :laugh2 ce nebuna esti 1
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Februarie 27, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Februarie 27, 2016 Am observat ca foarte multi barbati trateaza o femeie virgina cu mai mult respect decat pe una mai experimentata. Totodata am observat ca multi au fantezia de a fi primul. :byeO tampenie mare cat casa poporului,in plm 2
ceaica Reputație: 875 Postat Februarie 27, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Februarie 27, 2016 Bine ca ai scris cu litere mari, sa fie clar! Acolo n-am par. Oricum, mi-e ca ma gadil... Dupa ce am scris eram un pic ingrijorat sa nu cumva sa fii din Galati 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 28, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 28, 2016 Am observat ca foarte multi barbati trateaza o femeie virgina cu mai mult respect decat pe una mai experimentata. Totodata am observat ca multi au fantezia de a fi primul. Cum vine asta? O respectati pe una ca e virgina, iar din secunda 2 dupa ce v-o bagati gata si cu respectul? S-a dus odata cu himenul?Daca aflati ca tipa cu care iesiti la suc e virgina va veti comporta altfel? In mod special pentru a o face prima data cu voi, pentru a bifa un trofeu?Ati fost vreodata primul?V-ati fi dorit?Scutiti-ma de :byede asta te trateaza taica-tu cu respect? 1
miskinladangleterre Reputație: 7 Postat Februarie 28, 2016 Postat Februarie 28, 2016 Somalezii, sudanezii si etiopienii apreciaza cel mai mult virginitatea.
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 28, 2016 Am observat ca foarte multi barbati trateaza o femeie virgina cu mai mult respect decat pe una mai experimentata. Totodata am observat ca multi au fantezia de a fi primul. In ce tara sau in ce localitati ai observat asta?!? La ce secol faci referire?!? Zau ca nu stiu ce sa te intreb....daca ai prietene virgine, prieteni dereglati sau daca tu stii ca metodele tale observationale au dat gres. . 4 15
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 28, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 28, 2016 https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/v/t1.0-9/12745701_179921752379097_711722460950419935_n.jpg?oh=be7ccf65ef3589dade101674c6721e21&oe=576754CF 8
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum