Sari la conținut

VIRGINA- fantezia universala a barbatilor (?)

Postări Recomandate

• Oras:-
Postat

:hi3

Am observat ca foarte multi barbati trateaza o femeie virgina cu mai mult respect decat pe una mai experimentata. Totodata am observat ca multi au fantezia de a fi primul.

Cum vine asta? O respectati pe una ca e virgina, iar din secunda 2 dupa ce v-o bagati gata si cu respectul? S-a dus odata cu himenul?

Daca aflati ca tipa cu care iesiti la suc e virgina va veti comporta altfel? In mod special pentru a o face prima data cu voi, pentru a bifa un trofeu?

Ati fost vreodata primul?

V-ati fi dorit?

Scutiti-ma de  :offtopic :exclamation:

:bye 

• Like 2
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

madalino, nu stii cum functioneaza barbatul?

Toata viata umbla dupa piszda si cand o prinde isi baga pwla in ea.

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:Pe langa pat
Postat

Esti un pic dezinformata( nu vorbesc de respect), dar cam toti barbatii pe care ii stiu nu prea isi doresc virgine din "n" motive

• Like 3
Vizitator sarlatanu
Postat

PS- Asa-i ca te-ai fute da' n-ai cu cine? 

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Esti un pic dezinformata( nu vorbesc de respect), dar cam toti barbatii pe care ii stiu nu prea isi doresc virgine din "n" motive

Da-mi niste exemple din cele n motive. :)

Vizitator sarlatanu
Postat

Ai o pwla ( de silicon). Daca aveai, nu pierdeai vremea páici, erai infipta'n pwla acum  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator sarlatanu
Postat

Da-mi niste exemple din cele n motive. :)

Iti dau eu unul: Cand futi o virgina te doare'n pwla.

Plus ca face figuri ( o doare si pa ea). Doo motive.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Mult mai greu de convins

Lipsa de experienta

Bocete mult mai multe in caz ca nu merge relatia

Curiozitatea ei in caz ca merge

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu e vorba ca respecta mai mult virginele.  :no2

Cel putin eu nu cred.

Sansele sa le futa sunt de N ori mai mici decat pe unele dezvirginate, de aici sunt si ceva mai atenti in comportament si vocabular.

Si cum a spus si Ceaica, multi evita virginele, prea multe batai de cap, responsabilitati, apoi poate nu mai scapi de ea ca vrea maritata...

Pentru o partida de sex e cea mai neplacuta varianta daca nu esti cam **spam editat** si-ti place sa gusti din inocenta... :)

Cei tampitei sau carora li s-a dus sangele din cap in pula... nu si-au facut pobleme cu cele de mai sus. Wham, bam! Thank you, mam! :)

• Like 6
Vizitator sarlatanu
Postat

Amandine, tu mai ești virgina?

Postat

madalino, nu stii cum functioneaza barbatul?

Toata viata umbla dupa piszda si cand o prinde isi baga pwla in ea.

Un adevar cu multe intelesuri

Postat

Am observat ca foarte multi barbati trateaza o femeie virgina cu mai mult respect decat pe una mai experimentata. Totodata am observat ca multi au fantezia de a fi primul.

Cum vine asta? O respectati pe una ca e virgina, iar din secunda 2 dupa ce v-o bagati gata si cu respectul? S-a dus odata cu himenul?

Daca aflati ca tipa cu care iesiti la suc e virgina va veti comporta altfel? In mod special pentru a o face prima data cu voi, pentru a bifa un trofeu?

V-ati fi dorit?

Am avut o experienta de genul asta in adolescenta. Treaba e ca am fost amandoi virgini, dar am stiut noi ce sa facem acolo. In rest nimic deosebit. Am frecat toata noaptea la cersafuri sa nu le vada mama.

Postat

Amandine, tu mai ești virgina?

Hmmm  :hmmm

Pasa, gura, fundulet, maini si picioare - nu, in urechi imi tot bag betisoare cu vata dupa ce ma spal pe par, in nas pun pariu ca m-am scarmanat cel putin de cateva ori... Aaaa, la subsuoara!  :laugh2

Trebuie s-o incerc si pe asta acum!  :laugh2

• Like 2
Postat

GLUMA

marfa de galati

dai un leu si futi sub brat

...ca si acolo are par

Postat

GLUMA

marfa de galati

dai un leu si futi sub brat

...ca si acolo are par

Bine ca ai scris cu litere mari, sa fie clar!  :laugh2

Acolo n-am par.  :no2

Oricum, mi-e ca ma gadil...  :laugh2  :blushing2

• Like 1
  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

Hmmm  :hmmm

Pasa, gura, fundulet, maini si picioare - nu, in urechi imi tot bag betisoare cu vata dupa ce ma spal pe par, in nas pun pariu ca m-am scarmanat cel putin de cateva ori... Aaaa, la subsuoara!  :laugh2

Trebuie s-o incerc si pe asta acum!  :laugh2

:laugh2 :laugh2 ce nebuna esti

• Like 1
  • Oras:unde vrea pula mea
  • Oras:unde vrea pula mea
Postat

O tampenie mare cat casa poporului,in plm

• Like 2
Postat

Bine ca ai scris cu litere mari, sa fie clar! :laugh2

Acolo n-am par. :no2

Oricum, mi-e ca ma gadil... :laugh2 :blushing2

Dupa ce am scris eram un pic ingrijorat sa nu cumva sa fii din Galati :)
  • Like 1
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

V-ati fi dorit?

de asta te trateaza taica-tu cu respect?

• Like 1
Postat

In ce tara sau in ce localitati ai observat asta?!? La ce secol faci referire?!?  :laugh2

Zau ca nu stiu ce sa te intreb....daca ai prietene virgine, prieteni dereglati sau daca tu stii ca metodele tale observationale au dat gres. :slap2 . 

• Like 4
  • Minus 15

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/v/t1.0-9/12745701_179921752379097_711722460950419935_n.jpg?oh=be7ccf65ef3589dade101674c6721e21&oe=576754CF :laugh2

• Like 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...