oradeanul84 Reputație: 305 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 12, 2016 Ce anume ?! A meritat vizita din plin. Draguta, amabila si priceputa Exact cand am fost, daca mai stii cine sunt.
charisma13 Reputație: 187 Postat Aprilie 13, 2016 Telefon: nuj.dazTea@yahhoohooohooo,Cim Oras:Fabrica de Redbull Telefon: nuj.dazTea@yahhoohooohooo,Cim Oras:Fabrica de Redbull Postat Aprilie 13, 2016 Stiu A meritat vizita din plin. Draguta, amabila si priceputa Exact cand am fost, daca mai stii cine sunt.Bineînțeles ca știu!!! Mersi și te mai aștept!!! ❤
oradeanul84 Reputație: 305 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 13, 2016 Stiu Bineînțeles ca știu!!! Mersi și te mai aștept!!! ❤ Sigur ma mai astepti? Asa tare ti-a placut? p.s. De ce zici ca e ultima zi? Unde pleci?
charisma13 Reputație: 187 Postat Aprilie 13, 2016 Telefon: nuj.dazTea@yahhoohooohooo,Cim Oras:Fabrica de Redbull Telefon: nuj.dazTea@yahhoohooohooo,Cim Oras:Fabrica de Redbull Postat Aprilie 13, 2016 Sigur ma mai astepti? Asa tare ti-a placut? p.s. De ce zici ca e ultima zi? Unde pleci?Nu plec , vreau sa va sperii
ryan07 Reputație: 63 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 13, 2016 Am fost astazi in vizita la Karina. Aveam de invatat pentru un test iar la un moment dat, din plictiseala m-am gandit sa intru pe forum. Citind topicul Karinei si vazand pozele nu m-am m-ai putut concentra la invatat si m-am tot gandit, (sa o sun, sa nu o sun, sa o sun, sa o sun), mai aveam 2 ore pana la test . Am sunat pana la urma si mi-a raspuns cu o voce foarte placuta spunandu-mi ca ma poate primi imediat. Mi-a dat indicatiile referitoare la zona si in aproximativ 15 min am ajuns. Mi-a deschis usa personal (mai are o colega de apartament din cate mi-am dat seama, nu am vazut-o dar am auzit-o cand vorbeam cu ea la telefon) am pupat-o si i-am oferit o cutie cu Rafaelo, e foarte frumoasa Karina, m-a asteptat intr-o tinuta foarte sexy, pe tocuri cred, nu mai tin minte exact, fiind mai emotiv numai la asta nu ma gandeam , arata mai bine decat in poze dupa parerea mea. M-a invitat in dormitor unde mi-a prezentat serviciile. Am optat pentru oral normal si normal protejat dupa care am mers sa fac un dus rapid, facusem si acasa inainte de a pleca. Ajuns din nou in dormitor m-a asteptat dezbracata pe pat; m-am asezat langa ea si a inceput cu un oral neprotejat foarte senzual, se vede ca are experienta, putin mai tarziu am sarutat-o cateva minute pe sani iar mai apoi a trecut la LOT. Nu am rezistat mult si am terminat, mai repede decat mi-as fi dorit, eu fiind incepator am multe de invatat. M-am imbracat si am plecat la facultate sa dau testul la Macroeconomie .Note:Zona: Aproape de magazinul Crisul, foarte usor de gasit.Locatie: 9 (cred ca e defect becul din baie, in rest e frumos, curat, pat mare in dormitor)Aspect: 10 ON: 10NP: 10 (data viitoare sper sa rezist mai mult)GFE: 9 (nu e foarte vorbareata dar nici nu a avut ocazia fiindca nu am stat foarte mult, nici eu nu sunt)Tarif: 150 de leiDe revenit: DA (a spus ca mai sta in Oradea) 5
ryan07 Reputație: 63 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 13, 2016 Si macar ai stiut la test? Am raspuns la toate intrebarile, acum astept nota.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2016 Postat Aprilie 13, 2016 Sper ca nu ai raspuns cu ON, NP,LOT,etc 12 1
ryan07 Reputație: 63 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 13, 2016 Sper ca nu ai raspuns cu ON, NP,LOT,etc Sper ca nu, oricum nu stie proful ce's astea :
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2016 Postat Aprilie 13, 2016 Sper ca nu, oricum nu stie proful ce's astea : Esti chiar asa de sigur? Poate este coleg cu noi pe forum. 12 1
hoember Reputație: 181 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Postat Aprilie 13, 2016 @ryan07: In prima faza, ai zis ca ai optat pentru OP, dar cand ti l-a facut ai zis ca a fost N. Nu e o problema mare, doar sa ai grija sa nu te ia valul si sa faci NN. Ca viitor economist e bine sa stii ca economia de piata se bazeaza pe cerere si oferta si orice factor poate bruia bunul mers al economiei. 5
ryan07 Reputație: 63 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 13, 2016 @ryan07: In prima faza, ai zis ca ai optat pentru OP, dar cand ti l-a facut ai zis ca a fost N. Nu e o problema mare, doar sa ai grija sa nu te ia valul si sa faci NN. Ca viitor economist e bine sa stii ca economia de piata se bazeaza pe cerere si oferta si orice factor poate bruia bunul mers al economiei. Esti chiar asa de sigur? Poate este coleg cu noi pe forum. Atunci am dat de dracu . Gata, nu mai fac off topic. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2016 Postat Aprilie 13, 2016 Atunci am dat de dracu . Gata, nu mai fac off topic.
charisma13 Reputație: 187 Postat Aprilie 14, 2016 Telefon: nuj.dazTea@yahhoohooohooo,Cim Oras:Fabrica de Redbull Telefon: nuj.dazTea@yahhoohooohooo,Cim Oras:Fabrica de Redbull Postat Aprilie 14, 2016 poze noi , ma chinuie talentu 9
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2016 Postat Aprilie 14, 2016 poze noi , ma chinuie talentu : Manca-l-ar tata de talent. 9 1
zafluger Reputație: 567 Postat Aprilie 14, 2016 Oras:oradea Oras:oradea Postat Aprilie 14, 2016 oooo DAAAAAAA )
charisma13 Reputație: 187 Postat Aprilie 14, 2016 Telefon: nuj.dazTea@yahhoohooohooo,Cim Oras:Fabrica de Redbull Telefon: nuj.dazTea@yahhoohooohooo,Cim Oras:Fabrica de Redbull Postat Aprilie 14, 2016 Karına se plimba , de data asta la munte ! Corpul meu e retard,ma jur ))) cum am ajuns și acolo? ))) m-am sunat , cam mahalagioaica.... nu ,nu cred ca sunt eu + )))))))) 2
rechinii77 Reputație: 50485 Postat Aprilie 14, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 14, 2016 2
charisma13 Reputație: 187 Postat Aprilie 14, 2016 Telefon: nuj.dazTea@yahhoohooohooo,Cim Oras:Fabrica de Redbull Telefon: nuj.dazTea@yahhoohooohooo,Cim Oras:Fabrica de Redbull Postat Aprilie 14, 2016 razi ,razi... ce.ti pasa
ezemund Reputație: 3078 Postat Aprilie 14, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 14, 2016 Ar fi tare sa-ti faca vre-un brasovean recenzie si sa scrie , da , este fata din poze 100% 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2016 Postat Aprilie 14, 2016 Karına se plimba , de data asta la munte ! Corpul meu e retard,ma jur ))) cum am ajuns și acolo? ))) m-am sunat , cam mahalagioaica.... nu ,nu cred ca sunt eu + )))))))) Dupa ce ai fost la mare este nornal si un popas la munte, pentru ozonificare. 11 1
rechinii77 Reputație: 50485 Postat Aprilie 14, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 14, 2016 razi ,razi... ce.ti pasa no bn at,mai bn ma pun sa plang!!! 2
ac/dc Reputație: 1556 Postat Aprilie 14, 2016 Oras:oradea Oras:oradea Postat Aprilie 14, 2016 razi ,razi... ce.ti pasa mMai bine marturiseste ca te-ai clonat si esti peste tot 3
ezemund Reputație: 3078 Postat Aprilie 15, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 15, 2016 Banc : La ora de psihologie profesorul prezinta elevilor cele trei stari ale psihicului uman:starea de calm, de iritare si de enervare.Scoate un telefon, formeaza un numar si spune:- Alo, buna seara, as dori cu Karina, spuse profesorul!- Karina nu locuieste aici! spune persoana! (cu calm).- Aceasta a fost starea de calm, spuse profesorul. Formeaza acelasi numar detelefon si spune:-Alo, buna seara, Karina este acasa?- Domnule v-am mai spus, Karina nu locuieste aici, spuse aceeasi persoana (cu iritare).Profesorul spune:- Aceasta a fost starea de iritare. Formeaza pentru a treia oara acelasi numar de telefon si spuse:- Alo, buna seara, Karina este acasa?Persoana, de-a dreptul enervata ii spune:- Domnule, fir-ai tu sa fii... nu este nici o Karina aici ! ! !Acestea au fost cele trei stari.O eleva inteligebta vine din spate si zice:- Mai exista o stare in psihicul uman, o stare de disperare. Ia telefonul, formeazaacelasi numar si spune:- Alo, sunt Karina, m-a cautat cineva?... 9
rechinii77 Reputație: 50485 Postat Aprilie 15, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 15, 2016 esti bestial ezemund 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum