Sari la conținut

Rusoaice SEXXXY! 0755178129

Postări Recomandate

am fost la rusoaice! mai exact la cea bruneta! fata e cea din poza la fel si cea blonda!

poti alege cu care vrei sa mergi!

100 lei nr 200 ora cred nu stiu ca nu am intrebat

locatie pe sovata la c8 parter

oral 8

normal 8

fata 8

locatie mare, pat mare, baie curata

domnisoara bruneta nu stie romana nici engleza.. dar intelege un pic

de devenit!!

• Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:SOMEWHERE

am fost la rusoaice! mai exact la cea bruneta! fata e cea din poza la fel si cea blonda!

poti alege cu care vrei sa mergi!

100 lei nr 200 ora cred nu stiu ca nu am intrebat

locatie pe sovata la c8 parter

oral 8

normal 8

fata 8

locatie mare, pat mare, baie curata

domnisoara bruneta nu stie romana nici engleza.. dar intelege un pic

de devenit!!

Felicitari norco. Iti dau si reputatie numai sa se incarce.
  • Like 2
Link spre comentariu

Vin si eu cu o recenzie la Masha,este fatuca bruneta si dupa cum am observat blonda Cleo este sefa casei.Am intampinat ceva dificultati la programare,dar Masha mi-a fost de ajutor.Cu rabdare imi explica ce si cum ? Engleza care o mai stiu s-a dovedit indeajuns pentru o intalnire si parerea mea este ca s-a meritat.Ajuns la locatieam fost intampinat de Masha,exact in tinuta din primul set de poze.Aratoasa de altfel la 1,65 inaltime approx. 50-52kg.Cleo spunea tarifele Mashei si ca pot alege.Clar ca am venit la bruneta.Poftit in dormitor sinmanat banii.Am intrebat de curios ce ofera in suma asta si mi-a spus ALL INCLUSIVE.OK.Baie facusem acasa ,a urmat dezbracatul,are forme apetisante,piele fina .Am inceput eu sa ii descopar corpul,sani medii moi si totusi frumosi,pusy epilata ,curata.

A inceput ea cu un oral placut,foarte umed,pana am cerut guma.La normal stie meserie ,m-a calarit maxim si dadea impressia ca ii place foarte tare.Apoi in doggy in care am si terminat glorios.Am mai pompat vreo 2 minute sa ii mai simp pizduca aia buna si se parea ca ii place sau mimeaza bine.

Locatie 8,5 pe Sovata ,cum au spus antevorbitorii.

Aspect fata 9,sani 8,picioare 9,fundulet 9,5

Igiena 10 nu am vazut-o facand dus,dar avea igiena impecabila,pussy epilata.

Atitudine 10, saruta,fara mofturi,e axata pe client,chit ca nici ea nu e fb la engleza,dar ne-am inteles

On 9,atenta la zone,lins,supt,scuipat,destul de adanc,

Np 10 se misca foarte bine, are initiative,sta cum vrei

Halat 10, 1 nr. on,op,pret foarte bun

De recomandat cu siguranta

De revenit,eu sigur revin.

• Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea

Sunat la Raluca care dupa ce si-a dat seama cine sunt a inchis telefonul....Imi vine s-o sun pa masa sa-i zic ce studenta are ea in Timisoara....

Si atunci.....Programat si ajuns la rusoici. Intru si sefa  (o tipa mare care este in stare sa bata doi ghiocei romantici ca mine si Adeun) imi spune ca bruneta este la ciclu dar ma face oral sau sa fut pe ciclu Pfai futu-ti....Zic : " pai ciclu am si acasa!" ....II spun ca imi pare rau dar plec .Dumniezooooooo! Ii promit ca revin ...am sa revin saptamana care vine. Nu-i frumoasa dar a existat ceva  care ma face sa ma intorc. Nu-mi plac finutele Vreau fete pe care sa le fut nu sa fac dragoste. In timp ce bossul incerca sa ma convinga bruneta a venit si m-a luat in brate rugandu-ma sa raman.Imi propune sa astept pe alta care avea client ca aia se fute si-n cur... Nu am mai ramas in pula mea ca de marti sunt curvar cu principii. Gata am pus poiciorul in prag si daca nu-mi place plec..

Дорогая моя, я обещаю, что я вернусь!

..Marti am mai fost la o blonda pe Italiana la mansarda si dupa ce m-am incalzit la ghiuveta , m-am incaltat si am plecat la Vanesaa. Am fost tare mandru de mine ca am refuzat. Dar ce pula mea ?! Pe banii mei fut ce vreau eu...(stai sa vezi azi unde am ajuns izi de la rusoaice....in Prima.....vezi postarea)

• Like 7
Link spre comentariu

Sunat la Raluca care dupa ce si-a dat seama cine sunt a inchis telefonul....Imi vine s-o sun pa masa sa-i zic ce studenta are ea in Timisoara....

Si atunci.....Programat si ajuns la rusoici. Intru si sefa  (o tipa mare care este in stare sa bata doi ghiocei romantici ca mine si Adeun) imi spune ca bruneta este la ciclu dar ma face oral sau sa fut pe ciclu Pfai futu-ti....Zic : " pai ciclu am si acasa!" ....II spun ca imi pare rau dar plec .Dumniezooooooo! Ii promit ca revin ...am sa revin saptamana care vine. Nu-i frumoasa dar a existat ceva  care ma face sa ma intorc. Nu-mi plac finutele Vreau fete pe care sa le fut nu sa fac dragoste. In timp ce bossul incerca sa ma convinga bruneta a venit si m-a luat in brate rugandu-ma sa raman.Imi propune sa astept pe alta care avea client ca aia se fute si-n cur... Nu am mai ramas in pula mea ca de marti sunt curvar cu principii. Gata am pus poiciorul in prag si daca nu-mi place plec..

Дорогая моя, я обещаю, что я вернусь!

..Marti am mai fost la o blonda pe Italiana la mansarda si dupa ce m-am incalzit la ghiuveta , m-am incaltat si am plecat la Vanesaa. Am fost tare mandru de mine ca am refuzat. Dar ce pula mea ?! Pe banii mei fut ce vreau eu...(stai sa vezi azi unde am ajuns izi de la rusoaice....in Prima.....vezi postarea)

Markoo  care este Raluca? are topic?mil copiezi te rog daca da?:)))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...